En kyss är en kyss är en kyss...

Gennie har dåligt samvete för att hon varit osams med Katie så hon besöker henne på sjukhuset. Katie blir glad över Gennies besök. Gennie berättar att Megan hjälpt till med sökandet och att alla i byn har varit oroliga och delaktiga på sitt sätt. När Gennie är på väg att gå ber Katie henne att stanna eftersom hon inte vill prata med Declan än.
 
Cain har födelsedag och Debbie grattar honom. Hon har tyvärr inte tid att fira med honom men han har inget emot det. När Debbie gått sms:ar han någon.
Adam berättar för sin mamma att han tänker sova hos Victoria. När Adam gått iväg så kollar Moira mobilen och ler.
 
Megan hälsar på Declan som är på sjukhuset. Hon säger åt honom att ta hand om Katie och prata med henne så de löser sina problem.
 
Rhona är orolig för att Paddy inte har någon att ta med på friluftsdagen. Paddy berätttar då att det har han, Marlon. Rhona blir irriterad när hon hör att Paddy umgåtts med Marlon i några veckor utan att säga något till henne.
 
På kaféet vill Brenda bjuda Cain på en födelsedagsbakelse med ett ljus i när han och Alex ska fika men Cain vill inte ha den. Moira kommer in och hör det så hon grattar honom på födelsedagen.
 
Charity kommer hem till Zak och Lisa för att äta middag. När Belle kommer hem vill hon gå på tonårsklubben som ska vara i kväll. Lisa vill inte alls att Belle går ut på kvällen. Belle försöker förklara  att det är som en nattklubb för tonåringar fast utan alkohol och inte öppet så sent. Charity peppar Belle till att försöka övertala sina föräldrar för att få gå. Vid middgen sedan så försöker Charity hjälpa Belle så även om Lisa verkar ge med sig så vägrar Zak låta dottern gå ut.
 
Katie berättar för Gennie att hon hört Declan prata med Nikhil och att hon hörde Declan säga att han inte känner henne.  Hon säger att det är därför de bråkade och att Declan inte kan prata utan försöker fly problemen istället.
När Gennie gått så pratar Katie med sköterskan och får reda på att hon kommer att sitta i rullstol minst 6 veckor. Declan kommer in och han ber om ursäkt för att han betett sig så illa men att han insett att han älskar henne så han vill ha en chans till.
 
Nikhil planerar intervjuerna de ska ha med de som söker till försäljningschef. Gennie ber honom om att få en intervju men han tror inte henne först. När hon säger att hon menar allvar så går han med på att sätta hennes namn bland de sökande.
 
Cain kommer hem till Moira med några öl. De smågnabbas som vanligt men Moira säger att hon ser igenom hans tuffa fasad. Hon låter honom tro att hon inte är speciellt intresserad (allt som tillhör spelet mellan dem) men sedan kysser han henne. Moira drar sig ur men sedan kan hon inte motstå honom så de kysser varann igen.
 
Rhona är på dåligt humör när Paddy ska åka iväg på friluftsdagen. Hon muttrar när han inte har tid att hjälpa henne så hon säger till honom att hon inte kommer att sakna honom. Paddy och Marlon är inte helt beredda på vad som skulle hända så när de ska ut och springa i grupp så hamnar de på efterkälken.
 
Adam kommer hem och ser några tomma ölburkar framme. Han retar sin mamma som haft fest för sig själv.
 
Chas blir vän med en tjej som heter Tracy. De peppar varann med att de kommer att ses snart på Chas pub. Senare visar det sig att Tracy fått fänglese i fem år trots dyra advokater. Chas blir besviken och tänker på sitt eget öde.
 
Rishi intervjuar Gennie inför säljchefsjobbet. Först pratar hon bara om att hon är en mamma och då lär man sig prioritera men sedan släpper det och intervjun går bra. Rishi är nöjd med svaren.
 
Paddy och Marlon tar en öl i baren på hotellet som är i anslutning till friluftsdagsevenemanget. De upptäcker att man kan sova över så Paddy föreslår att de ringer hem för att kunna stanna kvar. Marlon tycker det är en strålande idé så de båda bestämmer sig för att stanna. Både Marlon och Paddy ringer sina respektive och säger att de inte kan åka hem för de har ont i ryggen. De känner sig rätt säkra på att inte bli avslöjade eftersom Laurel och Rhona knappt pratar med varann.
Givetvis får tjejerna sina samtal när de är på puben och de upptäcker att någon av deras killar ljuger för dem. Laurel är helt säker på att Marlon är den som faktiskt har ont så det måste vara Paddy som ljuger.
 
Cain dyker upp hemma hos Moira när hon klär granen. Han pikar henne för att det är den klenaste gran han sett. De smågnabbas lite igen och han säger att han tyckte om det hon gav honom igår. Cain är på väg att kyssa henne men då säger hon att Adam är hemma och kan komma in när som helst.  När Cain ska gå säger hon att Adam kommer att sova hos Victoria i kväll...
 
Marlon och Paddy njuter av deras ansiktsbehandling de får under en spa-stund. De skrattar och lovar varann att ingen ska få reda på detta och  det gör att de aldrig kan bli osams igen för de har denna hemlighet ihop.
 
Rhona går runt på veterinärkliniken och beklagar sig för Brett om hur hon har det med Paddy. Hon är irriterad över det mesta Paddy gör och hon säger att hon vill att Paddy ska vara lite mer lik  honom, Brett.
Brett böjer sig fram och kysser Rhona som drar sig undan och blir arg.
 
Cain kommer tillbaka till Moira med ursäkten om att han ska hämta Zak som redan gått hem för länge sen. Hon häller upp en whisky åt honom och de fortsätter att småbråka med varann. Cain kommer nära henne för att kyssa henne men precis då ropar Adam i farstun så Cain sätter sig vid köksbordet. De låtsas som om inget hänt inför Adam som blir misstänksam. Cain tackar för sig och går iväg. Adam säger åt sin mamma att han hoppas att hon inte träffar honom igen.
 
Moira går sedan hem till Cain. Hon hoppas att ingen sett henne gå dit för hon är orolig över hur Adam skulle ta det. Moira säger att hon blev glad att Adam avbröt dem för nu har hon hunnit tänka till och de bör bara ses som vänner. Cain kysser henne men hon drar sig undan och ska gå. Han säger att han kommer att höra av sig.
 
Brett ber Rhona om ursäkt för att han tolkat hennes signaler fel men han påpekar att hon har klagat på Paddy hela tiden. Rhona försvarar sig med att hon inte sagt något hon inte kunnat säga till någon annan av sina vänner. Hon vill att han slutar på kliniken omedelbart. Brett säger åt henne att inte överreagera men han ser att hon inte är lycklig. Rhona försöker förklara för honom att hon visst är lycklig som det är och han svarar att hon kan försöka övertyga sig själv om det men så är det inte...
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Skärp Dig, Rhona!

2014-04-07 @ 14:28:20
Postat av: Catrin

Jag uppfattade det som att Cain tänkte sms:a någon (Moira?) men gjorde det aldrig. Och att Moira kollade sin mobil och inte hade fått något sms så hon typ suckade.. Men jag kan ha fel :)

Ja verkligen,skärp dig Rhona!! Marlon och Paddy var ju för sköna när dom låg där på spa't :)

2014-04-07 @ 15:33:28
Postat av: Ylva

Kul med Marlon och Paddy! Vänner igen!

2014-04-07 @ 15:44:28
Postat av: Adm

>>> Catrin,
ja du har nog rätt, det var bara jag som kanske inte var helt uppmärksam just då =)

2014-04-07 @ 16:56:15
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Julia

Cain och Moira, vilken kemi!! Känns som att Cain börjar få riktiga känslor för henne, undra om han vågar berätta det. Älskar när han visar sin mjuka sida!

Rhona kan jag inte med just nu. Jag förstår verkligen inte hur hon inte kan se att hela newzeeland resan och bråken som uppstod kom ifrån dem. Hade Marlon sagt att han skulle ta ifrån henne Leo under några år så skulle hon handla precis som han har gjort. Tycker det är hon som triggat Paddy till allt han sagt och gjort mot Marlon denna tiden, det har märkts på honom att han inte riktigt tyckt om det. Glad över att de är vänner igen. Hoppas Rhona öppnar ögonen snart.

2014-04-07 @ 18:48:48
Postat av: Marie G

Ja Moira och Cain kanske kan bli ett bra par? Tycker det är dags att han mjuknar lite, fattade jag det rätt att han fyllde 50 i gårdagens avsnitt?! Eller fattade jag fel? Tycker också det verkar likna något mer än en flirt, såhär har jag inte sett Cain sedan han skulle gifta sig med Charity.

2014-04-08 @ 08:39:03
Postat av: Stina

Å vad jag längtar att få se Charity åka på en riktig smäll, så hon inser att hon inte kan behandla folk hur som helst, stackars Edna, Jimmy och Rodney! Men snart kanske det avslöjas att Jai väntar barn ihop med Rachel. Hoppas att Jimmy kan ha kvar sitt företag, fast han är kanske för snäll och lättrogen

2014-04-08 @ 09:30:12
Postat av: AnnaS

Vad irriterande med karlar som ska tala om för en vad man känner! (Brett)

2014-04-08 @ 12:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0