Två kvinnor på Home Farm

Cameron kommer tillbaka till Debbie för att hämta en till väska. Hon lyckas övertala honom till att stanna för då kommer hon göra precis som han vill.  Han vill då att Andy håller sig borta från deras hus och vill Andy träffa Sarah så kan de lämna henne hos honom.  Cameron säger även att Andy får inte ha någon som helst närkontakt med Debbie. Debbie går med på det så hon går över till Andy och berättar hur det ligger till.
Cameron ber sedan Debbie att det får vara slut med alla lögner och hon lovar att inte ljuga mer.
 
Nicola och Charity fortsätter att tävla om att få Declan att erbjuda en av dem ansvaret för festivalen. Declan däremot har helt andra planer så han presenterar Megan för dem. Han säger att hon kommer att ta hand om festivalen åt honom. Nu visar det sig att Megan inte bestämt sig för att ta uppdraget så Declan får försöka övertyga henne.
 
Nikhil är ute och joggar och när Gennie ser honom erbjuder hon honom att duscha hemma hos henne tillsammans med henne men han fortsätter hellre att jogga. När hon senare upptäcker att Nikhil planerar en riktig löparhelg så blir hon irriterad. Gennie sätter press på honom och vill att de åtminstone tar en riktig sovmorgon någon dag i veckan och så kan hon följa med ut och springa ibland. Nikhil verkar inte allt för glad över förslaget. Nästa dag försöker Nikhil smita ut tidigt för att jogga men Gennie stoppar honom. (Varför börjar han bli så manisk i sitt tränande? Gennie kommer inte stå ut med honom, är det det han är ute efter?)
 
Lisa försöker få Zak att gå över med mat till Bartons men han vägrar. Hon går då över själv och får veta av Moira att Zak aldrig var där dagen innan som han sagt att han var. När Lisa kommer hem så konfronterar hon Zak men han skyller på att han bara ställt maten utanför dörren. Hon säger då att han och Sam ska hjälpa Moira nästa dag men då blir Zak förbannad för han vill välja själv när han ska gå dit.
 
Katie kommer in i vardagsrummet på Home Farm när Declan och Megan dricker vin och pratar gamla minnen. Det visar sig att Megan är hans halvsyster. Kontakten mellan de två kvinnorna blir inte allt för bra. Megan verkar vara rätt överlägsen i sitt sätt.
 
Ashley besöker gården för att prata med familjen om begravningen. När han ska gå säger Hannah att hon vill säga några ord även om det inte blir något från bibeln.
 
 
Cameron kommer gåendes på gatan med Sarah. När de möter Andy och Alex så får Andy veta att Sarah inte kan komma på kvällen som planerat men att han kan få träffa henne en timme just nu. Andy blir irriterad för han måste egentligen jobba på gården men tar sedan ledigt. Sarah frågar sin far om han kommer på hennes kalas som hon ska få ha eftersom hon varit så duktig på sjukhuset.
När Andy lämnar Sarah frågar han Cameron om saken men får då veta att kalaset bara är för Sarahs kompisar och han är inte välkommen. Då svarar Andy att om Sarah vill ha honom där så kommer han ändå.
 
Katie lagar frukost men Megan bara muttrar. Däremot vill Megan laga lunchen till dem men Katie skyller på att hon har mycket att göra. Declan tycker att det är en bra idé så de kan lära känna varann. När Katie gått säger Megan att hon inte tror att det kommer att hålla så länge mellan honom och Katie. Sedan vill hon veta mer om Mia och Declan berättar om hur det visade sig att Jai var Mias pappa.
Han ber även Megan att prata med Bartons om avfarten på fälten. Hon blir inte speciellt glad och hon påpekar att hon inte sagt att hon ska jobba med honom.
 
Sandy utnyttjar familjen, speciellt Ashley, till att laga frukost till honom. Ashley blir irriterad men hjälper sin far. När han sedan får tillfälle ensam med Laurel så lovar han henne att fixa en fin middag i lugn och ro utan att de ska bli störda av Sandy.
 
Zak går förbi Bartons fält och han ser Moira laga ett staket. Han går dit och pratar lite med henne. Moira blir glad när hon får höra lite fina minnen om John men sedan kommer sorgen tillbaka. När Zak kommer hem är han irriterad och fräser till familjen när han tror att de pratat om honom fast det i själva verket var en klasskompis till Samson som de pratat om.
 
Katie träffar Jai och Charity på cafét. Hon frågar honom om Megan och får då veta att Megan och Declan haft en stor affär på gång men att det gått snett.
När hon kommer hem till Home Farm får hon veta att Megan tackar ja till att arbeta med festivalen. Det gör att Megan alltså kommer att bo där hos dem.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Catrin

Får dåliga vibbar av Megan... Varför kan dom inte få in någon rolig och glad karaktär?, det vore på tiden. Eller är det bara jag som tycker att hon verkar sådär självupptagen som många andra är.

Gennie gillar jag, hon är glad och kommer med lite roliga kommentarer :)

Zak verkar vara långt borta i tankarna...

2013-09-24 @ 18:11:19
Postat av: M

Jag tycker inte om megan hittills iallafall.. håller med det kunde väl komma nån rolig som omväxling.

Jo zak verkar helt slut undra om det kommer vända.

2013-09-24 @ 20:49:28
Postat av: Anonym

Verkar som att det är upplagt som drama mellan systern och Katie! Tycker megan och declan beter sig lite väl "flörtigt" för att vara syskon. jag vet inga person som beter sig så där mot ngn de har en så icke-sexuel relation till som sitt syskon. Tror Katie får det svårt och declan verkar ha en konstig syn på familjen.

Ska nikhil ha en ätstörning/vara träningsnarkoman. Ngt konstigt är det.

Tyckte ashleys glada sätt mot bartons var lite opassande, det verkade som att han var där för att planera bröllop.

Det är mkt bråk, elände, sorg osv, det skulle vars kul om ngt bra hände.

Synd om Sam som blev utslängd från cafet, han har ju inte alla hästar hemma.

2013-09-24 @ 21:41:02
Postat av: Catrin

Det glömde jag få med... Ashley! Tycker också hans beteende kändes opassande. Jag trodde han skulle komma dit och typ sätta sig vid köksbordet och beklaga sorgen och så. Det blev väldigt opersonligt.

2013-09-24 @ 22:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0