OMG, Alice Cooper

Bröllopsförberedelserna pågår för fullt. Rishi beklagar sig lite skämtsamt om att döttrar är värre än söner för Declan när Priya är sen. Declan påverkas en del av kommentaren men försöker att bortse ifrån det.
Georgia påpekar att Jai och Declan är väldigt stiliga och att de är ett snyggt par ihop så om Jai har något att berätta så är det ok. Jai svarar att han ska gifta sig med Charity!
 
Moira ordnar med saker och ting på gården. Hon ringer och pratar med Hannahs lärare och hon fixar med tvätten och ser till att bokföringen blir gjord. Adam är glad över att hon kommer dit och ger henne en kram. Hannah är också glad över hjälpen och över att kunna prata killproblem med sin mor. Holly däremot är fortfarande grinig. John vill inte att Moria ska tro att det är bra mellan dem utan hon får komma dit för barnens skull.
 
Debbie gör sitt grav-test och nu verkar det ha lyckats. Andy som precis kommer hem till henne blir jätteglad medan Cameron inser vad det innebär. Sarah som är på väg till Charitys bröllop hör att Cameron är irriterad och pekar på Debbies mage, sedan går han därifrån.
 
Zak kommer över med en bukett blommor till Charity men eftersom hon inte är hemma så tar Jai emot dem.
 
Declan ordnar upp med Katie och Gennie om att lura Jai hem till dem när Nikhil är hemma. Planerna lyckas och Nikhil ber Jai om ursäkt även om inte Jai gör det. Det innebär ändå att Nikhil är med på bröllopet.
 
Sarah är på väg till bröllopet tillsammans med Charity, Noah och Chas. Hon berättar om bråket hemma och att Cameron pekat på mammas mage och stuckit hemifrån sedan. Charity får då bråttom ut ur bilen de sitter i, sedan skyndar hon sig till puben i byn. Hon och Diane tar med sig Cameron till rummet bakom baren för att prata med honom. Charity går sedan direkt till Debbie för att höra hur hon mår.
 
Bröllopsgästerna står inne i rådhuset och väntar på Charity. Jai är övertygad om att hon ångrat sig men Chas försöker hålla humöret uppe på honom.
 
Debbie är ledsen och hon är rädd för att Cameron övergivit henne och att hon då blir ensam. Charity försöker trösta henne så gott det går. Cain säger sedan till dem båda att åka iväg till bröllopsgästerna som väntar. Det gör att Debbie ändrar sig och följer med till rådhuset.
 
Diane fortsätter att prata med Cameron. Hon berättar att hon numer behöver både Andy och Victoria trots att de inte är hennes biologiska barn.
 
Sean har bråkat i skolan så han blir hemskickad. Han hinner inte mer än hem innan han ska ut igen för att träffa Belle.
 
Vigselakten kan börja och Jais spontana kommentar när Charity kommer in i rummet är "Oh my good, Alice Cooper" eftersom hon har gråtit så mascaran runnit lite. Ceremonin går bra och alla är lyckliga. Cameron dyker upp och Debbie blir glad.
 
Bröllopsfesten är på puben och det kommer fler bybor dit. John dyker upp och Chas börjar genast flirta med honom, hon vill sitta i hans knä. Holly märker det och blir sur och går därifrån.
 
Declan frågar Katie om det inte är dags att de flyttar ihop. Katie lovar att tänka på saken.
 
Jai går ut och ser när Declan fäster en massa tomma burkar bakom bilen. De tackar varann och kramas. När Declan gått in så ser Jai att Cain går förbi. Cain önskar honom lycka till eftersom han kan behöva det ihop med Charity.
När Jai är på väg in igen kommer Charity ut och de kysser varann och talar om hur lyckliga de är. Cain står på avstånd och ser dem.
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Kvicka kommentarer är ju inte precis något som är utmärkande för HTG men Jais kommentar om Alice Cooper var ju faktisk skitkul :)

2013-09-09 @ 16:27:26
Postat av: Anna

Nu är det bättre igen händer lite mer o man skrattar.Nu längtar jag efter några nya kärlekspar .

2013-09-09 @ 16:49:26
Postat av: Jackson

Blev litet nervös när Cain och Aron träffades och Cain yrade något om att han funderade på en bomb. Fick senare dåliga vibbar när han var i närheten av Charitys och Chains bröllopsbil.

2013-09-09 @ 17:09:37
Postat av: finländskan

En fråga till er som sett länge på serien: Har det nånsin i seriens historia hänt att ett bröllop eller en förlossning gått helt utan komplikationer?

2013-09-09 @ 20:16:29
Postat av: Catrin

Ja Jais kommentar var ju klockren :) Kul att det var lite glädje idag, det händer ju mest tråkiga saker annars.

Holly blir jag tokig på, hon måste ju ha förträngt att det var Moira som tog hand om henne mest när hon var i drogträsket. Hon är så tjurig och otrevlig.

2013-09-09 @ 21:15:02
Postat av: Kristina

Finländskan - jag har kollat på HTG sedan början av 90-talet och jag kan inte minnas normala bröllop/barnfödslar någon gång under denna tid!

2013-09-10 @ 16:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0