Om... (Han gjode i alla fall god kola)

 
...detta inlägg dyker upp så har jag tyvärr inte haft möjlighet att se dagens avsnitt men jag återkommer i detta inlägg i morgon istället.
Som vanligt kan ni diskutera dagens händelser här...
 
Uppehåll i morgon men nya fina avsnitt av HTG på fredag igen, så ha en trevlig valborg och 1:a maj så länge =)
 
Uppdaterat 1 maj, detta hände:
 
Jai vill veta mer om när Rishi pratat med Rachel men hon vill inte berätta vad som hänt. Tillslut så säger hon att Rishi besökt henne på sjukhuset strax efter att Archie var född. Jai får veta att Rishi sagt åt Rachel att hålla Jai borta ifrån babyn för att inte riskera äktenskapet med Charity. Rachel säger att hon tänker inte ta emot hjälp av Jai längre så hon flyttar hem till Ali istället.
 
Alex mormor pratar med Chas och Cameron och hon säger att hon är förvånad över att Alex inte hört av sig till henne som han brukar när det är något. Efter en stund så säger hon att hon måste få tag i mrs Birch.
 
På fabriken är det stressigt och Edna hänger inte riktigt med. De andra arbetarna tar inte arbetet riktigt på allvar och de pikar henne när hon vill göra jobbet mer noggrant än resten av personalen. Jai kommer in på arbetsplatsen och han är på dåligt humör. Han märker att arbetsmoralen inte är så hög så han börjar skälla ut personalen, mest Edna som gjort lite fel och är långsam. Edna väljer då att gå därifrån och då blir Jai ännu mer förbannad. De andra i personalen försöker säga till Jai att Edna behövs och att de pratar lite skit om alla för att få arbetstiden att gå fortare. Dan följer med Edna ut.
 
Bob erjbuder sig att hjälpa till att servera när Brenda ska ha sin bokklubb på kaféet för då kan hon ägna sig åt att prata om boken. Sedan säger han åt henne att hon måste försöka få dit deltagare och bör därför söka på andra ställen och inte bara i byn.
 
Megan pratar med Katie och får reda på att Katie tänker stanna hos Declan. Megan råder henne till att ändå prata med honom så han förstår att hon var på väg men att hon ändrat sig.
 
Jai är rasande så när Rishi kommer in på kontoret så skäller Jai ut honom. Rishi försöker förklara att han bara velat Jais bästa när han pratat med Rachel. Jai är så förbannad att trycker upp sin far mot väggen och skriker åt honom att låta honom vara. Precis då kommer Charity in och blir förfärad. Även Nikhil med Molly och Gennie kommer dit. Jai blir väldigt irriterad på allt gullande med Molly så han är grinig i tonen när han pratar med Nikhil och Gennie.
 
Alex mormor möter Dan och Edna ute på gatan. Hon stoppar dem för att prata om Alex. Cameron står en bit ifrån och ser dem. Edna och mormorn (kommer inte ihåg vad hon heter) går till kaféet för att prata. Hon frågar Edna om intrycket av Alex. Edna tvekar när hon svarar först men sedan så säger hon att hon inte är helt säker på att Alex tagit pengarna. Mormor nämner att Alex fick krossat hjärta av flickvännen så han kan inte ha haft det lätt. Edna säger då att det var tvärt om men det kan inte mormor tänka sig. Hon blir besviken och går därifrån.
 
Nikhil går ut på fabriksgolvet och hjälper den upprörda personalen. Jai kommer ut och börjar skälla över att det går för långsamt och att alla koncenterar sig på Molly när hon är där. Nikhil blir då förbannad och säger att Jai är bara avundsjuk över att Molly finns och för att Charity inte villl ha barn med honom. Charity hör det och blir förbannad.
 
Ute på gatan möter mormor Cameron igen. Hon säger att hon tänker bevisa att Alex är oskyldig. Cameron säger att han har något han vill berätta, så de går iväg. Han blir lite besvärad när Chas inte jobbar utan tänker sitta med dem i vardagsrummet. Cameron berättar att Alex haft ett förhållande med Moira som är Alex väns mamma, så det var därför han fick sparken från bondgården. Sedan säger han att han sett Alex ta pengar på verkstan men att han fått Alex till att lämna tillbaka dem. Cameron säger att han inget sagt till någon för skulle Cain få reda på det skulle det vara kört för Alex.
 
När mormor gått så frågar Chas honom om det han berättat men Cameron vill inte prata om det. Däremot så säger han att han är orolig för sin son Harry så han vill åka till Jersey med Chas för att få träffa barnen. Chas lovar att tänka på saken.
 
Jai kommer hem och ser att Charity är på väg därifrån. Han ber henne stanna kvar men hon säger att hon inte orkar med att han bara bryter sina löften hela tiden så nu flyttar hon hem till Dingles ett tag.
 
Lisa pratar med Charity om Jai. Charity är orolig för Jais humör och att han verkar dölja något. Lisa tror att det kan ligga något annat bakom humöret och därför bör Charity prata med honom.
 
Samtidigt säger Rishi till Jai att prata med Charity om han vill rädda äktenskapet.
 
Cameron försöker övertala Chas till att följa med till Jersey men hon tvekar fortfarande för hon vill vara hemma när Diane kommer tillbaka eftersom de behöver prata med varann. Bernice står en bit ifrån och hör det.
 
Nikhil diskuterar Jai med Gennie och Rishi. Han tycker inte Jai är lämplig som gudfar just nu så hur ska de göra vid dopet. Rishi tror att Jai behöver lite ledigt och då behövs Nikhil på kontoret, i alla fall för några få dagar.
 
Bernice talar om för Steve att hon måste åka till Brighton för att hämta hem Dee-Dee. Han blir förvånad över att hon fått så bråttom helt plötsligt men Bernice säger att hon saknar sin dotter och vill inte missa så mycket av hennes uppväxt som hon gjorde med Gabby.
 
Charity kommer till fabriken och hon frågar Gennie om Jai sagt eller gjort något konstigt. Gennie svarar att det konstigaste Jai gjort var när han bråkade med sin far. Charity frågar om det inte är något annat som Gennie inte säger eftersom hon är så bra på att hålla hemligheter.
 
Vanessa går och småpratar med Rodney ute på gatan. Han passar på att flirta lite med henne och erbjuder sig att bjuda henne på en drink någon gång. När de kommer fram till Edna som står en bit ifrån så går Rodney iväg. Vanessa påminner Edna om att hämta ut en ny dos av Tootsies medicin. Edna blir inte så glad eftersom hon inte räknat med den utgiften redan...
 
Charity möter Rachel som kommer ut från kaféet. Hon påpekar direkt att Rachel måste veta något om Jais beteende. Rachel blir orolig först men inser sedan att Charity inte vet något. Charity är övertygad om att Rachel hört något när hon städat på kontoret eftersom ingen ändå märker när städerskan går runt och gör sitt jobb.
 
Jai sitter i bilen en bit ifrån och ser när Charity och Rachel pratar. Han ser att Charity erbjuder Rachel pengar men att Rachel inte tar emot dem.
 
Edna kommer in på kafét och beställer en kaffe. Bob erbjuder henne några gratis scones men hon vill inte ha. Ali och Dan är där och de vill prata med henne. De tycker hon ska komma tillbaka till arbetet för Jai hade inte rätt att skälla ut henne. Edna påpekar att hon gick frivilligt därfrån. Dan säger att de samlat ihop lite pengar till henne men då blir hon arg och säger att hon inte är något välgörenhetsfall.
 
Jai kommer till Kings kontor för att prata med Charity. Hon vill veta vad han håller på med, vad som fått honom att bli så arg på sin far. Hon är orolig för att han är otrogen eftersom hon aldrig sett honom så förut förutom när Declan fått reda på att Jai legat med Ella. Jai lovar att han inte har eller har haft någon affär med någon annan. Charity blir besviken när han inte kan säga vad problemet är så hon går därifrån.
 
Rishi söker upp Rachel och ber henne ändra sig angående flytten från huset. Han ber henne att låta Jai få betala för dem.
 
Chas berättar för Cameron att hon inte kan följa med till Jersey. Han säger att han inte åker då heller men hon övertalar honom att han måste träffa sina barn i alla fall.
 
Jai kommer hem till Dingles för att prata med Charity. Han säger att han älskar henne. Hon vill bara veta sanningen. Jai börjar berätta att han saknar något eftersom han inte uträttat något stort i livet så vad ska det stå på hans gravsten. Charity svarar att det kan stå "Han gjorde i alla fall god kola". Jai säger att det enda han vill är att vara med Charity, Noah och ett barn.  Charity är besviken och hon har fortfarande svårt att tro honom. Hon säger att så länge han inte säger sanningen så kommer de att leva åtskilda.
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Skriver på fredag... Varför tycker jag att det gick "lite för lätt" att lösa problemet mellan Jai och Charity??? Återigen ???? Fattar ingenting....Gennie är för gullig,gillar verkligen den tjejen..Hon söker lösningar och lyckades få "svärmor" att ta hand om Molly...Så klart att Gennie ska vårda sitt jobb också...Chas, ge dej ALDRIG gentemot subban Bernice!!!! Vem tror hon att hon är??? Verkar korkad..Ursäkta...Och Cain, vilken uppsyn mot Chas..Dra nåt gammalt över dej eller be Chas om ursäkt..Du har inte så lite bagage själv...Och dessutom vet ju VI att Chas är oskyldig...Hur många avsnitt innan Chas får upprättelse? För det måste hon ju få...

2014-05-02 @ 19:16:32
Postat av: Linnéa

Eliza: Ja, Cain är inte direkt den mest oskyldiga som har levt i Emmerdale.

2014-05-02 @ 19:33:26
Postat av: K

Jai är ju så söt när han blir arg, hoppas allt ordnar sig tillslut så han får frid i själen. Även Charity bör få veta sanningen så hon kan gå vidare...

2014-05-02 @ 22:14:41
Postat av: Catrin

Håller med dig Eliza, Bernice är ju korkad och jag vet inte vad...jag tycker INTE om henne. Gennie gillar jag däremot :)

Hoppas det blir ordning snart med Jai,Charity och Archie och allt det där, börjar bli lite tjatigt med en tjurig Jai hela tiden.

2014-05-02 @ 23:28:25
Postat av: Maria

Tror jag håller med dig i allt Eliza. :) tycker det är konstigt att chas inte sparkar ut bernice, hon har inte rätt till ngt för att hon är dianes dotter.

Vet inte om Jimmy tar priset som byns idiot men att först betala chas advokat och sedan bjuda henne på gravstenssättning... Skulle inte kunna vara gift med en sådan "man". Vi som tittare ver ju att chas är oskyldig och att Cameron dödade Carl men det vet inte Jimmy.

Fint att dan ställde upp för Edna. Jai och co borde erbjuda dem att komma tillbaka då Jai inte har varit stabil.

2014-05-03 @ 01:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0