Jag sitter här och räknar mina bomullsbollar

Holly har fått komma hem. Alex kommer in i köket hos Bartons och han berättar om att han trodde han hällt ut allt knark. Adam blir rasande och slår till Alex.
 
Rachel frågar Alan om vad han ska göra under dagen. Hon vill att han hälsar på hos Sandy. När Alan kommer hem till Sandy har de inte mycket att prata om. De kommer i alla fall överens om att de saknar både Pearl och Betty. Sedan kommer de på att de kan spela Domino tillsammans på puben men när Ashley får veta det tycker han att pappan ska stanna hemma och ta det lugnt.
 
Brenda hjälper Eric i värdshuset. Hon sitter och pratar och viker servetter med Amy. Eric spär ut spriten med vatten i bakgrunden. (Eller vad gjorde han?)
 
Megan tror att Katie lämnar Declan om hon får veta att han inte har så mycket pengar.
 
Moira frågar Andy om hur han tycker att det går för Adam. Andy har svårt att svara så hon inser att Adam har en stor press på sig. Andy berättar om hur det gått för lammen och att Adam inte riktigt har den erfarenheten som krävs.
 
Alan sitter på puben och väntar på Sandy. Han frågar Ashley om var Sandy är och får då veta att han inte kommer. Rachel som hör det skyndar sig till Sandy för att kolla hur han mår. Han låtsas som om allt är bra och att han egentligen är trött. Rachel genomskådar det och säger att hon tror att Ashley inte behandlar honom väl men då blir Sandy rasande på henne. Hon blir ledsen och säger att om han inget säger kan hon inte hjälpa honom.
 
Adam får veta att Moira tackat Cain för att han rädda livet på Holly. Adam blir rasande och inte blir det bättre när Moira nämner att hon vill att Andy tar över ledningen för gården ett tag framöver eftersom Adam behöver lugn och ro efter allt som hänt.
 
Katie träffar Charity på puben och berättar att det är lite jobbigt med Megan i huset men att det kanske inte varar så länge till. Hon råder Charity att visa Declan att hon skulle vara bra för festivalen trots allt.
 
Adam kommer in i köket och han gratulerar Andy som inte fattar något. Moira berättar då att hon inget sagt än men sedan frågar hon Andy om han vill ta över ansvaret för gården tillfälligt. Andy blir förstummad men tackar ja. Adam blir grinig och tror att det ingått i Andys planer om att ta över gården.
 
Rachel kommer hem till Marlon för att prata med honom. Lizzie som sitter i köket och inventerar sina skönhetsprodukter säger att de får gå till vardagsrummet och prata ostört eftersom ska sitta här och räkna sina bomullsbollar.
Marlon tycker inte Rachel borde bry sig om Sandy eftersom Ashley säkert gör det rätta för sin far. Rachel vill inte släppa det.
 
Megan pratar med en vän om jobb i New York. Declan hör det och undrar vad hon sysslar med. Hon vill vara beredd på annat jobb om han inte ger henne ett ordentligt erbjudande snart.
 
Andy och Moira sitter i köket och försöker få ordning på pappersarbetet. Han vill ha hjälp av Adam men Adam är fortfarande besviken.
 
Ashley ska ha ett möte hemma så Sandy vill gå till puben för att inte vara i vägen. Laurel säger att han annars kan vara med Arthur men Sandy har fått nog av Svampbob och mer av den figuren skulle få Sandy att svinga sig i gardinen.
 
Declan går med på att ge Megan mer betalt plus att hon får en bonus. Megan vill mer än så, hon vill att de blir partners och tillslut går Declan med på det också.
Charity träffar Declan på puben och hon frågar hur det går med affärerna nu när det är struligt med Megan. Declan undrar varifrån hon hört det men oavsett vem som sagt det så stämmer det inte.
 
Moira pratar med Holly och vill att hon ringer sin kontakt på socialen. Holly vill inte det eftersom hon inte vill tillbaka till kliniken eller börja med metadon igen. Moira säger att Holly måste eftersom hon ska bli fri från drogbegäret helt och hållet denna gång. Efter en stund kommer Holly in i köket och talar om att hon ska tillbaka till kliniken men hon behöver inte ta metadon igen. (Har hon verkligen ringt?) Sedan säger hon att hon vill tacka Cain ordentligt eftersom han räddat hennes liv. Adam blir rasande och rusar ut från köket. Han lastar ur säckar i ladan i ren ilska.
 
Megan undrar om Declan vet varför Charity helt plötsligt blivit så vänlig. Han svarar att han tror att Charity vill ha jobb hos dem. Megan säger att det kanske är bra om de kan få in lite av Jais pengar i projektet men Declan vill inte blanda in sin vän.
 
Sandy sitter på puben helt ensam vid ett bord. När han suttit där och glott i flera timmar kommer Marlon fram men då blir Sandy irriterad och går därifrån. Han går och sätter sig i busskuren där Paddy sedan ser honom. Paddy frågar om han kan göra något för den gamle mannen men Sandy vill bara bli lämnad ifred.
 
Sandy kommer sedan hem. Ashley är irriterad över att pappan varit på puben så länge. Han ber Sandy att vara tyst eftersom barnen precis somnat. Sandy råkar då riva ner en lampa från byrån och Ashley blir rasande.
Det leder till att Ashley ger Sandy utegångsförbud och tar ifrån honom hans nycklar.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Ashley är riktigt otäck. Var är Betty?

2013-10-09 @ 13:54:33
Postat av: Tina V

Jag håller med, vad är det för fel på Ashley och hur kan Laurel missa vad som händer i huset?
Adam klarar ju inte av gården, då är det ju bättre att Andy sköter det ett tag.
Vad har dom att välja på? Att sälja gården istället.

2013-10-09 @ 14:29:56
Postat av: Sanna

Stackars Sandy, han är verkligen en jobbig gubbe, men nu är det riktigt, riktigt synd om honom. Hemskt att se Ashley mobba sin gamle far. Samtidigt har ju Ashley rätt i sak, varför kan inte Sandy bara ta emot hjälp i hemmet så skulle allt ordna sig?

Bra att Moira står på sig angående professionell hjälp, det är en bra signal till tittarna, tycker jag. Missbruk ska behandlas av folk som vet vad de sysslar med.

Ja, jag uppfattade det som att Eric spädde ut spriten. Han kommer naturligtvis att bli avslöjad, lyckas han någonsin med sina små bluffar?

Något annat som kommer att gå åt helskotta är ju festivalen, i alla fall om Megan ska vara inblandad.
"Vem kan du lita på om inte mig?". Hon är nog den mest opålitliga karaktär de har introducerat i serien sen jag började titta.
Nej, förresten. Hon, galningen som försökte våldta prästen och försökte bränna inne Laurel i kyrkan var kanske värre...

2013-10-09 @ 17:36:23
Postat av: Sanna

Förresten, helt off topic: var tog Edna typ "plastbarnbarn" vägen? Den blonda som vänstrade med Carl.

Betty, var det hon som åkte till Hong Kong? Eller var det en kryssning?

2013-10-09 @ 17:39:50
Postat av: Stina

Visst är Ashley hemsk mot sin pappa ibland, men Sandy borde ju inte bo kvar hos sin son och hans familj det är ju ohhållbart,speciellt när man är så jobbig som Sandy. Han skulle behöva bo i en egen lägenhet med viss tillsyn, någon for av äldreboende.
Jag tror Ashley och Sandy skulle komma mycket bättre överens då och kanske ha trevligt tillsammans när de träffas.

2013-10-10 @ 08:51:06
Postat av: finländskan

Ednas "plastbarnbarn", Eve heter hon visst om jag inte minns fel, for med Jimmys och Carls syster Scarlet till Mexico eller USA eller Kanada eller nåt liknande, de skulle visst starta nåt företag.

2013-10-10 @ 09:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0