Vänner i nöd och lust

Adam ser när Aaron åker iväg med polisen. Han förstår inte varför och när han frågar Holly om hon vet något vill hon inte svara. Det visar sig att Aaron sagt att han ska göra allt för att skydda Adam.
Moira blir något lättad när hon får höra vad Aaron gjort och hon gör allt för att hindra Adam att ange sig för polisen eftersom hon vill ha honom hemma.
 
Amy är snäll mot Brenda efter Victorias inrådan. Brenda blir glad och säger till Eric att Amy är en bra tjej. Eric varnar sedan Amy för att göra något dumt eftersom han tycker om att få hjälp av Brenda. När Amy och Victoria ska ut på stan bjuder han Brenda på en middag. De har trevligt ihop och det slutar med en kyss.
 
Aaron förhörs av polisen. Han släpps i väntan på rättegång. Debbie och Cain får reda på vad han gjort och de blir förbannade men Aaron står på sig och säger att nu blir det så här. Han ber Cain om en sista stor tjänst (vad vet jag inte..) Cain säger sedan till Debbie att inte oroa sig eftersom de ska lita på Aaron.
 
Rachel och David dricker öl ihop hemma när Alicia kommer hem. Hon är irriterad och sur så hon skickar iväg dem till puben. David och Rachel har väldigt kul ihop och de sitter och skrattar åt det mesta. När David kommer hem har Alicia städat upp efter kalaset och hon sitter och tittar på tv. Han sätter sig bredvid och stör henne. Alicia säger att de måste ha regler om han ska börja dejta Rachel men David säger att de är bara vänner. Då ser Alicia rätt nöjd ut.
 
Ruby irriterar sig på att Ali inte avbokat en cd från någon skivklubb. Ali säger att hon bett Sean att göra det men det säger han att hon inte gjort. Ruby påminner Ali om att hon måste prata med Dan om skilsmässan.
Senare sitter Rachel med Ali på puben och hon säger att Ali måste hitta på en väldigt bra orsak till att förhala skilsmässan om hon inte vill bli avslöjad. (Varför vill hon inte skiljas, vad döljer hon?)
 
Aaron berättar för Chas om att han anlagt branden. Hon blir rasande och kan inte tro honom. Han säger att Cain och Debbie vet hur det ligger till men att de bara försökt att rädda honom och därför inget sagt. Hon får veta lite senare av Cameron att Adam är inblandad så hon söker upp honom men han säger inte som det är.
 
Adam tycker allt börjar gå för långt så han säger till Aaron att han kommer att gå till polisen och erkänna. Aaron svarar att då kommer polisen bara tro att han skyddar Aaron eftersom både Debbie och Cain kommer att backa upp hans historia. Adam vill inte att vännen ska ta straffet men Aaron säger att de ska lita på honom, nu är han redo och allt kommer att lösa sig.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag begriper inte Aarons uppoffring, det känns inte trovärdigt för fem öre.
Vad har han för plan? Ska han fly till Frankrike, eller? Smart drag...*inte*

2013-10-18 @ 16:22:39
Postat av: ELIZA

Faaaan,,,hade igen skrivit ett långt inlägg,,,då kommer en ruta om att starta om Firefox,,,gjorde det, och allt försvann......Naturligtvis...

2013-10-18 @ 19:44:41
Postat av: ELIZA

Vad less jag blir...

2013-10-18 @ 19:45:07
Postat av: Maria

Tittar på Morden i Midsomer. Charlie, han som sol och vårade Diane är en huvudrollsinnehavarna.

2013-10-19 @ 20:10:03
Postat av: Sanna

Ja, jag såg det! Han var inte en speciellt trevlig typ i Midsomer heller, eller hur?
Så kul när man hittar sina HTG:are på andra ställen.

2013-10-20 @ 16:48:08
Postat av: Andrea

Hon som spelade Jacksons Mamma har jag sätt i andra program med.

2013-10-21 @ 01:32:11
Postat av: Jackson

Dagens (måndag) avsnitt var både spännande, ledsamt och mycket, mycket rörande. Många tårar - både hos skådespelare och TV-publik.

2013-10-21 @ 13:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0