Lögner, svek och hemligheter

Carl är irriterad eftersom han fått reda på att Rodney varit nära att köra på någon när han var ute på en körning. Det gör att Carl ger honom sparken men Jimmy protesterar. Rodney försöker hota Carl med att berätta för polisen om fortkörningarna men det biter inte på Carl eftersom han vet att polisen kommer att tro att det var Rodney som redan erkänt.
 
Ali försöker övertala Rachel att inte flytta. Precis då kommer Charity förbi och gratulerar Rachel som träffat en man som ger henne en flott lya.
 
Marlon söker tröst hos Laurel eftersom han precis fått reda på att Rhona stuckit till NZ med Leo.
 
Chas och Dan packar in väskor i bilen för att resa bort någora dagar. Carl ser henne och säger att han kommer ändå att vara kvar i byn när hon kommer hem
 
David och Priya gör upp om att mötas i skogen. Efter att de är klara med sin lilla kärleksstund ute i det fria så säger Priya att hon gärna ses hemma i en soffa. David säger att det vore inte lätt att förklara det för Jacob.
 
Paddy kommer hem från polisen och ber den nya veterinären betala för hans taxi. Paddy ber Pearl att kolla upp flygbiljetter eftersom han tänker åka iväg till Rhona som redan åkt.
 
Jimmy kommer in på kontoret och han skickar ut Charity som protesterar men ger med sig tillslut. Jimmy försöker förklara för Carl att Charity försöker få dem att bli osams. Carl tror inte honom för han har förstått att hon bara vill göra företaget mer effektivt, något som Jimmy aldrig klarat av.
 
Ali har varit med Rachel i Leeds för att se på lägenheten. Hon är orolig för att systern kommer att bli ensam där men även att det kommer att bli tomt hemma. När de kommer hem så har Sam, Diane och Marlon kommit dit för en överraskningsavskedsfest för Rachel. Ali försöker återigen att få Rachel att stanna men hon säger att hon kan ju inte stanna kvar efter en avskedsfest.
 
Marlon besöker Paddy som talar om att han tänker åka till NZ på lördag direkt efter rättegången. Marlon säger att han läst på lite om Haagkonventionen så att om Rhona inte kommer hem med Leo så kan han säga till polisen att hon rymt trots att hon hade reseförbud och det skulle innebära att polisen söker upp henne och hon hamnar i fängelse här hemma. Paddy försöker få Marlon att få dåligt samvete genom att säga att "du vill väl inte att ditt barns mor ska sitta inne". Marlon svarar att antingen så ringer Paddy till Rhona och ber henne komma hem annars så ringer han polisen.
 
Laurel och Gennie sitter på fabriken och pratar om babynamn. Gennie berättar om Nikhils oro över allt som kan hända en gravid kvinna. Nikhil kommer förbi och Gennie går in för att arbeta igen. Han blir lite sur Laurel som han tror påverkar Gennie till att inte vara försiktig. Laurel råkar då säga att Gennie faktist är lite orolig efter det som hände hennes riktiga mamma. När Nikhil inte förstår vad hon menar så inser hon att Gennie inte sagt det till honom.
 
Kerry hör Eric och Val prata om Amy så hon blir glad när hon tror att Amy ska komma hem snart. Hon berättar det för Andy och att hon tror att Amy kanske skulle acceptera henne lättare om hon var ihop med Andy och på så sätt bo kvar i byn. Andy ser inte lika säker ut. Han skjutsar dock henne till Eric och Val men Amy är inte där. Val berättar skadeglatt att Amy inte kommer tillbaka så länge Kerry är där och att Amy hellre ser sin mamma som död.
Eric berättar senare för David om sin oro att Amy aldrig kommer tillbaka och att det skulle kännas tomt.
 
Jacob är sur för att David umgås med Priya så han repar hennes bil i smyg. Priya kommer ut från puben och ser honom vid bilen men när hon ropar på honom så springer han iväg. Hon berättar det för David som kommer förbi men han tror inte att Jacob skulle göra något sådant.
 
Charity kommer in till fabrikskontoret för att träffa Jai men han har inte tid för han ska på möte i Leeds, Nikhil hör det och säger att han vill följa med. Charity blir lite sur för att Jai ska iväg så hon säger att han måste köpa med sig något fint till henne ifrån stan.
 
Rachel har packat ihop sina saker och hon sitter och väntar på taxin hon beställt. Ali erbjuder sig att följa med och hjälpa till men Rachel säger att pappan kommer dit och bär åt henne. Sam kommer förbi och säger hej då och han tror att de kommer att tappa kontakten även om hon inte flyttar så långt.
 
Zak och Sam hjäper Nikhil att barnsäkra hela Gennies hus. Nikhil tar sedan med sig Gennie dit för att visa henne det. Hon blir först ledsen för hon tror att han tycker hon är olämplig som mamma men sedan inser hon att han bara vill väl. Nikhil frågar henne sedan om oron för födseln och hon berättar att det inte är ärftligt.
 
Rachel packar upp saker i lägenheten när Jai kommer dit för att hjälpa henne. Han har köpt en nalle till babyn. Hon ska precis be om att få hans nycklar till lägenheten när det är någon som ringer på dörren. Rachel säger surt att han kan öppna eftersom det är hans lägenhet. När de hör att det är Ali så går Jai och gömmer sig.
Ali är orolig för Rachel och när hon ser att systern är ensam tror hon inte på att hon fått någon hjälp av pappan. Hon går runt och kollar i rummen medan Rachel försöker övertyga henne om att allt är ok och att pappan redan gått. Det är nära att Jai blir upptäckt men han klarar sig för denna gång. (Undrar var han parkerat bilen?)  Ali lugnar ner sig och åker hem. Jai kommer fram och säger åt Rachel att säga till sin syster att alltid ringa först innan hon kommer dit. Rachel blir sur och säger åt honom att ge tillbaka nyckeln och att det är han som kommer att få ringa först. Jai ger henne nyckeln och går därifrån.
 
Paddy söker upp Marlon på puben. Han talar om att han ringt Rhona och bett henne komma hem så hon skulle göra det så fort hon kan. Marlon blir lättad över beskedet.
När Rhona ringer till Paddy så går han undan och det visar sig att hon inte alls är på väg hem utan han tänker åka så fort han får möjlighet till det.
 
Jai kommer hem från stan och möter Charity på cafét och han ger henne örhängen. Hon är lite besviken över att det inte är diamanter och då viskar hon att man ger diamanter till sin fru om man vill ha ett lyckligt äktenskap.
 
Rachel sitter ensam i sin stora lägenhet. Hon har värmt färdigmat i mikron och sedan sätter hon sig vid matbordet och skålar med nallen som Jai lämnat.
 
 
 
Jag ber om ursäkt att jag missuppfattade tiderna Tv4 visade under fredagens sändningar. Eftersom jag inte såg första visningen under första avsnittet så missuppfattade jag allt. Jag hoppas att jag inte ställt till det för någon så någon missade första avsnittet idag.
 
 

Kommentarer
Postat av: Thomas

Jag hoppas inte David och Priya hade det lika kallt under sin kärleksstund i skogen som vi just nu har i Jönköping. Jag längtar verkligen tillbaka till Playa del Inglés,

2014-02-17 @ 16:49:39
Postat av: Lena

snälla Marie du har väl inget att be om ursäkt för, den som borde göra det istället ä väl Gerd

2014-02-17 @ 20:25:16
Postat av: AnnaS

Konstigt att ingen har lönnmördat Carl än. Han har väl hållit på så här alltid och nu håller han på att skaffa sig fiender på två håll samtidigt. Fattar inte hur han orkar vara så arrogant och vidrig hela tiden!
Hur länge dröjer det innan nån springer på Jai hos Rachel? Eller tills han blir ruinerad om han ska köpa diamanter till Charity så fort han ska åka till Leeds! Är det förresten nån som har nån uppfattning om hur långt det är till Leeds från byn? "En bussresa" säger ju inte så mycket.

2014-02-17 @ 21:09:35
Postat av: Samuel

Jai är riktigt korkad om han tror att han kan hålla en dotter/son dold i all evighet.

(Marie, jag skulle hälsa från Colin att du har ett mail från honom som väntar i inboxen.)

2014-02-18 @ 09:45:20
Postat av: TinaV

Vad svårt jag har att komma ihåg den nya tiden, är det så här det ska vara eller är det tillfälligt?

2014-02-18 @ 15:21:09
Postat av: ELIZA

Jag tycker Carl bara blir värre och värre,djävligt elak faktiskt..Han biter åt alla håll..Han seer ju tokig ut när han spärrar blicken i nån..Ha ha vad sur han blev,Jai, när Rachel tog av honom nycklarna..Trodde han verkligen att hon skulle låta honom komma och gå när det passar honom??? Men tror inte hon blir kvar i lägenheten värst länge..Såg tråkigt ut det där..Flytta till syrran, där är det liv åtmonstone...

2014-02-18 @ 15:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0