Snygga trevliga killar är som tänder på en höna...

Eric håller på att förbereda maten inför en stor beställning. Victoria kommer till värdshuset och hon berättar att Paul ringt till Diane för att tala om att Val kommer hem i morgon. Eric bryr sig inte om det.
 
Sarah har kommit hem efter provtagningen på sjukhuset. Hon är rätt less på alla sprutor och hon säger att hon vill ha den magiska drycken nu. När Debbie inte kan ge henne det vill Sarah träffa sin pappa. Diane som kommit över med ett kramdjur som Sarah tappat hör allt detta. Hon ser även att Cameron är emot att Sarah umgås med Andy.
 
Diane skyndar sig till Andy för att berätta vad Sarah sagt och att Cameron reagerat på detta. Det gör att Andy rusar hem till Debbie och hamnar mitt i Debbies och Camerons bråk om att Debbie inte sagt något om att Andy träffat Sarah dagen innan. Cameron blir sur när Andy dyker upp så han ledsnar och går därifrån.
 
Paddy försöker få Rhona att förlåta honom för gårdagen. Hon är fortfarande besviken på honom. Han lovar att han kan springa naken genom byn om hon vill, eller boka bordet igen på värdshuset. Rhona vill inte det eftersom hon kan ju råka bli försenad igen.
 
Cameron är på puben och han är sur och grinig. Hans nerver är nästan på utsidan så han är på väg att få ett utbrott på Marlon. Chas säger åt Cameron och gå in i rummet bakom puben för att lugna ner sig. Det visar sig att han är besviken på att Debbie tagit med Andy till hotell medan han bara fick bo en natt på B&B. När Chas måste jobba så går han ut och sätter sig igen. Han tar hennes hand och håller kvar den medan han tackar henne. Chas fortsätter sedan att prata med honom ute i puben eftersom han tycker allt är jobbigt nu och att när babyn är född kommer han att bli påmind om vad Debbie gjort hela tiden. Hon säger att en kille som är så snygg och trevlig är som tänder på en höna, svåra att hitta och att han är en sådan kille. Chas ber Cameron att tänka över hur han vill ha det men om han tänker lämna Debbie bör han vänta tills de fått besked om matchningen på barnet.
 
På värdshuset saknas maten inför beställningen eftersom leverantörerna inte fått betalt. Amy säger att det brukar vara Val som sköter fakturorna. Eric går över till puben för att be Marlon om hjälp med maten.
 
Marlon pratar först med Paddy om att han borde fria till Rhona eller låta henne gå. Sedan kommer Victoria till kliniken och säger nästan samma sak till Paddy.
 
Amy ändrar om i menyn för det stora (10 personer) kalaset för han som fyller 60 år. När sedan gästerna kommer blir det stressigt. Tyvärr så lämnar Victoria värdshuset eftersom hon ska jobba på kliniken men som tur är kommer David för att hjälpa till. Mannen som fyller år blir rätt besviken när han får lamm istället för sidfläsk som han sett fram emot. Sedan när han även får en annan dessert så blir han rätt irriterad. Eric kommer ut och får ett utbrott och börjar skälla ut gästen. Det leder givetvis till att sällskapet lämnar värdshuset medan Eric gapar och skriker på dem.
 
Alan är emot festivalen och han vill samla de andra i byn för möte.
Declan sitter på puben med Katie, Megan och Gennie. De pratar om festivalen så Katie ber Megan att tänka lite på de som inte vill att det anordnas någon festival i byn. Hon vill att de samtalar och informerar mer och Declan håller med henne. Megan vill inte lyssna på Katie.
 
Amy, Eric och David sitter i matsalen och pratar efter att gästerna lämnat dem. Eric erkänner då att han faktiskt saknar Val och Amy håller med honom. Eric är dock lite orolig för att Val ska komma tillbaka hem för att be om skilsmässa men Amy tror inte det kommer att ske eftersom hon vet att Val älskar dem båda. Amy har sparat lappen med flygets ankomsttid så Eric kan hämta Val även om han inte tänkt göra det från början.
 
Rhona är rätt bitter över förhållanden som inte funkar så när hon pratar med Victoria så säger hon att det är nog lika bra att inte gifta sig för det håller ändå inte i längden.
Paddy är ute i fårhagen och han övar på sitt frieri till Rhona. När han kommer tillbaka till kliniken så vill hon prata med honom. Hon säger att hon är nöjd med livet som det är och att det trots allt är onödigt att gifta sig, hon behöver inget papper på deras kärlek. Sedan går hon därifrån och kvar står Paddy...igen.
 
Cameron är hemma och han ska prata med Debbie. Han berättar att han stannar kvar för hennes skull eftersom hon har det tillräckligt jobbigt ändå med allt runt omkring. Debbie uppfattar det som att han stannar kvar för att han tycker synd om henne och för att hon inte klarar sig själv så hon säger åt honom att packa ihop och sticka därifrån. Cameron försöker förklara vad han menar men Debbie står fast i beslutet. Hon vill inte ha honom längre och det är slut mellan dem för nu ska hon bara tänka på Sarah, babyn och sig själv.
 
 

Kommentarer
Postat av: Catrin

Bra att Debbie gjorde slut med Cameron. Tycker att han tycker lite väl mycket synd om sig själv. Förstår att det inte känns bra att Debbie legat med Andy men det var ju ändå lite "tvunget". Förstår också att han har det på näthinnan hela tiden och svårt att släppa det. Men Andy måste ju ändå få träffa Sarah, han är ju hennes far. Sen behöver han ju inte gå in i deras lägenhet som om han bor där... Knackar dom aldrig i den där byn? Alla bara klampar in hos alla.

Hoppas Val missar flyget hem, hon hade gärna fått vara borta lite längre :)

2013-09-30 @ 14:34:02
Postat av: Tina V

Håller med dig Catrin, Cameron verkar inte fatta att ens barn alltid kommer i första hand, och att hålla på som Cameron gör inte är så moget.
Jag fick uppfattningen att han skulle hämnas senare, Chas går verkligen bakom ryggen på alla just nu.
Jag som precis började tycka om henne.
Val får gärna försvinna ur serien, en elak häxa i mina ögon.

2013-09-30 @ 15:07:39
Postat av: Tina

Håller med er båda att Cameron har varit lite för mycket "ego", och skulle inte förvåna mig om han hoppar i säng med första bästa villiga, som mycket väl kan vara Chas.

2013-09-30 @ 18:02:56
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: M

Håller med er.. känns verkligen som han hade nått lurt på gång. haha och chas.. så fort nån är på väg att "separera" så är hon på som ett plåster.

2013-09-30 @ 18:37:15
Postat av: AnnaS

Typiskt Eric att överreagera sådär. Tänkte på en sak, när blev han gourmetkock? Det är väl vanligtvis nåt som kräver utbildning eller i alla fall lång erfarenhet i branschen?
Är Cameron dum på riktigt eller ville han att Debbie skulle göra slut? Så pass väl borde han väl känna henne att han skulle förstått att han skulle åka ut på öronen om han sa sådär!

2013-09-30 @ 19:15:02
Postat av: Anonym

Vad kan man säga om Chas? Suck!

2013-10-01 @ 18:28:21
Postat av: SoP

Har inte läst här på rätt länge, har sett ikapp o ikapp o ikapp... Orkar snart inte se Bartons längre, varje gång jag hör både Adam, o den hypervidriga Holly öppna munnen blir jag arg, för att inte tala om egoxxxan Debbie,Cameron borde ha fått sticka när han ville men hon skulle naturligtvis gnälla o gnöla, Hon skulle ju inte klara allt utan honom,sa hon själv. Och Val´s plan,hoppas det störtar.

2013-10-02 @ 03:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0