Att planera ett bröllop

Inlagt kl 20:51
 
Priya får höra att Declan är nära en konkurs så hon blir orolig för bröllopet. Hon och David träffar Alicia och Megan för att höra om det påverkar deras planer. Megan försöker lugna Priya men när Priya hotar med att anlita ett annat företag så går Megan med på att de får lite extra tillbehör, något som Alicia får ordna.
 
Debbie pratar med Cain och tillslut så berättar hon om vad som händer i hemmet. Cain blir rasande men måste lova att inte ingripa. När Moira ber honom om adressen till Aaron för att hon ska leta etter Adam så vill han att hon väntar i några dagar. Moira har inte lust med det eftersom hon är orolig, hon har redan bokat båtbiljett och hyrbil.
 
Brenda frågar Kerry om hon fått kontakt med Gennie igen. Kerry blir förstummad men finner sig snabbt och börjar sedan mumla om att det kan ha hänt. Allt Brenda vill är att få veta att Gennie har det bra. Kerry berättar om en äng och lite annat, det verkar ge Brenda en viss tröst.
 
Nicola hör att de har stressigt på fabriken eftersom de måste göra Gennies också jobb just nu. Hon erbjuder sig att hjäpa dem eftersom det Gennie gjorde kan hon göra med förbunda ögon. Rishi blir inte alls glad när han hör att Nicola nedvärderar hans döda svärdotter. Tillslut får Nicola be om ursäkt, så Jai går med på att låta henne jobba i några dagar.
 
Val vill bjuda in både Kyle och Joanie medan Amy vill ta det lugnt. Val är övertygad om att Amy kommer att kunna umgås mer med Kyle så hon ringer mäklaren för att tala om att de inte kommer att sälja värdshuset just nu. När Eric får höra det blir han rasande på henne.
 
Amy pratar med Kerry och inser att hennes mamma faktiskt också vill vara en del av Kyles liv.
 
Alicia får ett utbrott på Declan som blivit förbannad över att Davids och Priyas bröllop kanske blir dyrare för dem än beräknat. Hon säger att hon inte vill spara massa pengar åt honom och kanske få David och Priya osams genom det. När hon pratar med Megan så ber hon om ursäkt men säger att hon kan inte hjälpa dem med just det är bröllopet eftersom det är extra känsligt. Megan har ingen förståelse för det utan säger åt Alicia att bara bita ihop och fortsätta planeringen.
 
David och Alicia kommer tillbaka till Home Farm för att höra vad de kan få för extra saker till bröllopet. Priya är krävande men plötsligt måste hon ta ett samtal så hon går iväg. Alicia och David sitter och dricker lite champagne och han beklagar sig över att det inte är lika enkelt som när de två gifte sig.
När David och Priya gått iväg så går Alicia till Megan för att säga upp sig, hon kan omöjligen planera detta bröllop. Megan försöker stoppa henne men Alicia ger sig inte.
 
Cameron och Debbie sitter på puben. Helt plötsligt erkänner han för henne igen, han säger hur dåligt han mår över det han gjort. När Debbie får tillfälle går hon in till poliserna och berättar det för nu vill hon bära en dold mikrofon för att bli av med honom. Poliserna vill inte det eftersom det kan bli farligt men Debbie ger sig inte.
 
Cain får veta om planen med den hemliga mikrofonen. Han håller sig i närheten av Debbie hela tiden. Debbie går hem och börjar packa, hon berättar för Cameron att hon måste komma iväg och tänka eftersom hon knappt förstår vad som hänt. Hon försöker få Cameron till att erkänna men han vägrar. Då börjar hon ge honom ledtrådar för att han ska prata. Polisen säger till Cain att det inte kommer att hålla i rätten.
Tillslut blir Debbie så desperat att hon erkänner att hon vet om att han dödade Gennie eftersom Gennie haft en diktafon på sig...
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Det där gick inte så bra... Hade varit mycket enklare att ta fram det på diktafonen. Eller vet inte polisen om att Camerons bekännelse finns på den?

2014-12-03 @ 22:41:07
Postat av: Jackson

Dags för omskolning för den kvinnliga polisen.....

2014-12-04 @ 13:34:17
Postat av: Jackson

Varför får jag inte upp dagens kommentarer förrän dagen efter?

2014-12-04 @ 17:00:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0