Bröllopsfest med förstörd natt efteråt

Paddy avbryter Jude i kyrkan för att be Marlon komma fram och sätta sig. Chas ler och ger Marlon ringarna så han får lämna dem till Paddy. Både Paddy och Rhona är så glada över att Marlon ändrat sig. När Marlon ska byta blöja på Leo så byter han även om från kockkläderna.
 
Victoria pratar med Alex och han berömmer hennes klänning. Hon frågar om de ska iväg till mottagningn och festa och han svarar ja.
 
David och Rachel sitter och pratar vid lekparken medan Jacob gungar. David försöker åter igen få reda på vem som är pappan men hon vägrar att säga något. Han lovar att hjälpa henne om hon får problem.
 
Charity fortsätter att försöka ge Edna sparken men Jimmy stretar emot medan Carl inte säger så mycket. Jai kommer in på kontoret och det visar sig att Charity har ett färdigt kontrakt till honom. Varken Jimmy eller Carl tror hon kommer att lyckas eftersom  det är ett mycket dyrare pris än tidigare. För husfridens skull tackar Jai ja.
 
Festen på Home Farm har börjat. Paddy är glad över att Marlon kom tillbaka. Dan har dykt upp och Nicola ifrågasätter varför han är där men då svarar Chas att han är hennes sällskap.
 
Victoria fortsätter att flirta med Alex som inte verkar helt ointresserad men när han har möjlighet kollar han in Moira.
 
Jai och Charity sitter på puben och han är lite sur för att hon tvingat honom att skriva på ett dyrt kontrakt. Hon säger att hon måste inge förtroende innan hon tar över hela åkeriet om ca sex månader.
 
David, Jacob och Rachel kommer in på puben. De sätter sig och när David ska gå på toa och säger något om att Rachel kommer att bli en bra mamma så kommer Jai fram till henne, han skickar iväg Jacob att handla chips. Jai frågar hur många som vet om graviditeten. Rachel svarar att det är bara Ruby och Ali än så länge men det kommer inte kunna döljas hur länge som helst.
 
Moira går hem från festen och Alex märker det och följer efter henne. Han vill hellre vara kvar hemma med henne men hon säger åt honom att gå tillbaka.
 
Dan och Chas fortsätter att flirta med varann. Han ger henne många komplimanger och hon uppskattar dem. Bob som bjudit in Dan, i vetskap om känslorna för Chas, ler när han ser dem tillsammans.
 
Marlon håller sitt tal till brudparet men han har svårt att hitta orden utan att bli ledsen. Efteråt rusar han iväg direkt till Declans kontor. Laurel följer efter honom men de hinner inte prata så mycket förrän Paddy och Rhona kommer in. De tackar Marlon för att han kommit men de märker att något står på. Marlon vill verkligen inte berätta för att inte förstöra festen men det gör bara Paddy och Rhona mer ivriga till att få veta. Tillslut talar han om att han fått domstolen med sig angående Leo. Rhona blir rasande och Paddy besviken.
 
Dagen efter bröllopsfesten är Victoria besviken på Alex som bara stuckit. Hon försöke prata med Chas men Chas är så bakfull att hon inte orkar lyssna. Chas tar på sig solglasögon och går till cafét. Där möter hon en mycket pigg Moira. Chas märker att Moira ser glad ut så hon gissar att det är en kille inblandad. Moira förnekar det först men avslöjar sedan med ett leende att det finns en flirt.
Dan kommer in och han forsätter att flirta med Chas. Han följer med och hjälper henne vid uteserveringen på puben.
 
Rhona är förbannad på Marlon och Paddy är besviken på att bröllopsnatten blev förstörd av Marlons nyhet. Hon kontaktar en advokat för att höra vad de kan göra. Paddy får veta att om de inte kommer till Nya Zeeland utsatt datum så blir de av med erbjudandet. Efter att Rhona pratat lite med Laurel så säger hon till Paddy att ha kan åka i förväg men Paddy lämnar henne inte när hon måste upp i rätten för att slåss om vårdnaden om Leo.
 
Andy är irriterad på Alex som lurat Victoria att tro att det var något på gång igen och nu måste han hjälpa sin ledsna syster. Det gör att Alex och Moira får göra massa jobb tillsammans. När de ses i köket sedan så kan inte Moira motstå honom längre och hon påpekar att detta bara är en engångshändelse.
 
Bob är på puben och flirtar med några damer som bor på värdshuset. Han ber Dan sätta sig hos dem men Dan kan inte roa damerna med sin humor så han går tillbaka till bardisken och pratar med Chas. Priya ser genast att Dan har känslor för Chas men när hon säger det till henne så svarar Chas att Dan skulle nog hellre gå ut med henne.
 
Rhona och Paddy söker upp Marlon hemma hos honom. De försöker få honom att ändra sig men Marlon vägrar. Då blir Rhona så förbannad att hon klankar ner på honom, att han inte har någon som älskar honom inte ens hans familj bryr sig om om han lämnar byn. Marlon är trött på att vara den som är snäll så han säger åt dem att skaffa sig ett eget barn. Rhona och Paddy blir chockade och går därifrån.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Jag blir så trött på Marlon! Hans eviga självömkan och lyssna hundögon. Varför förstöra deras bröllop, de kunde väl fått vara lyckliga en dag i alla fall. Och det är ju faktiskt han som förstört deras planer och inte tvärt om!
Och vad tänker Moira på? En engångsgrej? Nån av dom kommer att bli kär och så blir det jättejobbigt.

2014-01-22 @ 17:38:43
Postat av: Jackson

Jag tycker att Jimmy var gullig som stod upp för Edna.

2014-01-22 @ 17:39:44
Postat av: AnnaS

Ledsna hundögon, skulle det vara.

2014-01-22 @ 17:39:47
Postat av: Josefin

Go Marlon! Jag tycker han gör rätt, man ska kämpa för sina barn! Finns inget viktigare!

2014-01-22 @ 19:08:41
Postat av: Julia

Tycker också Marlon gör rätt. Tycker Paddy & Rhona är egoistiska, särskilt Paddy eftersom det inte ens är hans biologiska barn. Förstår att detta är en jättesak för dem och att de skulle göra DERAS liv "bättre", men Marlon då, barnets far, Paddys bästa vän.. hur kan de bli upprörda över att han reagerar? Hade snarare tyckt det varit märkligt om han inte gjort det ..

2014-01-22 @ 19:14:15
Postat av: TinaV

Jag tycker Paddy och Rhona bara tänker på sig själva, klart att Marlon vill ha sin son nära sig.
Var är Ashley?

2014-01-22 @ 19:14:52
Postat av: Julia

För övrigt, var inte bröllopet lite märkligt? Det kändes lite som att de enda som gick in för det och verkligen var där var P & R. Själva vigseln kändes väldigt snabb och "futtig", speciellt i jämförelse med R's fina klänning osv.

En annan sak jag tänk på angående bröllop i serier/filmer är att INGEN fotograferar av gästerna. Känns inte det lite fake? Förstår om de inte vill att alla gäster ska sitta med kameror i högsta hugg, men ingen?!

2014-01-22 @ 19:18:11
Postat av: AnnaS

Jag tycker att Marlon är den mest egoistiska. I och för sig bestämde Paddy och Rhona utan att fråga Marlon, men sen var det ju avgjort att han skulle flytta med och allt var frid och fröjd. Sen får Laurel för sig att hon nog vill dejta Marlon i alla fall och då släpper han allt och går till domstol och gör sig ovän med sin bästa vän. MEN det kan ju bero på att jag inte gillar Marlon och gärna hade sett honom flytta, helst till Mars.

2014-01-22 @ 20:38:24
Postat av: Andrea

Jag är så trött på dramat kring Rhona. Marlon och Paddy. Och romansen kring Marlon och Laurel.

2014-01-23 @ 03:20:20
Postat av: David

En fundering som inte alls har med ovanstående text att göra. När byggde Debbie om hämma hos sig? Har tänkt på det ett tag, och trappan har bytt plats, nu är den direkt till höger innanför dörren på framsidan, förut var den rakt fram.

Något som jag missat eller har det bara hänt?

2014-01-23 @ 07:47:19
Postat av: Heléne

Jag håller stenhårt på Marlon, jag skulle bli skogstokig om mitt ex drog iväg till andra sidan jorden med mitt barn. Visst, han blev erbjuden att följa med, men att lämna hus, jobb och familj bakom sig är inte lätt. Nu tycker jag att det är Marlons tur att få vara lycklig, håller tummarna för att han och Laurel får ett lyckligt förhållande och att Leo stannar hos dem. Go Marlon :-)

2014-01-23 @ 10:12:00
Postat av: AnnaS

Det är ju Rhonas unge också. Ska inte hon kämpa för att få honom med sig då? Marlon och Laurel kan väl skaffa en ny dom också, likaväl.

2014-01-23 @ 12:17:31
Postat av: Sophie

Klart Rhona ska kämpa för sitt barn, men dom lyssnar ju inte på Marlon!! Dom trycker ju ner honom! Blir så förbannad på Paddy och Rhona och deras beteende.

2014-01-23 @ 13:06:24
Postat av: AnnaS

I och för sig spelar det väl ingen roll för lille Leo var han är, precis som Marlon sa. Det här kommer förmodligen att sluta med att de blir kvar i byn allihopa.

2014-01-23 @ 13:19:36
Postat av: Malin

Är så trött på Paddy och Rhona. De är så själviska. Tror att Marlon ska gå med på allt och när han står upp för sig själv så är plötsligt allt hans fel. De kan väl åka själva då om NZ är så viktigt.

2014-01-23 @ 23:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0