Drama vid en å

Inlagt kl 22:17
 
Ashley har det jobbigt men skriver tillslut på skilsmässopapprena. Han blir inte på så bra humör så när Edna försöker visa omtanke så skriker han till och säger att han vill vara ifred. Edna blir förskräckt och Ashley inser snabbt vad han gjort. Det leder till att Edna håller sig undan. De pratar sedan ut och tillslut får hon Ashley att tänka till. Han frågar Marlon och Laurel om han får vara den som viger dem.
 
Rodney försöker spela in ett nytt svarsmeddelande på sin "jobbmobil" men han har svårt att välja vilken röst han ska använda. När Georiga kommer in så kastar han undan mobilen. När de sedan ses på puben får han ett samtal. Hon reagerar på att det är en annan ringsignal men han har bortförklaringen att det är jobbet. När Rodney går undan för att prata så blir Georgia irriterad och lämnar puben efter ett tag. Hon fortsätter sura när de ses senare men när Rodney kysser henne passionerat inför alla på puben så smälter hon.
 
Joanie söker upp Amy för att tala om att hon får träffa Kyle men vissa regler kommer att gälla. Framför allt inga oanmälda möten, hon får inte köpa dyra presenter och inte kalla sig för mamma. Amy blir besviken men inser att hon måste gå med på det för att träffa sonen.
 
Lisa fortsätter att tro att hon gjort rätt som bara ville att Archie skulle vara fin så därför kunde hon klippa hans hår. Rachel tröttnar på hennes pikande om rätt och fel.
 
Eric åker iväg själv till Turkiet eftersom Amy inte vill lämna Kyle. Val följer inte med för att vara nära Amy. Amy ber Eric att stanna men han kan inte för han är säker på att det kommer att sluta illa i så fall.
 
Ruby är barnvakt till Archie och det gör att Ali inser hur mycket Ruby verkligen vill ha barn. Hon går med på att de försöker få ett tillsammans om Amelia och Sean är ok med det. De berättar för Sean lite senare men han blir inte glad. Han blir ännu mer besviken på sin far som ställer upp på detta.
 
Rodney träffar en ny dam denna gång. Det är en dam med dåligt självförtroende och lite mobbad på arbetsplatsen. Rodney försöker stärka henne genom att ge komplimanger och peppa henne. När damens chef kommer och försöker göra sig rolig på damens bekostnad så säger Rodney ifrån.
 
Kerry pratar om när Amy var liten och de var nere vid vattnet och kastade pinnar. Hon berättar om Amys glada leende vid tillfället men Amy kommer givetvis inte ihåg det. När hon sedan får träffa Kyle så går de på picknick med Joanie och Val. Amy går ner till en å och kastar pinnar med sonen. Plötsligt börjar hon skrika hysteriskt. Kyle ligger på mage i vattnet och flyter iväg. Hon simmer ut för att få tag på barnet.
 
När Kyle och de vuxna kommit till sjukhuset så frågar Joanie Amy om vad som hände vid ån. Hon är besviken över att Amy inte haft koll på pojken. Det leder till att hon förbjuder Amy att komma nära Kyle igen.
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Så ansvarslöst av Amy, man kan väl inte släppa ett så litet barn nära vatten, jag tycker både Amy och Val går över alla gränser. Har man adopterat bort ett barn har man inte rätt att bara kliva in när det passar. Hon var inte så ung när detta hände.

2014-12-15 @ 18:15:38
Postat av: Jonas

Det kändes lite overkligt att Amy skulle lyckas tappa i bäbben i ån, då situationen inte direkt såg komplicerad ut.

Synd att Valerie och Amy inte kan lyssna på Eric, som till skillnad mot den förstnämnda faktiskt vill Amys bästa.

2014-12-16 @ 10:09:31
Postat av: Malin

Inland blir saker lite efterblivna i HTG, tyckte ändå att Amy skärpt sig bra och helt plötsligt spårar hon ur helt. och att ungen kunde ramla ner i vattnet var ju inte orimligt, men att det tar så lång tid att hoppa efter är helt puckat!

2014-12-16 @ 17:51:20
URL: http://doohs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0