Thelma & Louise eller Bonnie & Clyde

Nikhil ska till jobbet och Jai, Charity och Rishi retar honom för att han är så orolig för babyns födsel.  När det kommer på tal att Rishi ringt Jai och talat om att Gennie och Nikhil åkt till sjukhuset så kan han inte komma ihåg det. Jai står fast vid att de pratat med varann.
 
Laurel är ledsen och saknar Gabby. Sandy försöker trösta henne med att Ashley kommer att låta dem träffa varann.
 
Jai söker upp Rachel i nya huset. Han ber om ursäkt för att han blivit fördröjd på sjukhuset och han berättar varför. Rachel förstår honom och visar sedan bilden från ultraljudet. Jai blir lite tårögd och frågar om det blir en flicka eller pojke. Rachel svarar att hon inte vet utan vill vänta tills födseln.
 
Carl muttrar över att Chas är på väg hem snart för att gifta sig med Dan. Charity säger åt honom att inte gnälla för han låter rätt bitter. Hon påminner honom att skaffa en bröllopspresent istället.
 
Chas och Dan kommer hem och möter Debbie och Cameron i baren. Chas får veta att Debbies igångsättande av födseln kommer att vara samma dag som bröllpet så hon är beredd att flytta på vigseln för Debbies skull.
 
Rishi är på fabrikskontoret och återigen så påpekar han att han inte minns att han ringt Jai igår. Jai står på sig och går sedan ut med Nikhil. Rishi sitter kvar och tar emot samtal och när han ska lägga ner en penna i skrivbordslådan ser han ultraljudsbilden. Precis då kommer Jai och han säger att det är Nikhils och Gennies bild men då svarar Rishi att det står Breckles på bilden. Rishi frågar Jai om han är far till Rachels barn. Jai kan inte annat än erkänna. Rishi tycker att Jai betett sig dumt.
 
Ali möter Rachel ute på gatan och hon är sur för att hon inte fått veta om tiden för ultraljudet. Rachel förklarar att pappan skulle ha varit med men fått förhinder på grund av familjen.
 
Cameron har fått följa med Chas in till vardagsrummet bakom puben och som ursäkt är att han ska hämta saker till Sarah. Han berättar vad som hänt medan Chas varit på semester. Ashely kommer in och de avslutar samtalet. Chas går istället över till Carl och ber honom sluta men det tänker han inte alls göra. Han säger att hon kan nog fixa pengar nu när hon har en lönsam pub.
 
Laurel lämnar Arthur hos Ashley. Gabby är på gott humör och går upp för att visa sitt nya rum. När Laurel ska gå hem med Arthur så är Gabby fortfarande glad. När hon sedan blir ensam med Ashley och Diane så säger hon att hon vet att snart kommer allt att bli som förr igen.
 
Rishi undrar vad som egentilgen hänt mellan Jai och Rachel. Jai berättar att det var när allt var jobbigt och han behövde någon att prata med och att det var enda gången han har varit med henne. Rishi råder Jai att berätta för Charity men hon kommer inte vara lätt att ha att göra med. Jai vill inte det utan lösa det på annat sätt men då säger Rishi att allt har sitt pris.
 
Chas kommer tillbaka till kontoret när Diane sitter och räknar kassan och de ligger efter med att lämna pengar tiill banken eftersom Chas har varit borta i två veckor. Chas får sedan i uppdrag att fortsätta räknandet.
 
När Chas sedan är ensam så ringer Carl till henne och undrar hur det går.
 
David och Priya ses hemma hos henne. De fortsätter smygandet trots att Priya inte gillar det. Precis då kommer Rishi hem och david låtas räkna varorna han har levererat. När David gått så frågar Rishi Priya om hon flirtat med David men hon nekar till det.
 
Rodney behöver pengar så han frågar om Diane behöver hjälp men det behöver hon inte. Han beklagar sig för Jimmy på cafét. Jimmy lovar att prata med Carl så Rodney ska få jobbet tillbaka.
 
Chas söker upp Cameron hemma hos honom. Hon berättar att Carl inte kommer att ge med sig utan sagt åt henne att i princip råna puben. Cameron säger att han gjort sin del nu är det upp till Chas att betala resten. Han erkänner att han stulit pengar från Debbie så nu får Chas stjäla från Diane som inte ens är familj. Chas ber Cameron att göra inbrottet eftersom hon själv inte vågar.
 
Jai pratar med Rishi och han lovar att han kan försörja babyn utan att Charity får veta något. Sedan går Jai till Rachel och ger henne en bunt sedlar så hon kan köpa möbler till huset. Han lovar att han ska ta hand om både henne och babyn. Rachel blir förvånad över att han är så snäll.
 
David får inte tag på någon barnvakt och han meddelar Priya det. Han föreslår henne att komma hem till honom efter hennes arbetspass för då borde Jacob sova.

Diane blir arg när hon märker att Chas inte hunnit till banken än. Chas skyller på att hon har så mycket att tänka på i och med att hon ska gifta sig snart.
 
Debbie är trött på kvällen och vill ta ett bad och vila så hon säger åt Cameron att gå ensam till puben. Cameron berättar för henne att han älskar henne mest av allt här i världen.
 
Jimmy  är på kontoret och försöker prata med Carl angående Rodneys jobb. Charity kommer dit och säger att det kommer att börja en ny kille snart och han kommer att få lägre lön än vad Rodney hade. Jimmy protesterar men då säger Charity att Rodney kan visst få jobbet tillbaka men till den lönen den nya killen skulle ha haft. När Charity gått frågar Jimmy Carl om vad som står på eftersom han verkar så frånvarande. Carl säger bara att Jimmy ser alltid det goda hos alla, sedan går han därifrån.
 
Gennie sitter och hetsäter och Nikhil ser besvärad ut. Efteråt får hon ont i magen. Nikhil vill åka till sjukhuet men Gennie får honom till att hämta Ruby istället. Det visar sig att Gennie bara fått gaser i magen så det är inget att oroa sig för.
 
Priya får sluta tidigare för Diane, Rishi som hör det erbjuder sig att följa henne hem. Priya vill inte det men han insisterar ända tills Charity kommer in på puben. Priya går över till David och de ligger och hånglar i soffan. David hör Jacob på övervåningen och han kastar sig upp ur soffan. Han är orolig för att Jacob ska se dem tillsammans så han ber Priya att gömma sig. Hon blir besviken och säger att hon inte orkar med detta så hon går därifrån.
 
Carl kommer in på puben och han ser Cameron stå vid bardisken. Carl kan inte låta bli att gå fram och reta honom och Chas om att morgondagen är väldigt speciellt. Chas och Cameron gör sedan upp om att hon ska lämna pengarna framme på bordet i vardagsrummet i natt.
 
När det är dags för stängning så bjuder Chas Diane på lite vin för att be om ursäkt att hon inte hjälpt till så mycket senaste tiden. Hon lovar att hon ska ta hand om städning och kassan så Diane kan gå och lägga sig.
 
Jai pratar med Rishi som berättar att han alltid fått ändra sin ståndpunkt när han tvivlat på Jai. De pratar lite minnen och Jai säger att han älskar Charity och Noah och han kan inte klara sig utan dem så han kommer att klara av situationen som den är nu.
 
Chas sitter i köket och räknar kassan och Dan tittar på tv när Ashley och Diane kommer ner. Ashley försöker hjälpa Diane som är rätt full. Dan går upp och lägger sig och Ashley går upp till Gabby. Diane ser alla pengar så hon säger att Chas och hon borde rymma precis som "Thelma och Louise". Chas lyckas sedan få Diane till att gå och llägga sig.
 
Mitt i natten smyger Cameron runt i byn, han är klädd i svart och har en luva på sig. Han tar en kofot och bryter upp en bakdörr... (Var det verkligen pubens bakdörr eller? Jag blir lite osäker..)
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie G

Spännande nu, det känns som att detta med Cameron-Chas-Carl håller på att nå bristningsgränsen nu när Carl gett dem till dagen efter. Cameron är ju verkligen desperat.

2014-02-26 @ 15:24:34
Postat av: AnnaS

Vad obehaglig Gabby kändes idag! Tidigare har hon ju varit som barn ofta är när deras föräldrar skaffar nån ny, idag verkade hon ha en ondskefull plan som fick mig att tänka på nån rysare...

Krävde inte Rachel att Jai skulle berätta för Charity om barnet? Det verkar ha runnit ut i sanden.

2014-02-26 @ 15:46:09
Postat av: Jonas

AnnaS: jag har tyckt att Gabby har varit skrämmande rätt länge. Hon ger mig The Shining-vibbar.

2014-02-26 @ 20:07:23
Postat av: Frk Höger

Gabby är mer som Damien i Omen :/

2014-02-26 @ 20:35:04
Postat av: Hanna

Ingen som märkt vad de har ändrat på Faye's hus. Det var ju jättefint renoverat efter branden för flera år sedan, det var ju paret som fick sitt barn förväxlat med Laurel och Ashley's som renoverade det. Nu helt plötsligt är det fallfärdigt, det ansågs väl för fint för Rachel's karaktär.

2014-02-27 @ 00:37:20
URL: http://hanna50.blogspot.com
Postat av: Maria

@ Hanna
Förstår inte varför fays hus ser ut som det gör. Inte ramlar tapeterna av väggen för att det står tomt ett tag.

Tycker inte alls att gabby är konstig. Den konstiga är laurel som trots att hon är otrogen, mobbar sin man och driver honom ur sitt hem och gör honom hemlös, hindrar honom från att träffa sina barn osv listan kan göras lång anser att Hon är ett offer??? Tycker hon är vedervärdig. Hur kan marlon vara upprörd på paddy när han själv gör samma sak mot Ashley? Tidigare använde hon gabby mot Ashley, men när när gabby inte vill träffa henne vilket jag tycker är fullt förståeligtså är det fel på gabby. Hyckleri. Laurel är inte Gabbys mamma och det finns ingen anledning för henne att bo hos ngn annan än Ashley. Det är konstigt att alla skäller på gabby nu när hon inte vill bo hos laurel, hon blir kallad ex brat av diane. När hon inte ville bo hos Ashley var alla så förstående. Tycker synd om Ashley och kan bara konstatera att han är för snäll.

Varför är diane med och tjafsar och lägger sin näsa i blöt överallt? Hon har en åsikt gällande allas relationer, problem osv. Tycker hon är en besserwisser och om man hade blivit så lurad som hon blev av Charlie så har man nog inte så många råd att ge.

Kommer det inte synas att Rachels unge är jais med tanke på hudfärgen?

2014-02-27 @ 01:02:25
Postat av: AnnaS

Det jag reagerade på med Gabby idag var en blick hon gav Laurel, tror jag, som fick mig att tänka på skräckfilm. Annars förstår jag henne till viss del, men som nån sa tidigare, nyss ville/vågade hon inte träffa Ashley och plötsligt sitter hon och gosar i soffan med honom. Och det här att hon svänger så med Laurel känns också osunt, plus att hon anklagar Marlon för misshandel. Blir rätt mycket när jag tänker på saken.

2014-02-27 @ 02:51:30
Postat av: AnnaS

Jag tror också att folk kommer att förstå eller i alla fall misstänka att Jai är pappa till Rachels barn. Nån skrev ju här tidigare att ingen hade misstänkt att Mia var Jais dotter och inte Declans, fastän hon var mörkare än sin mamma och pappa. Men i hennes fall var det ju ingen som tänkte att nån annan skulle vara pappan. När det gäller Rachels unge undrar och funderar och spekulerar de flesta i byn, och de kommer säkert att dra slutsatser, speciellt om Jai hyr ut ett hus till henne utan att det kommer in några pengar och dessutom är där och hälsar på titt som tätt.

2014-02-27 @ 05:47:35
Postat av: Stina

Tycker inte alls att Gabby är läskig, hon har haft en svår situation. Och Laurel gjorde ingenting för att underlätta, tvärtom. då är Ashley mer förstående trots att han blev så illa behandlad använder han inte Gabby som hämnd.

2014-02-27 @ 12:02:43
Postat av: Linn

Rachel är ju ganska mörk själv (åtminstone om man jämför med hennes syster Ali), så bebisens hudfärg kommer nog inte att verka konstig på nåt sätt, tror jag.

Vad tror ni förresten om det här: Har kanske Rachel och Ali olika pappor? De har pratat om att de har gemensam mamma i alla fall.

2014-02-27 @ 14:23:19
Postat av: Linnéa

Ska det se ut som att det är de som har hyrt efter Faye som har orsakat bostadssituationen?

2014-02-28 @ 15:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0