Limoncelloooo

Inlagt kl 21:47
 
Andy och Amy börjar visa sin kärlek inför alla i byn. Kerry ser dem en morgon när de kysser varann farväl utanför Andys hus. Hon beklagar sig för Dan som tror att hon är svartsjuk men det förnekar hon.
 
Rodney visar sin besvikelse för Georiga som försöker be om ursäkt. Hon vill bjuda på middag på restaurang som gottgörelse men han går inte med på det. Däremot vill han bjuda henne på restaurang. Det visar sig bli en dyr historia eftersom Georgia inte nöjer sig med vad som helst. Det gör att Rodney redan nästa dag börjar söka efter ett extra jobb. Han hittar ett jobb hos en dam som behöver sällskap till olika tillställningar och det ger bra betalt. Efter många om och men bestämmer han sig för att söka upp damen. Georgia som ser Rodney uppklädd tror att de ska ut tillsammans och hon blir rätt besviken när hon inser att hon inte får följa med. Han säger att han bara ska träffa en vän för att värdera en antik byrå.
 
Nicola kommer till Kings åkeri och talar om för Charity att hon tänker hjälpa till eftersom Jimmy inte kan jobba just nu. Hon hinner inte börja förrän polisen kommer dit för att förhöra henne igen eftersom hon och Jimmy lämnat olika uppgifter om vittnesmålet. Charity som hör polisens frågar säger plötsligt att Nicola är lite förvirrad just nu eftersom hon och Jimmy har problem i äktenskapet. Nicola muttrar men spelar sedan med. Antagligen räddar detta företaget. När polisen gått får Charity ge Nicola körlektioner så hon kan köra lastbil. Det går inte så bra i början men Nicola ger sig inte och efter ett tag kan hon köra rätt hyfsat.
 
Jimmy kommer hem från sjukhuset och blir rätt förvånad över att Nicola kör hans lastbil. Hon säger att hon vill rädda äktenskapet så hon gör vad som helst. Tyvärr är Jimmy inte alls imponerad utan viill ändå skiljas.
 
Amy ska anordna en middag för Kyle och Joanie. När Val får höra det bjuder hon in sig själv och Eric till middagen. Även Kerry vill komma så det kommer att bli fullt hus även om Amy inte planerat det så. Joanie ser inte allt för glad ut när hon kommer med Kyle och ser att Val är där.
 
Ashley håller på att packa sina sista tillhörigheter inför flytten till Edna. Laurel dyker upp för att prata med honom. Plötsligt börjar de dricka lite gammal Limoncello som han har haft ståendes. Det slutar med att de båda är rätt fulla och sitter på golvet och pratar och sjunger. Laurel lagar till lite bönor som middag till honom. De har det mycket trevligt ihop.
 
Marlon ordnar med en middag hemma och så har han köpt en ring till Laurel. Paddy är där hos dem för att hjälpa sin vän. Han säger åt Marlon att öva på frieriet. Marlon tvekar men sedan leker Paddy att han är Laurel så Marlon kan fria. Tiden går men ingen Laurel dyker upp.
Sandy och Edna kommer till Ashleys hus och hittar honom och Laurel sittandes på golvet. Sandy hjälper Ashley hem medan Edna hjälper Laurel. Ashley får en stor puss mitt på munnen av Laurel när hon går.
Marlon är jättebesviken när Laurel kommer hem full och bara vill gå och lägga sig. Innan hon går upp till sovrummet råkar hon se ringen i asken som står på diskbänken.
 
Dagen efter är Laurel väldigt bakfull. Marlon går iväg för att lämna barnen på dagis och då passar hon på att leta efter ringen för att prova den. Tyvärr får hon inte av sig ringen när det väl sitter på fingret. Marlon kommer hem och hon får försöka låtsas som inget hänt. När Marlon går till jobbet så försöker hon få Paddys hjälp till att få av sig ringen.
Marlon upptäcker att ringer är borta så han rusar hem igen. Laurel smiter ut så han inte ser vad hon håller på med. Marlon förklarar för Paddy hur viktigt det är att han hittar ringen igen eftersom det verkar vara enda chansen ikväll till att fria till Laurel.
 
Ashley däremot vaknar på ett strålande humör och han sjunger medan han gör sig i ordning. Sandy försöker påpeka att han inte bör dra förhastade slutsatser av det som hände kvällen innan. Ashley tror att fadern har fel så han går iväg och köper sig en ny skjorta. När Sandy återigen försöker varna Ashley så svarar han att han måste tala om för Laurel om hur han känner för henne igen...
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Gillar Nicolas nya chaffisstil! Hon (skådespelerskan) verkar ha komisk begåvning:)

2014-12-11 @ 18:13:08
Postat av: TinaV

Kan inte Laurel bestämma sig någon gång? Det blir väldigt hattigt om hon ska byta pojkvän hela tiden.

2014-12-11 @ 22:43:19
Postat av: Jonas

Laurel och Ashley är ju mer lättpåverkade än ett par fjortisar. De delar på en flaska och blir totalt packade...

2014-12-12 @ 07:46:48
Postat av: Viola

Det var nog första gången jag spolade bandet en bit för att slippa de fjantiga "fyllona", så icke trovärdigt som det bara kan vara.
Men kemin mellan Paddy och Marlon är fantastiskt bra, jättefint att se!
Det blir nog en svår tid när htg bommar igen för några veckor, jag är ju svårt beroende av serien. ;)

2014-12-12 @ 09:35:16
Postat av: Jonas

Jag har sagt det förut, men det tål att påpekas igen; "Ashley" är verkligen en usel skådespelare och står i skarp kontrast till mer övertygande rollprestationer: "Carl", "Matthew", "Aaron" för att nämna några.

2014-12-12 @ 09:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0