Ett erkännande...

Dagens inlägg kommer senare när jag får tid.
Ni kan diskutera avsnitten här ändå =)
 
 
Debbie håller fast vid sin historia om att hon vet att Cameron är oskyldig när hon pratar med Cain. Cain är ändå misstänksam eftersom Cameron precis sålt bilen. Debbie svarar att Cameron skickar en hel del pengar till sin exfru och barn.
 
Charity kommer till kontoret och hon börjar genast att påpeka att Edna inte behövs på kontoret lika mycket som förr utan hon kan komma dit två dagar i veckan. Jimmy är emot det och säger att Carl måste komma dit först innan Charity kan säga något. Precis då kommer Carl in och han håller med Charity.
Charity fortsätter att fråga Jimmy om han inte vill sälja men han vägrar att ens diskutera saken.
 
Sarah är hemma med Cameron. Hon frågar om han har ont om pengar eftersom han pratat med sin pappa om att låna av honom. Hon erbjuder sig att ta 10£ ur sin spargris för att hjälpa Cameron.
 
Diane tvivlar på om Cameron är oskyldig så hon vill gå och prata med honom och Debbie. Chas gör allt för att stoppa henne och tillslut säger hon att hon kommer att prata med dem. Cain kommer in på puben och han frågar Chas lite om inbrottet och Cameron. De går in till vardagsrummet för att prata ostört. När han får höra att Cameron sovit på soffan så blir han rasande över att Debbie skyddar en sådan typ. Chas försöker övertyga Cain om att Cameron är oskyldig. Cain är så förbannad att han inte vill lyssna på henne men när Chas bönar och ber honom att inte gå över till Debbie så blir han misstänksam.
 
Dan har kommit in på puben för att prata med barnen och Ali. Han frågar Sean om han vill bli marskalk på bröllopet och det gör Sean lite stolt. Ali erbjuder Dan att låta Charity låna hennes brudklänning men Dan skrattar och säger att han inte vill få mardrömmar igen.
 
Diane ska in och hämta en påse chips till Rachel och då hör hon att Chas och Cain bråkar om något. Hon står kvar och lyssnar och då får hon höra när Chas erkänner inbrottet. Hon blir förbannad och går in för att höra varför Chas gjort så. Chas skyller på bröllopet men varken Cain eller Diane tror på det. När Diane sedan blir ensam med Chas så försöker hon förstå men kan inte det. Hon vill även ringa polisen men Chas lovar att reda upp allt och prata med Debbie så hon inte behöver oroa sig över att Cameron varit misstänkt.
 
Carl sitter på kontoret och pratar i telefon med en mäklare för att han vill sälja Mill cottage. Precis när han är klar kommer Charity in. Carl säger åt henne att hon riktar in sig på fel bror när hon frågar Jimmy om han vill sälja. Charity blir givetvis förvånad när hon hör det och det visar sig att Carl är beredd att sälja sin del för att gå vidare och göra något annat.

Val blir sur när hon märker att Kerry utnyttjar Amy för att kunna ligga på soffan hela dagen. Amy som hjälper Jacob med läxan har inget emot att hjälpa sin mamma också. Kerry erbjuder sig att hjälpa till på värdshuset nu när festivalen kommer att hållas och det blir mycket att göra. Val tvekar men Amy tycker idén är bra.
 
Diane är så besviken på Chas att hon säger till henne att de inte kan bo ihop, att Chas måste flytta.
 
Declan och Megan har fullt upp med festivalplanerna. Han säger till henne att han vill att hon stannar efter festivalen eftersom de kan vara med om att skapa en tradition. Megan är inte alls lika glad och hon tror att han ändå inte vill ha Robbie i närheten.
 
Cain kommer tillbaka till puben för att prata med Chas. Han kan inte förstå varför hon gjort inbrottet och han tror inte henne när hon säger att det är för bröllopet. Precis då kommer Gennie in och frågar om hon vill följa med och handla klänningar till bröllopet tillsammans med Katie. Chas är så stressad så hon snäser åt Gennie och säger att alla bara pratar om kostnader hela tiden. Gennie ber om ursäkt och säger att det är synd att Katie kommer att gifta sig så tätt inpå Chas bröllop och Katies kommer antaglien att bli så mycket större.
 
Val, Amy och Kerry sitter på cafét efter att ha gjort klart alla rummen på värdshuset. Andy och Adam kommer in. Andy och Kerry blir lite generade och besvärade när de ser varann men hon går fram till honom och ber om ursäkt och frågar om de fortfarande är vänner. Andy svarar att så klart de kan vara det.
Under tiden frågar Adam Amy om han får gå med dem till festivalen. Val är inte sen till att flirta lite med stackars Adam som ser rätt rädd ut.
 
Cain går hem och ber Cameron om ursäkt för anklagelsen. Han berättar för Debbie om att Chas erkänt att hon stulit pengarna. Debbie blir lika förvånad hon men hon går över till Chas och skäller ut henne.
 
Cameron söker upp Chas lite senare för att tacka för att hon tagit på sig skulden. Chas som börjar må allt sämre berättar att hon var så nära på att säga sanningen. Cameron säger att hon är stark så hon kommer att klara av detta.  Chas nämner att Carl inte kommer att ge sig för han är ute efter att få henne tillbaka. Cameron blir orolig och säger att han ska ta hand om Carl men Chas ber honom att ta det lugnt.
 
Edna blir lite butter när hon ser att Charity och Rishi kommer in på kontoret. Rishi är där för att kolla bokföringen. När de ser att allt är okej så kommer de överens om att erbjuda Carl 50 000£ istället för 60 000 som andelen är värd.
 
Carl som har bråttom att sälja går med på deras erbjudande om han får pengarna kontant. Rishi frågar varför Carl har så bråttom och får till svar att Carl vill göra en nystart. Carl är säker på att han kommer att få som han vill i framtiden.
(Undrar om han säljer allt och kanske flyttar för han ska ut ur serien? Kommer han att berätta allt och sedan fly från alla arga människor?)

Kommentarer
Postat av: Jackson

Vilken förskräcklig röra för Chas att försöka reda ut!!! Litet VÄL mycket för henne, tycker jag.

2014-02-28 @ 17:59:50
Postat av: Julia

Chas-Cameron soppan kan ju inte sluta väl. Tror det är väldigt nära ett avslöjande nu och när det händer vill man inte vara i deras skor ..

2014-03-01 @ 13:00:13
Postat av: Elisabeth

Hej
Har missat alla avsnitt under februari då jag var på resande fot. Tusen tusen tack för denna blogg! Helt underbart att kunna uppdatera sig innan vardagen börjar vid 04.00 när avsnitten drar igång för min del.. hmm har inte kollat klockslaget ännu. Men jättetack ska du ha :)

2014-03-02 @ 00:43:31
Postat av: ELIZA

Ja, hur ska Chas kunna ordna upp det här? Och blir utsparkad dessutom..Hon ser allmänt plågad ut med Dan i närheten...Val flörtar med Adam..Han ser rädd ut..JA, vem skulle inte vara det...Ha ha ha ....Undrar också vad Carl har tänkt ut? Kanske han kidnappar Chas och så ska dom bo lyckliga i alla sina dagar i Spanien..Tror nog att hon skulle kunna falla för honom igen...Fast då blir Jimmy ensam med Charity på "firman", och hon äter upp honom på noll tid...Såg jag fel någonstans att när Charity tidigare ville spara in på Ednas tjänst, skulle dom spara in 12.500 pund? Alltså 125 tusen, på en heltid???? Tjänar dom sååå dåligt? Det var flera avsnitt före hon nu sa att Edna skulle bara jobba några dagar i veckan...Så det var heltiden hon pratade om...

2014-03-02 @ 10:09:52
Postat av: Anonym

Carl vill nog åka i väg med Chas.

2014-03-03 @ 02:58:18
Postat av: Stina

Tycker faktiskt synd om Chas, det har jag inte gjort tidigare. Hennes vänskap med Diana har verkligen fått sig en knäck. Undrar om Diana kan förlåta Chas även om hon får veta sanningen, den är knappt bättre än lögnen.

2014-03-03 @ 09:18:24
Postat av: Andrea

Ja, de är det. De mesta är väl Camerons fel?

2014-03-04 @ 01:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0