Hon har dumpat er allihop

Marlon gör sig i ordning för att åka till rätten och Ashley frågar honom om han har någon som kan följa med som stöd. Marlon svarar att han klarar sig själv.
 
Carl ger sig inte utan vill ha pengar av Jimmy även om det kostar en del för honom att umgås med Elliot.
 
Laurel ser till att barnen kommer till skolan men sedan känner hon att hon inte kan jobba utan hon sjukanmäler sig. Till Sandy säger hon att hon har mycket på jobbet så hon kan bli sen hem, sedan åker hon till rättegången för att vara hos Marlon.
 
Gennie försöker prata med Nikhil över att hon inte känner sig hemma i huset men han förstår henne inte riktigt. När sedan Noah spiller mjölk på bordet och Charity tar en av babykläderna för att torka upp det får hon nog. Hon söker upp Declan så hon kan flytta tillbaka till huset hon hyrde förut men hon tänker inte säga något till Nikhil eftersom hon väntar på hur lång tid det kommer ta innan han saknar henne.
 
Alex verkar undvika Moira men Adam tror att Alex saknar Victoria så han fortsätter att tjata på honom att höra av sig till henne.
 
Rhona blir förbannad när hon ser att Laurel kommer till rättegången. Medan de väntar på sin tur så börjar Rhona att anklaga Laurel för att allt är hennes fel eftersom om hon inte bara tänkt på sig själv så hade Marlon följt med dem till Nya Zeeland.
 
Charity skickar hem Edna från kontoret eftersom hon inte behöver jobba idag. Edna protesterar eftersom Jimmy bett henne vara där men går sedan iväg.
 
Under rättegången så försöker Rhona att skylla på Marlons nya flickvän men rätten ber henne att hålla sig till Leos bästa.  Medan Marlon och Rhona är inne i rättssalen så sitter Paddy och Laurel utanför och väntar. Han börjar anklaga Laurel för att förstöra för Marlon och att hon redan sårat honom en gång medan Laurel blir förbannad och anklagar Paddy för att inte vara en så god vän som han påstår eftersom han tog Rhona ifrån Marlon.
 
Rätten känner att de inte har tillfredsställande uppgifter om Marlons rätt till att besöka Leo så de vill ha kompletterande uppgifter inom sex veckor för en ny prövning av fallet. Rhona blir rasande eftersom de ska flytta om två veckor.
 
Lizzie möter Sandy på puben och hon frågar hur Laurel mår eftersom hon varit sjuk idag. Sandy förstår först inte men säger sedan att hon mår bättre.
 
Chas och Dan sitter på puben och hon visar upp sin ring för Charity och Jai. Charity blir nyfiken på vilken gammal mormor som haft ringen tidigare men Chas kan inte svara på det utan säger att hon inte minns säkert på vems den var.
 
Jimmy kommer in på puben och han frågar Edna som är där var en av deras lastbilar är. Hon vet inte det men går till kontoret för att undersöka om Charity ordnat med en beställning. Jimmy och Carl kommer strax efter henne till kontoret och då kommer lastbilen. Det visar sig att Charity har gjort en ny logga för Kings & Sharmas åkeri så lastbilen är nydekorerad med loggan och en bild på Noah och Angel. Nicola som har kommit dit blir rasande och ber henne ta bort Angel från bilden.  Carl säger åt Charity att ändra tillbaka men då visar det sig att Charity fixat till en ny hemsida och tryckt upp nya broschyrer för att göra reklam för företaget. Nicola ger sig inte men då säger Charity att Nicola borde vara stolt över att ha en så fin dotter. Edna erkänner sedan att det är ganska många nya klienter som ringt upp dem.
 
Rhona och Paddy är rasande när de söker upp Marlon i hans hem. De hotar med att ta Leo och flytta ifrån byn eftersom de inte kan bo kvar där längre och hon tänker söka ensam vårdnad så han inte kan träffa sin son.
 
Ashley hämtar barnen och han frågar hur Laurel mår eftersom han hört att hon varit sjuk. När hon säger att hon mår bra så går han. Sandy som hört det hela frågar henne varför hon inte var på jobbet igår eftersom Lizzie nämnt det och lustigt nog var även Marlon ledig. Laurel erkänner för honom och lovar att prata med Ashley.
 
Jai pratar med Nikhil och får veta att Gennie inte vill bo med hela familjen Sharma. Nikhil fattar först inte varför men när Jai frågar sin bror om han kan tänka sig att flytta in hos Brenda så inser han allvaret.
 
Marlon kommer hem till Paddy och Rhona för att han vill umgås med Leo. Rhona är fortfarande förbannad så hon ber Marlon att sticka därifrån. När Marlon försöker få möjlighet att hämta Leo senare så motsätter hon sig det också. Hon säger att han kan hämta Leo i kväll men när Marlon säger att det inte går eftersom han jobbar så blir hon sur för att han inte kan strunta i sin karriär så som de måste göra.
 
Adam fortsätter att tjata på Alex om att prata med Victoria. Moira kommer fram till dem och frågar om de sett hennes nycklar. Adam går iväg för att leta och då passar Moria på att tala om för Alex att hon är glad att de förblir vänner trots det som hänt och att Adam har rätt i att Alex bör prata med Victoria. Alex lägger bilnycklarna på biltaket så Moira får sträcka sig framför honom för att nå dem.
 
Ashley kommer och lämnar barnen och han är på strålande humör. Laurel föreslår att de ska ses för att prata och de kommer överens om att ses på puben senare.
 
Nikhil pratar med Gennie på kontoret. Han säger att han förstår henne så nu ska han tömma en garderob som hon ska få utnyttja och dessutom ska han laga mat till dem båda och han ska säga åt resten av familjen att hålla sig undan denna kväll. Sedan säger han till Gennie att gå hem och vila lite och fräscha upp sig.
 
Moira kommer till puben och gör upp med Diane om att ses hemma hos henne lite senare. Adam pushar Alex till att bjuda ut Victoria, vilket han gör något motvilligt.
 
Paddy är lite spydig och otrevlig mot en kund och det gör Pearl förbannad. Hon säger åt både Rhona och Paddy att skärpa sig och inte vara så otrevliga och intoleranta mot kunderna. Paddy och Rhona går då iväg till puben.
 
Nikhil ringer Gennie eftersom han är orolig när hon inte var hemma och väntade på honom. Hon svarar att hon visst är hemma, hemma hos sig och han är alltid välkommen dit om han vill. Nikhil får panik efter samtalet och säger till Jai att hon dumpat er andra i familjen.
 
Laurel och Ashley ses på puben för att prata. Hon hinner åter igen inte säga så mycket för han berättar om sina känslor och att han är så glad över att vara tillbaka som en i familjen.
 
Rodney står vid bardisken och pratar med Diane. Han är förvånad över att Paddy tänkt göra som Kelly gjorde, att ta ett barn och flytta till andra sidan jorden. Rodney förstår inte hur man kan göra så. Givetvis hör Paddy det och han ställer sig upp och undrar om inte folk vill veta vad som egentligen hänt.
Precis då kommer Marlon till jobbet så han får höra när Paddy får ur sig all ilska över vad han tycker är Marlons svek och att han bara stannar kvar för en enda sak och det är inte Leo han tänker på. Marlon försöker få Paddy att hålla tyst och Laurel ställer sig vid disken och hoppas att Paddy inget säger. Paddy är så uppretad att han skyller allt på Laurel, att det är hennes fel att Marlon ändrat sig. Laurel tittar på Ashleys reaktion och Ashley ser väldigt besviken ut.
 
 

Kommentarer
Postat av: Catrin

Usch vad jag tycker att Paddy är obehaglig just nu. Har alltid tyckt bra om honom men den här sidan man ser av honom nu tycker jag inte om! Rhona är inte så mycket bättre hon. Marlon är ju faktiskt Leos pappa och har rättigheter men det verkar dom andra två inte bry sig om.

Gennie var ju bara bäst idag :)

2014-02-05 @ 18:26:56
Postat av: Jonas

Fullt medhåll. Har alltid uppskattat Paddy och vänskapen med Marlon, men han verkar ha gått igenom en personlighetsförändring.

2014-02-05 @ 20:51:29
Postat av: Jackson

Hurra för Gennie idag!!! Paddy blir allt obehagligare. Rhona har jag aldrig förstått mig på eller gillat något vidare. Skall Ashley nu bryta ihop igen????

2014-02-05 @ 22:55:32
Postat av: AnnaS

Jag tycker fortfarande att det är konstigt att ni tycker att Marlon har större rätt till sin son än Rhona har. Stannar Leo i England blir ju situationen densamma, fast omvänd. Men som sagt, jag ser gärna Marlon lida. Och nu tycks det ju arta sig för oss som inte gillar Marlon! Sen är det ju lite obehagligt att Paddy blivit som han blivit.
Nikhil... gubben... Han är ju bara för söt! Hoppas han kan fixa till det så Gennie blir nöjd. Kan ju inte vara roligt att bo ihop med ego-Charity och den fånigt flinande Jai och så svärfar till råga på allt.

2014-02-06 @ 04:31:24
Postat av: carro

jag ryser av rhona och paddys sätt. ush, sitter och blir arg bara av att se dom. förstår verkligen marlon till fullo. paddy får väl hitta ett nytt jobb närmare om han nu måste ha ett annat, har man barn tillsammans kan den ena parten inte bara flytta halva jordklotet bort för att det passar sig. ibland får man faktiskt offra mycket om man har barn ihop med en X-partner. Man kan inte sätta sig själv och karriären i främsta rum. Det är inget fel i att marlon var med på det från början heller, det syndes ju att han var osäker på allt, och man kan faktiskt ändra sig. Jag förstår han i denna situationen.

2014-02-06 @ 05:11:18
Postat av: Kristina

Håller med dig, Carro! Jag förstår inte Rhonas argument att Leo skulle få det bättre på Nya Zeeland. Visst, hon skulle kunna vara hemma med honom hela dagarna men annars... Att hon och Paddy skulle få det bättre köper jag däremot!
Angående Nikhil - manusförfattarna har gjort med honom precis som med Brenda, gjort honom mer korkad än vad han var från början. Rätt så knäppt tycker jag!

2014-02-06 @ 09:59:28
Postat av: Lena

Förstår inte riktigt det här med Rhona och Marlon.
det är ju inte så att hon missunnar Marlon kontakt med sin son utan hon skall bo utomlands i två år. Visst tufft för Marlon men det är ju en inte en helt ovanlig situation idag. Eftersom de räknade med Marlon från början så skulle han säkert få umgängesrätt i den mån han har råd och sen finns ju skype idag. Naturligtvis inte idealiskt men inte ska Rhona behöva stanna i Emmerdale tills barnet växt upp. Det är faktiskt Marlon som ändrade sig och backade ur då får han väl ta konsekvenserna av det.
Har avvaktat med att skriva det här för jag är rädd att jag upprör en del här men jag tycker det hela spårar ut (vilket i och för sig inte är ovanligt i HTG :-))

2014-02-06 @ 12:11:08
Postat av: Gerd

Tycker att Marlon, som det var tänkt från början, hade följt med till Nya Zeeland, ens barn är ju ändå viktigare än en ny partner. Min åsikt !!

2014-02-06 @ 19:16:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0