Oxsvanssoppa i väskan

Inskrivet kl 20:37
 
Nicola börjar i fabriken. Hon gillar inte den lilla mössan alla anställda ska ha på sig när de jobbar med godiset. Plötsligt dyker Jimmy upp så hon gömmer sig under ett bord. Givetvis ser de andra det och börjar reta henne. Det slutar med att Jimmy ser henne ändå. Kerry fortsätter att reta henne och tillslut tappar Nicola humöret och häller en kopp med oxsvanssoppa i Kerrys handväska. Jai som ser det säger åt henne att skärpa sig om hon vill ha jobbet kvar. När det blir dags för lunchrast går de andra i personalen iväg men ingen frågar henne om hon vill följa med så Nicola står kvar och jobbar.
 
Moira är orolig för ekonomin. Cain erbjuder sig igen att hjälpa henne men hon kräver att det ska vara på laglig väg. Hennes alternativ är att ringa Johns mamma, som hatar henne, och be om pengar. Cain gillar inte alls det förslaget så han pratar med Charity om att fråga om Jai är intresserad av att investera i gården. Jai bara skrattar åt förslaget och när han gått säger Charity att de kan fortsätta med bilskojeriet om han vill ha pengar snabbt. Cain säger nej eftersom han inte vill gå emot Moira. När han kommer hem får han höra att Moira pratat med fd svärmodern och hon kommer att få pengar därifrån men när han gått säger Moira till Adam att de får inga pengar. Farmor Barton hade sagt nej men Moira låtsades annat för att lugna Cain.
 
Rhona åkte iväg till rehabkliniken men Paddy hinner inte fram och prata med henne innan hon åker. Han undviker att ringa och höra av sig till henne även senare. Marlon och Laurel kommer hem från semestern så Paddy besöker dem för att träffa Leo.
 
Priya och David pratar om bröllopet med Megan men Priya är besviken över att inte Alicia hjälper dem. När Priya går iväg får David veta att det var mer personliga problem som gjorde att Alicia slutade, inte för att hon fått sparken. Det gör att han försöker prata med Alicia om saken men hon vill inte det. Givetvis råkar Dom se dem. Han frågar sedan Alicia om vad de pratat om och hon nämner bröllopet. Dom tycker att han och hon ska flytta ifrån byn till något eget stället men Alicia tvekar. Hon får sedan sms från David så hon söker upp honom. Han försöker få reda på varför hon slutat på Home Farm, för om det är på grund av dem så kan de flytta bröllopet. Alicia blir arg och skäller ut honom. Även denna gång står Dom en bit ifrån och ser dem.
 
Eric som är orolig för Amy som fäst sig vid Kyle söker upp Joanie för att prata med henne. Joanie verkar glad över Amys hjälp men när Eric råkar nämna att Amy kallat sig för mamma så börjar hon undra. Eric berättar då vem Amy är och då blir Joanie besviken och förbannad. Hon hotar med att ringa polisen.
Eric åker hem och avslöjar att han vet om vad Amy gjort. Amy blir förbannad och börjar gråta. Hon säger att hon aldrig kommer att förlåta honom om hon inte får träffa Kyle igen. Val ställer sig givetvis på Amys sida och skäller ut Eric som förstört allt.
 
Amy söker upp Joanie för att be om ursäkt men det funkar inte så bra. Eric kommer dit för att ta hand om Amy och han hjälper den gråtande flickan till bilen. Sedan går han tillbaka till Joanie för att prata med henne. Eric försöker bara att få Joanie att förstå att Amy bara velat väl. Medan de pratar med varann på baksidan av huset så springer Kyle efter sin boll ut mot vägen. Amy som ser det springer fram till sonen och kramar om honom. Sedan sätter hon honom i bilen och kör iväg...
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Jag tycker Amie gör fel, man kan inte bara ändra sig när man lämnat ifrån sig ett barn. Nickola är ju bara för mycket, förolämpar allt och alla, inte undra på att ingen vill vara med henne.

2014-12-08 @ 21:07:07
Postat av: Andrea

Inte ens Laurel längre?

2014-12-09 @ 00:13:38
Postat av: Jonas

Laurel skolkar väl från jobbet som vanligt.

Jag är mycket förtjust i Amy, men nu var hon inte slug. Det kändes ändå som att den där damen skulle kunna tänka sig att ändra sig någon gång i framtiden, men nu är det nog helt kört.

2014-12-09 @ 08:10:56
Postat av: Stina

Så dumt av Amy att köra iväg med pojken, det visar hur omogen hon är, för omogen för att ta hand om ett barn. Nicola är nästan överdrivet osmidig, fast man kan skratta åt det för det är för mycket

2014-12-09 @ 13:45:26
Postat av: Linn

Jonas: Laurel har väl just kommit hem från semestern. Jag tror inte att hon skolkar från jobbet.

2014-12-09 @ 21:44:21
Postat av: Andrea

Hon är ju nästan aldrig på jobbet dock.

2014-12-10 @ 02:12:11
Postat av: Jonas

Linn: det stämmer i detta fall, men hon brukar väldigt ofta skolka (sjukskriva sig fast hon inte är sjuk).

2014-12-10 @ 08:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0