En snabbis i ölkällaren

Charity och Carl kommer in på cafét samtidigt. Hon berättar om att Chas träffat en kille ute på stan kvällen innan och att han fått följa med Chas hem. Cameron hör det och ser inte alls glad ut.
 
Lisa frågar ut Zak om testerna och när han lämnar olika uppgifter på hur han ska få svaret från läkaren så blir hon misstänksam. Zak blir irriterad och går därifrån. Lisa pratar sedan med sjukhuset och får veta att Zak inte varit där.
 
Ashley ber Sandy att prata med Laurel om det de diskuterat tidigare. Sandy har svårt för att göra det men när Laurel kommer hem så säger han att han inte kan låtsas längre utan att han borde kanske flytta till särskilt boende.
 
Megan är glad över att ha ordnat tillstånd för festivalen men hon glömmer att nämna för Katie att byggarbetarna kommer en vecka tidigare så när Katie är ute med några ridelever så blir de stoppade när de kommer ut på fältet. Katie blir rasande och söker upp Megan som ber om ursäkt för att hon glömt att berätta. Declan vill att de försöker lösa problemet men Katie är riktigt förbannad.
 
Debbie och Cameron är hos läkaren och de får veta att babyn blir en pojke. De kommer till puben och berättar för folk om pojken. Andy får höra det och muttrar över att han inte fått veta först eftersom han åtminstone är pappan. Debbie säger till Andy att hon är glad över att Cameron följt med eftersom det här är jobbigt för honom. Hon vill att Cameron ska känna sig delaktig.
 
Charity är nyfiken på hur det gått för Chas så hon söker upp henne. Chas har inte mycket att berätta eftersom hon bett Luke gå hem. Det gör Charity mycket besviken.
 
Cameron kommer in på puben och han frågar Chas hur hennes dejt gått. Hon vill inte svara på det men då säger Charity att killen blev dumpad.
 
Laurel förstår inte varför Sandy vill flytta och varför Ashley inte sagt något. Sandy skyddar Ashley inför henne och han säger att han bett sonen att inget säga. Laurel har svårt att släppa tanken så när hon är ensam med Ashley så frågar hon om vad som kan ha utlöst det hela.
 
Luke kommer tillbaka till puben för att träffa Chas. Han vill bjuda henne på middag och drinkar men hon tackar nej. Luke försöker övertala henne men inser sedan att hon har någon annan hon är intresserad av så han går därifrån. Cameron ser det och går fram till Chas för han vill prata men hon säger att de inte kan göra det där inför alla på puben.
 
Laurel sitter och pratar med Sandy på hans rum. Hon förklarar att hon är ledsen för att han ska flytta och att hon och barnen kommer att sakna honom. Ashley kommer in och Laurel går ut ur rummet. Han tackar sin far men då säger Sandy att han inte gör detta för Ashleys skull utan för Laurel och barnen.
 
Lisa konfronterar Zak om att han sagt att han tagit prover men inte gjort det. Han säger att det var för att lugna henne eftersom han känner bäst själv hur han mår och det är utmärkt just nu.
 
Chas är nere i källaren för att byta en öltunna. Cameron kommer ner eftersom han behöver prata med henne ostört. Hon försöker hålla emot och säga att detta är fel men tillslut ger hon efter och de har sex. Hon går sedan upp före honom och Charity blir förbannad på henne för att hon nobbat Luke. Strax efter kommer Cameron upp. Debbie tackar honom för att han ställer upp så för henne sedan kysser hon honom medan Chas står vid bardisken och sneglar på dem.
 
Megan pratar med sin bror och hon säger att hon tror att Katie inte skulle vara ihop men honom om hon fick veta att han knappt har några pengar. Declan håller inte med henne.
När Katie sedan kommer till kontoret och Declan inte är där kan Megan inte låta bli att hinta om att han inte berättar som det är för Katie. Katie vill veta vad Megan pratar om men då säger hon bara att hon skojade. Senare så ses de igen och då kallar Megan Katie för "gäst på Home Farm". Katie blir givetvis sur eftersom det är Declan som bett henne bo där och att de står varann så mycket närmare än Megan kan tro. Megan svarar att i så fall skulle Declan ha berättat om problemen men det har han ju inte gjort. Katie blir rasande och tillslut säger Megan som det är med Declans ekonomiska problem.
 
Cameron stannar kvar på puben när Debbie och Charity går iväg. Han vill prata med Chas men hon vill inte det eftersom hon vill inte såra Debbie. Hon säger åt honom att glömma det som hänt mellan dem och gå hem för att göra det han ska. Han går iväg och säger samtidigt att det inte är så lätt.
 
Laurel pratar med socialtjänsten om Sandys önskan att flytta. Det visar sig att det inte finns plats för honom än men att han står i kö. Hon är glad över att han kommer bo kvar ett tag till men Sandy är tveksam eftersom det tär på dem alla.
 
Debbie håller på att plocka i ordning efter middagen. Cameron säger att han ska till verkstan för att fixa lite men i själva verket så går han till scoutstugan för att träffa Chas eftersom hon sms:at honom om att de ska ses. Hon vill att de glömmer det som hänt och att de ska göra allt för att inte såra Debbie. Cameron svarar att han inte kan sluta tänka på Chas för att hon betyder så mycket för honom. Hur ska de lösa det här utan att någon blir sårad?
 
Katie konfronterar Declan och han erkänner tillslut att han risker allt med att anordna festivalen. Han säger att han inget sagt om den dåliga ekonomin eftersom han inte vill oroa henne. Katie tycker att man delar även på det svåra i ett förhållande. Hon säger att hon inte orkar med att ha Megan där eftersom det gör att det blir massa bråk på Home Farm. Declan vägrar att säga åt Megan att flytta eftersom han behöver henne där. Katie undrar om han inte behöver henne och det säger han att han gör, sedan säger han att Katie bara är lite hysterisk. Det gör Katie ännu mer förbannad så hon kastar en vas i väggen, sedan säger hon att hon ska visa honom hur hysterisk hon är så hon tar en vinflaska och slår sönder glaset i hans flipperspel.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Haha, en snabbis i ölkällaren! Du är för rolig, Marie! :D Sätter jämt fingret på vad det handlar om!

Ja, nu har de ställt till det för sig. Detta blir spännande och ganska smaskigt.

Äntligen visar mesiga Katie lite humör. Good for her!

Sen hoppas jag verkligen att sanningen kommer fram om Ashley, jag vet inte varför jag gör det. Jag är väl en ond människa, antar jag... ;)

2013-10-24 @ 14:32:56
Postat av: Tina V

Vad är det för fel på Cameron och Chas, Cameron är inte speciellt pålitlig.
Först hade han ett förhållande med Debbie när han var gift, lämnade sina barn och åkte efter henne, nu går han bakom ryggen på Debbie.
Varför inte bara göra slut innan man hoppar i säng med någon annan?

2013-10-24 @ 15:25:12
Postat av: ELIZA

Ja ska bli intressant att se hur det "nya" kärleksparet ska lösa det här..Håller med dej,Tina, varför inte göra slut?? Cameron har väl en alldeles utmärkt ursäkt för att dra...Men att hoppa i fasterns säng genast ser kanske inte sååå snyggt ut..Men what the hell, "alla" i byn har ju legat med varann snart så...Ja utom Edna då...Hoppsan,det fanns lite ruter i Katie..Tur hon har kvar bostaden i byn..Finns ju ingen samhörighet alls,mellan Declan och Katie,i alla fall i mina ögon...

2013-10-24 @ 17:32:04
Postat av: Anonym

Tina V: Precis! Om han inte vill vara tillsammans med henne, varför gör han inte slut?

2013-10-24 @ 17:32:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0