Små maskiner programmerade för att skapa kaos

Cameron försöker få tag på Chas på mobilen men hon svarar inte. Sarah som är hemma kommer ner och säger att hon mår dåligt. Cameron lägger på för att hjälpa henne.
 
Morgonen hos Laurel börjar inte så bra. Gabby vägrar att gå till skolan och när Marlon kommer och försöker göra alla på bättre humör så muttrar Sandy att det går bra om Marlon håller sig undan. Gabby går ifrån köket och på vägen häller hon ett glas juice på Marlons jacka. Hon låtsas att det var en olyckshändelse.
 
Megan muttrar för att Nicola får vara kvar trots hon ljugit för Declan. Nicola ber sedan Declan om ursäkt även om hon vet att hon gjort fel i tron att Laurel kommer att betala sen. Declan talar om att Laurel flyttar ihop med Marlon och att Marlon tar hand om skulden.
Nicola blir lite besviken på att Laurel inte berättat det för henne än.
Megan är sur att Nicola får behålla jobbet fast Robbie hade fått sluta om det varit han som var skyldig. Declan svarar att Nicola har bättre meriter.
 
Priya träffar David utanför butiken. Hon försöker få honom att ändra sig, att han inte låter en nioåring bestämma över honom. David säger tyvärr eftersom han gillar den här nioåringen.
 
Marlon kommer till veterinärkliniken för att fråga när Rhona dyker upp med Leo. Paddy är väldigt nonchalant när han pratar med Marlon så Marlon går därifrån. Paddy berättar för Pearl att hans jobb som veterinär kommer att utredas eftersom de vill veta om han var full eller om det hände under tjänsten när han slog en polis. Han kan bli av med licensen om det vill sig illa.
 
Moira kommer in på puben med varor. Ashley ser henne och han frågar om det finns jobb för honom på gården. Hon tvekar men när Diane säger att han är en bra arbetare så säger hon att hon ska tänka på saken
 
Det kommer en kund till verkstan som ska hämta sin bil. Cameron ger honom rabatt om han betalar kontant. Han sitter sedan och tittar på pengarna när Zak ska gå därifrån.
 
Priya börjar flirta med Robbie när han kommer in på puben. Hon vill att de ses senare och nu bjuder hon på hans öl. Hon vill att David som står vid bardisken ska reagera men det gör han inte.
 
Charity vill pigga upp Debbie så hon tar med henne till stan för att shoppa. Cameron är barnvakt så länge. Han fortsätter att försöka få tag på Chas som inte hört av sig. Han börjar bli orolig eftersom Carl är på honom om pengarna hela tiden. Sarah kommer ner när Cameron ska ringa. Hon mår dåligt igen men han säger att hon får gå upp och vila, hon får inte ligga på soffan.
 
Ashley berättar för Laurel att han ska jobba på gården och att det betyder att han snart kommer att få ordning på sitt liv igen. Laurel frågar honom hur han tänker göra med Arthur och givetvis tänker Ashley på båda sina barns bästa.
 
Lizzie är orolig för att Gabby ska flytta in hos dem. Hon säger det till Sandy när de ses på puben. Sandy svarar att Gabby och Arthur är små maskiner som finns för att skapa kaos. De kommer sedan överens om att om Sandy varnar för leksaker på golvet hemma så Lizzie inte behöver snubbla på dem så kommer hon att berätta var Marlon gömt vinet.
 
Debbie och Charity kommer hem från stan och de hör när Cameron skriker i mobilen till någon. Debbie blir arg för att han höjer rösten hela tiden och hon vill inte att han bråkar med sin exfru så barnen blir lidande, Hon går upp till Sarah som ligger medvetslös i sängen.
De åker till sjukhuset i illfart. Debbie är förbannad för att Cameron inte hållt ögonen på Sarah var femte minut. Hon kommer aldrig förlåta honom om det händer Sarah något.
 
Robbie ser Priya när hon är på väg till butiken. Han frågar henne om de kan ses igen och först tvekar hon men säger sedan ja. David hör dem men säger inget.
 
Marlon kommer hem till Laurel när hon, Sandy och Ashley håller på att packa. Ashley ska precis lämna för att jobba på gården. Han blir lite ledsen när Marlon kommer in och är så glad. Senare står Ashley och Diane och pratar utanför huset. De ser Marlon och Laurel och hur lyckliga de verkar vara.
 
Cameron åker hem från sjukhuset för han känner sig i vägen och Debbie är rätt grinig på honom. Han möter Victoria i byn och han hinner precis lägga på efter att han ringt Chas och lämnat meddelande till henne. Victoria undrar varför han inte är på sjukhuset. Först kommer Cameron med en bortförklaring men ändrar sig och skjutsar henne till sjukhuset.
 
Marlon åker ifrån Laurel ett tag för att kolla när Paddy gör sin samhällstjänst som klottersanerare. Han ser även att Paddy fått punktering på bilen när den stått utanför arbetsboden.
 
Moira berömmer Ashley som jobbat på snabbt när han hjälpt till. Hon säger till honom att de alla har sina misstag att tänka på, även hon och Andy har haft sina problem så Ashely är inte ensam. Ashley berättar då att det känns så tomt och defenitivt när de tömmer huset och flyttar ut.
 
Cameron och Debbie pratar med läkaren och de får veta att Sarah inte producerar tillräckligt med blodkroppar och det gör att leukemin håller på att utvecklas. Nu har de bara ett eller två år innan hon blir riktigt dålig.
De går ut för att berätta det för Charity och Victoria, precis då kommer Andy dit och han  får också reda på det.
Debbie säger att hon vill bli igångsatt med förlossningen nu även om det är tre veckor kvar till beräknad födsel.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: finländskan

Ni som bättre känner till historien bakom: Kan nån förklara varför Gabbys biologiska mamma inte har hand om Gabby? Jag har under tiden jag följt med serien inte hört att Gabby ens skulle åka och hälsa på henne.

Jag förstod inte vad Marlon hade för ärende där då Paddy var på samhällstjänst. Stod han bara och tittade på Marlon? Förstod nån av er någon orsak till Marlons agerande?

2014-02-21 @ 15:16:27
Postat av: Linnéa

Finländskan: Bernice tog beslutet att lämna Gabrielle hos Ashley. Jag tror att hon har besökt henne, men hennes vardag har varit med Ashley, Laurel och med tiden syskon.

2014-02-21 @ 15:49:58
Postat av: Jackson

Ja, varför stod Marlon där? Strax innan fick han ett samtal om något han skulle hämta. Hade det något sammanhang?

Tycker att Moira var förnuftig idag när hon sade till Ashley att alla någon gång har gjort något dumt och att det är mycket mänskligt.

2014-02-21 @ 15:59:49
Postat av: Katarina-Cinnamon

Ja Marlon fick ett samtal om något som han skulle hämta och ville ha adressen messad och tydligen så var stället dit han skulle till, bredvid där Paddy då hade samhällstjänst

2014-02-21 @ 18:17:34
Postat av: AnnaS

Det verkade som om Marlon hade lite blandade känslor när han såg Paddy.
Kommer Cameron att sno pengar från garaget och ge Zak skulden? Fast nu behöver han ju inte det när Debbie har gett honom klartecken till att ta pengar. Fast hon kommer ju att bli förvånad om hon kontaktar Camerons ex och får veta att hon inte fått några pengar, förmodligen inte ens bett om det.

2014-02-21 @ 22:11:11
Postat av: Anna

Ja nu har cameron det lite körigt .
Tror nog inte att han klarar att ljuga mer, blir nog upptäckt snart. Och det känns lite rörigt i allas liv just nu , men vilken härlig serie.Kram o trevlig helg

2014-02-22 @ 00:01:55
Postat av: Anonym

Ta det bara lugnt, ni som undrar vad Marlon fick tele-samtal om och som han skulle hämta "ute på stan"! Det kommer att visa sig i nästa avsnitt.

2014-02-22 @ 06:52:57
Postat av: Lena

Ja Anne det var ett fint ögoblick där. Marlons vånda mellan skadeglädje och gammal vänskap.
Han kan om han vll även om han tyvärr mest får spela clown.

2014-02-22 @ 12:45:21
Postat av: Lena

Ursäkta
Ja AnnaS det var ett fint ögoblick där att få se Marlons vånda. Pendlande mellan skadeglädje och gammal vänskap.
Han kan om han vill men tyvärr får han oftast spela clown.

Och jag har återigen bevisat att jag inte kan göra två saker på en gång. Ojoj detta OS :-)

2014-02-22 @ 12:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0