Kommer som ett skott

Inlagt kl 22:55
 
Moira är besviken på Cain som inte varit hemma när hon behövde honom. Hon försöker få reda på vad han gjort under kvällen men givetvis säger han inget. Istället ger han hemme en påse med pengar.
 
Bernice åker iväg till sin andra dotter tillsammans med Gabby. Det gör att Nicola får jobba i baren trots att hon är rätt otrevlig mot gästerna, speciellt Declan som vill ha en öl.
 
Polisen har slagit läger i Gennies hus för att ställa upp alla monitorer där. De säger åt Debbie att bete sig som vanligt och att inte försöka tvinga Cameron till att erkänna för då kommer det inte att gillas i en rättegång.
 
Ruby har köpt massa skraplotter i hopp om att vinna massa pengar så de kan betala en klinik för en fertilitetsbehandling. Dan märker det och kommer med erbjudandet om att han kan ställa upp och donera så de kan få barn. Både Ruby och Ali blir förvånade men mycket glada. Dan säger att det är bara att höra av sig så kommer han som ett skott, i dubbel bemärkelse. Vad kommer Kerry säga när hon får veta det?
 
Amy åker iväg för att träffa Kyle och Joanie. Det går bra och Joanie litar på Amy så hon frågar om Amy kan vara barnvakt nästa dag. Amy svarar ja.
När hon återvänder till byn så ser hon på en gång att Eric och Val vet var hon varit. Victoria har skvallrat. Eric är orolig för att Amy ska fästa sig vid Kyle för att sedan vara tvungen att lämna honom igen.
 
Cameron vill ta hand om Debbie som säger sig vara lite illamående så därför lämnar hon barnen hos Andy. Cameron gör frukost till henne och ber henne ta fram äggkartongen. Där i har han lagt ringen som ligger i en lite ask. Debbie ser den och stelnar till. Cameron friar men hon kan inte svara. Debbie förklarar att hon inte vill ha den gamla ringen från förra gången. Cameron lovar att de kan köpa en ny om hon säger ja.
 
Cain ger Charity pengarna hon skulle ha efter deras lurendrejeri. Hon blir lycklig men Cain säger att det var sista gången, fast det tror inte Charity på.
 
Debbie lyckas få iväg Cameron till att hämta en bil så poliserna kan rigga kamerorna i huset. De hinner inte klart förrän Cameron återvänder eftersom det inte fanns någon bil till salu. Debbie skyndar sig ut för att möta honom. Hon lyckas få med sig Cameron till stan för att köpa en ny ring.
De återvänder till byn och Cain blir den förste till att få veta att de förlovat sig. Sedan går de till puben för att fira. Charity blir förbannad på Debbie när on får höra om förlovningen medan Chas gratulerar och bjuder på en flaska champagne.
 
Kerry kommer in på kaféet för att be Brenda om ursäkt för att hon skojat med Gennies kläder. Sedan säger hon att hon lämnat allt till välgörenhet förutom Gennies sjal. Brenda blir först förbannad men när Kerry säger att hon drömt att Gennie sagt att Brenda ska ha den så blir hon glad och tar emot den.
 
Alicia och David får papper på att deras äktenskap är annulerat. De ser inte så glada ut trots att de försöker. Precis då kommer Priya hem och överraskar David. Hon blir jättelycklig när hon får veta nyheten för då kan deras bröllop snart bli av. Priya och David kramas fast han tittar på Alicia under tiden. Dom kommer in och frågar Alicia om hon mår bra. Hon svarar att hon gör det men när han vill åka iväg en helg bara de två så skyller hon på arbetet. Dom lyckas ändå övertala Alicia till att de borde åka iväg.
 
Joanie lämnar Kyle hemma hos Pollards. När hon ser Cain utanför fönstret säger hon att "den snyggingen skulle jag aldrig sparka ur sängen".
Amy tar med sig Kyle til byn och Val blir överlycklig. Hon är säker på att Amy kommer få ta hand om sonen så småningom eftersom mormodern inte kommer att orka. Zak, Lisa, Sam, David och Victoria är där och de sitter ute och fikar och roar Kyle.
 
Kerry ser när Amy är på väg hem med Kyle. Hon följer efter dem och ser när Joanie hämtar barnet. Amy presenterar Kerry som en bybo och Kerry säger inget. När Joanie åkt så säger Amy åt Kerry att låta dem vara ifred.
 
Debbie försöker få Cameron till att prata om Carl men de blir avbrutna av Andy som vill att barnen träffar henne, Cameron går till jobbet så länge. Senare på dagen så försöker Debbie åter igen få honom att prata med då blir han förbannad för han vill inte prata om Chas eller Carl. Han lyckas däremot att få med sig Debbie upp till sovrummet. Efteråt mår Debbie så dåligt att hon sitter och gråter i trappan när han gått till jobbet igen.
 
Den kvinnliga polisen muttrar över att Debbie inte försöker tillräckligt mycket utan låter Cameron gå iväg så mycket som han gör medan den manliga polisen förstår varför Debbie inte vill ha Cameron i närheten av barnen.
 
Debbie söker upp Chas för att berätta att hon inte orkar med detta. Hon klarar inte av att bete sig som vanligt tillsammans med Cameron för hon äcklas av att veta vad hans händer gjort och sedan ska de ta på henne. Chas säger åt Debbie att hon inte kan dra sig ur nu.
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Nu tycker jag faktiskt synd om Debbie, nog kunde polisen göra på ett annat sätt. Chas är rätt kaxig, hon försvarade ju Cameron i alla lägen tidigare.

2014-12-02 @ 18:50:01
Postat av: Jonas

Den kvinnliga förhörsledaren måste vara den dummaste polis som någonsin har varit med i Emmerdale.

2014-12-02 @ 20:07:54
Postat av: Ylva

Tycker också synd om Debbie nu. Vilken otroligt obehaglig situation. Hopplösa poliser!:(

2014-12-02 @ 20:09:14
Postat av: Jackson

Höll nästan på att käka upp fingrarna under dagens avsnitt (onsdag).

2014-12-03 @ 17:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0