Panikattack

Moira träffar Chas ute på gatan och hon vill be om ursäkt men Chas är fortfarande bitter. När hon sedan kommer in på puben så står Rachel där och skvallrar om Aaron. Det gör inte Chas på bättre humör så hon skäller ut Rachel.
 
Charity kommer in på fabriken för att prata med Jai om de ska investera i festivalen. Jai vill vänta med svaret till middagen med Declan och Megan senare på kvällen.
 
Chas berättar för Lisa hur det ligger till med Adam som är den skyldige medan Aaron tagit på sig skulden. Sedan säger hon att hon tackar Cameron som hjälpt henne så hon i alla fall kunde säga adjö till sin son.
 
Sean ordnar med lästräning för Ali men hon har undanflykter för att slippa.
 
Cain är förbannad på Cameron som skvallrat för Chas. Cameron blir sur och går till puben. Där får han se Moira och Adam som försöker be Chas om ursäkt igen. Chas är på uruselt humör så hon går in i rummet bakom puben. Cameron kommer dit och hon tackar honom för att han varit den som varit ärligast i hela historien och det har hjälpt henne mest.
 
Lisa säger till Zak att han borde besöka Chas eftersom hon mår dåligt. Zak vill inte det men säger att han får se hur det blir.
 
Debbie kommer in på puben och går fram till Cameron som pratar med Chas. Debbie ber Chas om ursäkt för att hon inte sagt något om Aaron eftersom hon bara tänkt på att skydda honom och inte på hur det påverkar Chas. Sedan pussar Debbie Cameron och Chas ser besviken ut.
 
På middagen på Home Farm säger Charity till Megan att de kommer att investera i festivalen men då säger Jai att det kommer de inte. Megan blir sur och säger till Charity att hon inte får något jobb och sedan går Megan därifrån.
Senare på fabrikskontoret försöker Charity att förstå varför Jai sagt nej men han säger bara att han och Nikhil inte tyckte det var värt risken. Jai skickar hem Nikhil, Gennie och Charity för att göra klart jobbet själv. Declan kommer dit och de båda männen tar en varsin whisky. Declan tackar sin vän för att han sagt nej till investeringen eftersom han inte ville att vännen skulle riskera massa pengar.
 
Adam är utanför puben för han tänker gå in och be Chas om ursäkt. Cain kommer förbi och säger åt Adam att sticka. Adam ser Zak sittandes utanför så han går fram och pratar med honom. Han säger till Zak att han inte ville det skulle sluta så här och att han tänkt gå till polisen men att Aaron hindrat honom. Zak säger att Adam redan missat chansen att göra det rätta.
Zak går hem utan att han pratat med Chas och det gör Lisa rätt sur.
 
Cameron kommer tillbaka till puben för att kolla hur Chas mår. Hon är förbannad och irriterad på Cain som är där men Cameron lyckas lugna ner henne. De två går in i rummet bakom puben och Chas frågar om han vill ha en sängfösare. Sedan erkänner hon att hon ljugit förra gången de var ensamma och att hon bara döljer sina känslor eftersom han är ihop med Debbie. Cameron är nära att kyssa Chas men backar i sista sekunden och går därifrån.
 
Lisa fortsätter att fråga Zak om han kan följa med till Chas men han vill fortfarande inte. Tillslut följer han med ändå.
Cain pikar Cameron för att han räddat  Chas. Debbie undrar vad som pågår men Cameron säger bara att han hjälpte Chas när hon var irriterad på Cain. När de kommer till puben så erbjuder Debbie Zak jobb på verkstan när hon ska öppna igen. Zak tvekar och verkar inte allt för glad. Han går in på toaletten och tvättar av sig i ansiktet.
Cameron försöker prata med Chas men hon skyller allt det hon sa på att hon var onykter så hon menade ingenting. Han blir sur och går därifrån.
 
Ali ber Sean om ursäkt och låter sedan honom hjälpa henne. Hon tycker det är jobbigt och hon känner att hon inte kan lära sig.
 
Gennie är på kontoret och hon är jättesnuvig men känner att hon måste göra klart sitt jobb. Nikhil ber henne gå hem men hon vägrar. Hon pussar honom på handen och det gör honom väldigt obekväm. Nikhil tar ett papper och torkar diskret av sig bacillerna från handen. Tillslut inser Gennie att hon inte kan jobba mer den dagen så hon går hem. Charity är snabb på att ta över hennes jobb. Hon kollar upp almanackan och säger att Gennie inte är så effektiv men nu kan hon ändra på det.
 
Ashley har ordnat en påskäggsjakt för barnen i byn. Även en del vuxna är där, bland annat Rachel för att hålla koll på Amelia. Rachel pratar lite med Sandy men hon märker Ashleys blickar. Edna är också orolig och hon märker att Ashley verkar frånvarande när han pratar om påsken inför barnen. Senare frågar hon honom hur han mår men Ashley ser det bara som om hon snokar.
 
Zak kommer ut från toaletten in till puben. Han hinner inte långt förrän han får en yrselattack och ramlar ihop. Ambulansen kommer och hämtar honom till sjukhuset. Läkaren pratar enskilt med Zak och hon ställer massa frågor. Hon tror att han fått en panikattack och den orsakades av stress eller depresion. Zak håller inte med och när han kommer ut till familjen som väntar säger han att det inte var något allvarligt, utan bara en reaktion på att han slutat dricka alkohol.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Har hämtat mig lite efter gårdagens chock, trodde verkligen inte att de skulle låta Aaron försvinna ur serien. :(
Håller med alla som hyllar samspelet mellan honom och Paddy, det har varit fantastiskt drama med underbara skådespelarprestationer, betydligt mer än vad man kan förvänta sig av en daglig såpa och som finländskan brukar säga: ingen kan gråta som Aaron! Jag tyckte faktiskt att avskedet mellan Chas och Aaron var starkt och rörande också.

Samspelet mellan Chas och Cameron är betydligt hottare än med trist-Debbie. Jag hoppas verkligen på en ny kärlekshistoria!

Så lite gnäll om Ali: vilken otacksam roll hon har, hennes negativistiska, lata stil retar mig till vansinne. Hennes dialekt, hennes gnälliga ton, hennes raspiga röst, hennes rynkade ögonbryn, hela hon - åååååååååå!!!

Sen måste jag säga att jag njuter lite av Ashleys våndor. Hoppas han blir ännu mer paranoid och tokig och verkligen gör bort sig, hehe.

2013-10-22 @ 14:47:34
Postat av: Catrin

Jag kan bara hålla med Sanna, tycker precis som du i allt du skrivit :)

2013-10-22 @ 15:09:26
Postat av: Tina V

Skulle Zacks konstiga uppförande bero på panikångest?
Det måste ju vara något mer fel på honom, han verkar ju vara helt förvirrad.
Cameron verkar ha svårt att hålla sig från Chas, gillar inte hennes sätt att verka sexig på, bara fram med skämskudden då hon låter sexig och släpig.

2013-10-22 @ 15:25:24
Postat av: Julia

Zacks panikångest, förvirring och depressionssymtom beror ju på det han gjorde mot Cain. Enda sedan dess har han ju varit jättekonstig och det märks att han inte lyckats komma förbi det. Tror inte det dröjer länge fören det blir riktigt illa..

Håller med dig Sanna angående Chas och Cameron. De har verkligen en helt annan kemi än vad Debbie och han har. Ska bli spännande att se hur/om det utvecklas.

Måste säg att jag börjar gilla Sean mer och mer. Från början så kändes han bara allmänt störig, men man börjar mer och mer förstå vart det kommer ifrån. Tycker han och Belle är så söta.

Är det bara jag eller har väldigt många lämnar serien detta året? och än är inte året slut ..

2013-10-22 @ 16:25:04
Postat av: Anonym

Vad tror ni att det är som gör att det var varit en hel del som har varit attraherade av Chas? Jag har faktiskt funderat och jag vet att smaken är som baken, men jag kan inte hitta vad det är som kan vara lockande. Förslag?

2013-10-22 @ 17:19:56
Postat av: Lena

Nu är jag här ch försvarar Chas igen :-)

Hon är en charmig och varm person
(nu när hon tonat ner sig, ett tag var hon väldigt skrikig och grimaserande)

Har oftast omtanke om folk och hjärtat på rätta stället. Sen att hon har lite svårt för att var själv och klara sig utan en man vid sin sida, så vadå?
Hade hon bott i en storstad hade det inte varit något problem men nu har hon ju inte så många omkring sig så....

Har kommit på varför jag inte är så intresserad av HTG för tillfället (det går upp och ner).
Finns för få människor i serien just nu som är sympatiska och jag kan tycka om och därför blir jag mindre engagerad.

Angående Adam så måste det ju vara ohållbart i längden nu när allt fler får veta vad han gjort.
Han kanske också flyr till Frankrike och då äntligen blir ihop med Aaron :-)

2013-10-22 @ 18:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0