Gifta män (David, Steve, Nikhil, Declan...)

Här är fredagens avsnitt. Jag märkte att det var problem att kommentera i det inlägget jag skrev igår så jag fick göra ett nytt. Hoppas att det fungerar.
 
 
Edna tar motvilligt fram kreditkortet som hon fått med posten. Jude knackar på så hon gömmer kortet bakom en kudde i soffan. Han frågar om hon kan ställa upp för en insamling för hemlösa och hon lovar att komma till kyrkan. När hon, Jude och Ashley ses så plockar de iordning insamlingsbössorna de ska ha.  Edna känner sig tvungen att bidra med något när hon ser att Jude lägger ned några sedlar men hon har bara några mynt att avvara.
 
Rhona är bakfull och orkar knappt jobba medan Vanessa är på strålande humör. När Edna kommer med Tootsie för kemoterapi så vill hon att Rhona sköter hunden, inte Vanessa som Tootsie aldrig träffat. Rhona får ge med sig till slut. Edna ska betala med kortet men köpet medges inte. Hon har inte förstått att kortet måste aktiveras först.
 
Priya står i butiken och masserar David rygg. Eric kommer in och tror att de håller på med något helt annat och han är orolig för att Jacob ska se dem. Han är där för att hämta Jacob och åka till fängelset för att besöka Alicia. Eric säger åt dem att sköta sina förehavanden så inte Jacob ser dem för det skulle förvirra honom. Jacob kommer ner och han önskar att David kan följa med. David förklarar att det är bäst att han stannar hemma.
 
Gennie ser Debbie på kaféet och får höra att Sarah ska få komma hem. Hon går fram till Debbie och talar om att hon är glad för hennes skull men Debbie vill inte prata med henne. Gennie går hem och är ledsen. Hon berättar det för Nikhil och hon får honom att lova att gå över med presenten hon köpt till Sarah.
 
Declan skickar iväg Megan på jobb fast hon hellre velat vara hemma denna dag då Robbie kommer tillbaka. När Robbie sedan kommer säger Declan åt honom att sköta sig så inte Katie blir störd av hans närvaro.
 
Debbie är på kaféet och ser Edna stirra ner i sin kopp. Hon vet att Tootsie är sjuk så hon säger till Edna att hon förstår hur känslorna är just nu. Edna ser så ledsen ut att Debbie säger att det kan ske mirakel.
 
Andy ser Gennie och han säger till henne att han vill att hon kommer på festen de ska ha för Sarah. Gennie tackar nej eftersom hon vet att Debbie inte vill ha henne där.
 
David och Priya får en stund för sig själva i affären. De ska precis stänga en stund för att mysa när Jacob och Eric kommer hem. Jacob är jätteglad för Alicia kanske kommer att bli villkorligt frigiven till jul. Priya svarar syrligt att det är inte att förvänta för vem vet vem Alicia slår till nästa gång. Jacob blir ledsen och David försvarar honom mot Priya.
 
Ashley och Jude ser Edna sitta och be i kyrkan men när de pratar med henne säger hon att hon bara skulle kolla att blommorna hade vatten. Hon går iväg till kaféet och Ashley följer med henne. Han berättar om sin oro för att hon har något som hon grubblar på men hon erkänner inte det. Han erbjuder sig att lyssna på henne om hon vill prata ut.
 
Robbie kommer till Megan på kontoret. Hon är upptagen men säger åt honom att denna gång måste han skärpa sig och försöka att inte vara så nonchalant. Det är viktigt att de kommer bra överens med både Declan och Katie för annars kommer de aldrig att kunna ta tillbaka det de blivit lurade på.
 
Edna ska handla hundmat i affären men det visar sig att pengarna hon har inte räcker. David erbjuder henne att betala det gamla priset som var innan han höjt nyligen men Edna blir så generad att hon lämnar maten och går därifrån.
 
Hemma hos Debbie är det fest för att fira att Sarah kommit hem. Moira dyker upp och ger Sarah ett paket. Cain tittar på henne men de håller avsånd från varann i början. Givetvis går inte det hur länge som helst och de pratar med varann och det finns en spänning mellan dem fast de inte vill erkänna det.
Nikhil kommer med Gennies paket till Sarah och Debbie bli sur men Sarah blir glad. När Sarah sedan frågar efter Cameron så har Debbie svårt att berätta att han inte kommer att komma.
 
Declan besöker Katie på sjukhuset. Han berättar att han fixat en trapphiss och annat för att underlätta för henne när hon får komma hem.
 
Betty får veta att Jerry som hon skulle åka till har avlidit så resan blir inställd. Det gör att hon och Alan planerar julfirandet och de säger åt Edna att fixa något att ta med så de kan fira tillsammans.
 
David och Priya ses på kaféet. Hon försöker undvika honom men han vill prata. Priya säger att hon ser hur fint de har det som familj och snart kommer Alicia hem...Hon är ledsen men hon kan inte fortsätta med David så hon dumpar honom.
 
När Sarah somnat vill Charity fortsätta firandet. Debbie tvekar men Charity tycker hon borde unna sig något nu när Sarah kommit hem. Andy stannar hemma för att passa barnen. Dingles kommer till puben och ser Cameron och Gennie där. Cameron går fram till Debbie för att fråga hur Sarah mår. Både Cain och Charity säger åt honom att hålla sig undan men Cameron ger sig inte utan säger att det bestämmer Debbie. Debbie visar vad hon tycker genom att inte besvara hans fråga utan bara gå därfrån.
 
Priya kommer hem och är ledsen. Rishi ser det och han sätter sig ned för att prata med henne. Hon berättar om att hon lämnat någon som hon inte ville och Rishi förstår att hon träffat någon som är gift. Priya erkänner sedan att det är David men att han bara gift sig med Alicia för Jacobs skull.
 
David träffar Eric som får veta att Priya gjort slut med David. Eric blir bestört över att hans råd gjort att de delat på sig för det var inte det han menade. Han säger åt David att börja tänka på sig själv för han ska inte behöva vara så ledsen när han faktiskt älskar någon som älskar honom.
 
Steve dyker upp på puben för att bo hos Bernice. Han har pratat med sin fru och tycker att allt är jobbigt just nu. Bernice är överlycklig över att han är tillbaka med packade väskor men han verkar ändå inte helt glad över att se henne.
 
Belle sitter och håller på med mobilen på puben. Charity frågar henne hur det är och Belle suckar för hon inte får gå på en fest som hon vill. Charity råder henne att tjata på föräldrarna tills de ger med sig.

Debbie ser Gennie och Nikhil på puben men att de är på väg att gå därifrån. Hon går fram till Gennie och ber om ursäkt för att hon bråkat med henne eftersom det är inte Gennie hon är arg på utan Chas. Gennie säger att hon tänker forsätta stödja sin syster. Debbie förstår det och bjuder sedan över Gennie till deras bord. Nikhil är snabb med att tacka ja för dem båda.
 
David möter Priya ute på gatan. Hon är sen till jobbet men han stoppar henne ändå. Han förklarar för henne att han inte kan acceptera att hon dumpat honom för han vill inte förlora henne. Han säger att det är dags att han tänker på sig själv och sin lycka och då vill han ha henne i sitt liv. David lovar att prata med Jacob så fort Alicia kommer hem och han ska säga sanniingen om varför de gift sig. Priya blir så glad att hon kastar sig i hans famn och de kysser varann.
 
Debbie kommer hem och hon är trött och besviken. Hon berättar för Charity och Cain att hon inte orkar med att se Cameron i byn och ännu värre blir det om Chas kommer tillbaka. Debbie säger att om inte han flyttar därifrån så kommer hon ta med sig barnen och göra det själv.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica T

Tråkigt att det inte hänt något här sen i fredags. Det har ju hänt så mycket. Nu väntar man bara på att Charity ska få reda på sanningen om vem som är pappa till Archie. Och Cain är ju riktigt gullig när han är kär :)

2014-04-15 @ 17:18:08
Postat av: finländskan

Jag måste erkänna att jag blir en aning orolig då Marie inte skrivit nåt på flera dagar. Känner någon henne IRL? Undrar om det hänt henne nåt, hoppas att hon är okej.

2014-04-15 @ 18:36:33
Postat av: Julia

Blir också lite orolig eftersom Marie annars brukar vara så kvick med inläggen. Hoppas det inte hänt något!

2014-04-15 @ 19:10:21
Postat av: Ylva

Jag har också undrat.

2014-04-15 @ 19:19:29
Postat av: Lena

Då Marie skrev i fredags att det var problem med att skriva kommentarer och det sedan inte hänt något alls vare sig från vår sida eller Maries utan bara en 0 a varje gång jag gått in så tänkte jag att det var något datorstrul.

2014-04-15 @ 20:06:23
Postat av: AnnaS

Jag är också orolig! Hon brukar ju alltid skriva i förväg om hon inte kan skriva nån dag!
Det har ju gått att skriva kommentarer på det här inlägget, tänkte att alla väntade på måndagens inlägg innan de kommenterade.

2014-04-16 @ 03:48:26
Postat av: ELIZA

Instämmer med alla föregående! Hoppas verkligen det är datorn och inget annat!

2014-04-16 @ 09:24:57
Postat av: Lew

Även jag är lite fundersam på om nåt kan ha hänt... Hoppas på i alla fall ett litet inlägg snart så vi vet att du är ok!

2014-04-16 @ 10:01:52
Postat av: Lena

Ja nu börjar jag också bli orolig. Marie du är ju alltid så "plikttrogen" och har skämt bort oss så.
Om datorn är paj kan man ju alltid göra ett inlägg med telefon (är vad jag själv oftast gör) Inte för att jag menar att Marie behöver göra det men det skulle vara skönt att höra att allt är bra bara.

2014-04-16 @ 10:29:58
Postat av: TinaV

Håller med er alla, hoppas bara att hon rest bort och glömt oss.

2014-04-16 @ 12:21:04
Postat av: Tina

Fast om hon skulle ha rest bort då skulle hon ha skrivet det. Jag tror och hoppas att det är datatrubbel.

Glad Påsk förresten

2014-04-16 @ 14:03:30
Postat av: Jonas

Lena: alla har nog inte en mobiltelefon där det går att komma ut på Internet.

2014-04-17 @ 11:17:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0