Din fejkbaby — ditt problem

Jai tycker det är roligt när han får se Charity diska så han måste ta ett foto för att kunna lägga upp bevis på facebook. Priya kommer in och undrar vad som händer och hon menar inte nu utan hon märker att något är på gång. Charity håller med henne men får inte veta vad Jai håller på med mer än att han skyller på att Nikhil inte gör så mycket för företaget just nu.
 
Rachel är rastlös hemma i lägenheten. Hon går runt och vet inte riktigt vad hon ska göra. När det ringer på dörren blir hon glad. Det visar sig vara en städerska som ska städa hos Rachel. Rachel blir så glad och vill bjuda in städerskan för en fika och pratstund, det leder till att städerskan blir lite skrämd och väljer att återkomma någon annan gång.
 
Andy försöker få Victoria till att hjälpa till att få Kerry att hålla sig undan under dagen för Andy ska träffa Sarah och vill inte ha Kerry där. Kerry får höra att Sarah ska komma så hon vill inte följa med Victoria och handla i stan. Andy får finna sig i att Kerry är kvar och till hans glädje så visar det sig att Kerry är väldigt bra på att leka med Sarah. Sarah sitter och ritar familjen och när Kerry ser det så frågar Sarah om hon ska rita dit henne också, Kerry blir glad över att få vara med på teckningen. När Sarah ska gå så plockar hon ihop sina färgpennor och lägger dem i väskan men hon ser inte att hon fått med sig Kerrys insulinpenna också. Kerry upptäcker senare att pennan är borta men kan inte komma på var hon lagt den.
 
Nikhil som är orolig för Gennie tror att hon behöver öva på en docka. Han fixar fram en docka som ser ut och låter som en baby. Han tar dockan på allvar men Gennie uppskattar inte hans omtanke. När han kallar dockan för Henry som han vill att deras barn ska heta så säger Gennie att hon kommer alltid från och med nu att tänka på en docka när hon hör det namnet
 
Priya träffar David och frågar honom om han pratat med Jacob om repan på bilen. David har inte det eftersom han inte kan tänka sig att Jakey skulle göra något sådant. Han tar dock med sig Jacob till cafét för att prata med honom och fråga om han är skyldig. Jacob nekar till att ha gjort det och han har inte sett vem det kan vara. Han muttrar endel när han hör att David vill till puben och att Priya kanske kommer att vara där.
 
Megan får höra av Declan att alla planer inför festivalen är klara. När Robbie kommer in i köket och Declan går iväg så säger hon att hon tänker lämna byn så fort hon fått pengarna för arbetet. Hon frågar Robbie om han vill följa med henne och när han undrar hur hon gör med Carl säger hon att hon trivs bra med distansförhållanden.
 
Nikhil tar med sig Henry till fabriken och han blir lite sårad när Gennie inte tar dockan på allvar. Hon är hungrig och ber Nikhil att hämta något att äta till henne men han tänker bara på dockan som gråter för tillfället. Gennie blir sur och säger åt honom att det är hans fejkbaby så det är hans problem. Lizzie kommer in och får passa Henry så Gennie kan fortsätta arbetet.
 
Rachel kommer till byn och hon är jätteledsen. Hon går in på cafét tillsammans med Ali. Jai sitter vid ett bord och hör när Rachel beklagar sig över ensamheten i lägenheten. Han går till jobbet och Rachel går dit för att prata med honom. Hon berättar att hon inte klarar sig utan sin familj. Jai blir förbannad över att hon inte vill bo kvar i den dyra lägenheten han köpt till henne. Rachel blir ledsen över att han inte förstår så hon går därifrån. Hon möter Sam vid bron över ån. De står och pratar och Sam peppar henne till att göra som hon vill eftersom det är hon som har babyn i magen. Rachel blir så glad att hon säger att hon nästan skulle kunna kyssa honom. Sam skiner upp och får sedan vid påpekande en puss på kinden.
 
David och Jacob har gått till puben. Jacob är sur över Davids vänskap med Priya så han frågar om hon kommer att vara där och om han kommer att prata med henne. Priya jobbar och när hon ser Jacob så försöker hon vara trevlig mot honom trots att hon misstänker att han är skyldig till repan på bilen. Jacob blir sur och vill gå därifrån.
 
Rachel och Ali kommer in på puben och där står även Jai och Charity. Charity retar Rachel för att vara tillbaka och hon tror att Rachel blivit lämnad av sin rika man. Rachel säger högt och tydligt att hon tänker bo kvar i byn, i kanske huset bredvid Katie och Gennies hus. Charity säger genast att den redan är upptagen av sommargäster. Ali säger till sin syster att passa på att mjölka pappan på allt hon kan.
När Rachel går till toaletterna kommer Jai efter. Hon säger åt honom att antingen fixar han en lägehet i byn för hon måste bo nära sin syster eller så får han berätta allt för Charity om han vill träffa sitt barn.
 
Robbie möter Carl och han ber honom ringa Megan. Carl muttrar över att Megan skickat sin son för att meddela det. När Carl inte hör av sig så kommer Megan in på hans kontor. Hon vill att de går till puben men han säger att han måste jobba. När hon nämner att hon tänker flytta ifrån byn snart så verkar inte Carl bry sig. Hon säger att de kan ses på  helgerna och turas om att åka till varann men Carl verkar inte så intresserad så hon går därifrån.
 
Val och Eric ser Kerry ute på gatan och Val kan inte låta bli att tjafsa med henne. Hon ber Kerry åka ifrån byn så Amy kan komma hem. Kerry svarar att hon väntar ut Amy eftersom hon antagligen kommer att komma tillbaka snart.
 
Gennie och Nikhil går till puben och han har Henry med sig. De flesta bybor blir väldigt förvånade när han tar dockan på ett så stort allvar. Victoria erbjuder sig att vara barnvakt så Gennie passar på att låta henne ta dockan en stund. När Gennie och Nikhil blir "barnfria" går de hem och tar det lugnt. Gennie får fotmassage och det gör att hon blir lite kärleksfull mot Nikhil. Hon ska precis få honom att följa med upp till sovrummet när han får ett mms med dockan och ett whiskyglas. Nikhil blir rasande och rusar till puben. Han skäller ut Victoria som inte tar dockan på allvar. Han berättar att han gör det för att Gennie är så fruktansvärt rädd för att bli mamma och han tycker att hon borde få öva på det innan den riktiga babyn kommer. Gennie blir besviken på honom och säger att han nu har förödmjukat henne inför alla.
 
David pratar med Jacob som har varit elak mot någon i skolan. Jacob blir ledsen och förklarar att han vill till sin mamma i fängelset, att det är därför han gör dumma saker. Han erkänner sedan att han gjorde repan på bilen. David svarar att han redan visste att det var han.
 
Debbie hittar Kerrys insulinpenna i Sarahs väska och hon blir förbannad och går till Andy och säger åt honom att han måste säga åt Kerry att flytta om han vill träffa Sarah igen. Så när Andy träffar Kerry säger han som det är och att han är jätteledsen över att såra henne men att han inte har något val. Kerry bönar och ber att han ska ändra sig men det hjälper inte.
 
Jai söker upp Declan för att få Fayes telefonnummer. Han berättar att han tänkt hyra hennes hus. Declan tror att Jai ska göra affärer med huset och blir intresserad själv. Jai påpekar att han faktiskt var först med idén. Han träffar sedan Rachel utanför huset för att fråga henne om hon vill flytta in där istället. När hon undrar hur han ska göra för att träffa babyn så säger han att det löser han då. David som går förbi dem blir förvånad över att se dem tillsammans. Jai svarar att han planerar Charitys födelsedag och Rachel hjälper honom men att David får inte säga det till någon. David lovar att hålla tyst.
 
Kerry går till puben och hon står vid bardisken och beklagar sig över att Debbie påverkat Andy så hon inte fick bo kvar hos honom. Cameron får veta att hans sambo är elak och Val och Eric hör om Kerrys problem. Val är givetvis skadeglad som vanligt. Kerry dricker en del alkohol och blir bara fullare och fullare. Diane säger åt henne att det räcker så Kerry går därifrån. Ute vid busshållplatsen möter hon Zak. Hon frågar honom om eld men eftersom han inte röker kan han inte hjälpa henne så han går iväg. Kerry är så full att hon inte kan stå upp utan ramlar ihop och blir liggandes vid vägkanten.
 
Sam går förbi och ser Kerry ligga vid vägen. Han ropar efter hjälp och precis då kommer Eric och Val ut från puben. Val vill gå vidare men Eric går fram till Kerry för att kolla läget. Han hämtar sedan filtar som han kan lägga om henne och ser till att någon ringer ambulansen. Val blir hysterisk och orolig över att Kerry inte ska klara sig eftersom hon andas så konstigt.
 
 

 
 
 
Colin, jag har sett dina mail men hinner inte föra över dem idag, Jag ordnar det så fort jag hinner.

Kommentarer
Postat av: Jackson

Snäääälllllla Nikhil, det finns väl gränser!!

2014-02-18 @ 18:30:07
Postat av: Lena

Ja lite väl löjligt idag va ?

2014-02-18 @ 18:45:37
Postat av: ELIZA

Herregud....

2014-02-18 @ 20:19:52
Postat av: TinaV

Jag tycker faktiskt att Nikhil var gullig Idag, han gör så gott han kan men inget duger till Gennie.
Han är också orolig, men Gennie tänker bara på sig själv.
Jämför Debbie med henne, så ser man skillnaden.

2014-02-18 @ 20:31:59
Postat av: AnnaS

Jag tycker också att Nikhil var gullig! Han försöker ju verkligen att göra det bra för Gennie, men sen blir det lite tokigt ibland. Och hur många killar skulle gå omkring med en plastbebis? Fast jag förstår Gennie också.

2014-02-18 @ 21:16:57
Postat av: AnnaS

Jag har glömt! Hur kan Declan ha Fayes telefonnummer? Och vart tog egentligen hon och hennes son vägen?

2014-02-18 @ 21:20:52
Postat av: Julia

Jag tyckte Sam var otroligt gullig idag :D

2014-02-18 @ 23:33:30
Postat av: Andrea

Han var ju tillsammans med Natacha ett tag och hela den historian om Ryan som var oskyldig. Man vet väl bara att Faye och Ryan och flyttade i från byn efter allt som hände hänt dem.

2014-02-19 @ 01:56:11
Postat av: Andrea

Han var ju tillsammans med Natacha ett tag och hela den historian om Ryan som var oskyldig. Man vet väl bara att Faye och Ryan och flyttade i från byn efter allt som hände hänt dem.

2014-02-19 @ 01:56:12
Postat av: Andrea

Ryan flyttade väl ihop med Masie och William någonstans i England.

2014-02-19 @ 01:57:32
Postat av: AnnaS

Ja så var det! Jag hade glömt hela den historien, eller i alla fall slutet på den.

2014-02-19 @ 05:16:54
Postat av: Jackson

Det står still i skallen - vem var Natascha?

2014-02-19 @ 10:59:21
Postat av: finländskan

Natasha, Maisies och Nathans mamma, hette de kanske Wylde i efternamn. Gift med Mark Wylde som hon sköt ihjäl och begravde där i skogen, för att Mark hade haft en affär med Faye och tänkt rymma iväg med henne. Eller nåt i den stilen, man glömmer saker och ting under tidens gång, tyvärr.

2014-02-19 @ 13:45:22
Postat av: Jackson

Så var det, ja! Fast jag minns inte att hon hette just Natascha och när jag skall försöka komma ihåg hur hon såg ut får jag bara Toms fru nr 2 på näthinnan.....

2014-02-19 @ 14:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0