Barnvakt och barnvakt

Katie sover över hos Gennie i sitt gamla rum. Gennie går till jobbet trots att hon fortfarande inte är helt kry.
 
Sean får pengar till nya skor och då blir Amelia avundsjuk. Ali lovar att hon ska få något gott istället så de går till affären för att köpa kakor. När Amelia vill bjuda Jacob på en kaka säger Alicia till Ali att kolla om det finns jordnötter i kakorna eftersom han inte får äta det då han är väldigt allergisk. Ali kollar och låtsas snabbt läsa igenom innehållsförteckningen. Hon säger att det är nog inga nötter i och så tänker hon ge Jacob en kaka. Alicia stoppar henne och kollar själv. Givetivs finns det spår av jordnötter i kakorna och hon blir rasande. Ruby tror att Ali behöver kolla synen.
 
Sarah ska på kalas men kommer hem med Cameron. De går till puben där Debbie är med Charity. Sarah vill inte gå på kalaset eftersom Melanie är en bajsskalle. Debbie som tänkt åka in till stan muttrar men då säger Cameron att Chas kanske kan vara barnvakt. Chas säger okej.
 
Nicola har bokat bröllopssviten på ett hotell för att skämma bort Jimmy. När de packar får han ett samtal. Han säger inget till Nicola och de åker sedan iväg.
 
Megan kommer in i vardagsrummet på Home Farm. Hon ser förödelsen och undrar om det var Katie som gjorde det. Declan säger att Katie blivit rasande efter det Megan berättat och han är sur för att hon lagt sig i eftersom de hade det bra innan hon kom. Han vill inte att hon sticker men han kommer aldrig att förlåta henne om det inte bllir bra mellan honom och Katie igen.
 
Sarah ligger och vilar och då passar Chas och Cameron på att hångla lite. Cain kommer in på puben och nu behöver han endast en käpp att stödja sig på istället för kryckor. Han ska hämta Sarah men innan dess vill Marlon kolla in käppen. Han leker musketör och råkar välta massa kartonger i köket. Det gör att Chas och Cameron avbryter hånglet innan de blir påkomna.
 
Bob kommer till köket när Marlon jobbar. Han vill låna lite persilja till cafét. Plötsligt får han ett samtal och får bråttom därifrån.
 
Gennie är irriterad eftersom hon upptäckt att Charity tagit kontakt med en kund som Gennie börjat göra affärer med. Charity erkänner det och säger att hon ville bara att de var ute i god tid. När sedan Nikhil kommer och säger att de måste bearbeta en svår kund erbjuder sig Gennie att följa med. Charity säger då att som försäljningschef borde hon ta det besöket. Nikhil går med på det och ber sedan Gennie om ursäkt.
 
Chas ser en teckning Sarah gjort på sin familj. Det gör att hon inser att hon inte kan förstöra den familjen så hon säger till Cameron att de inte kan fortsätta utan de måste glömma det som hänt. Hon säger att hon dör hellre än erkänner sina känslor för honom.
 
Declan försöker be Katie om ursäkt och han säger att trodde att han skyddade henne. Han säger också att han pratat med Megan och hon kommer inte lägga sig i deras privatliv längre.
 
Bob letar desperat efter Jimmy men eftersom Jimmy är på hotell med Nicola får han inte tag på honom. Carl börjar undra vad som står på så när Jimmy kommer hem försöker han ta reda på det. Det tar ett tag innan Jimmy erkänner att Kelly ringt honom.
 
Cameron är kramig och pussar på Debbie precis när Charity kommer hem till dem. Detta gör att när Charity träffar Chas på puben så berättar hon att hon önskar att Chas hade det lite mer kärleksfullt precis som Cameron och Debbie. Chas försöker få Charity att förstå att hon inte ska leta efter en kille till henne. När Chas sedan träffar Cameron lite senare så påpekar hon att det är jobbigt att höra att han är kärleksfull mot sin flickvän. Cameron blir förvirrad och undrar om han inte får vara med Debbie nu när Chas brutit med honom.
 
Ali säger till Ruby att Dan går med på skilsmässa och att hon har ringt en advokat. När hon sedan träffar Rachel så säger hon att hon inte har råd att skilja sig och att hon vill vänta med att berätta för Ruby om sina lässvårigheter.
 
Edna hör när Laurel berättar för Nicola om att Sandy vill flytta till ett äldreboende.  Det gör Edna orolig och hon pratar med Alan om saken. De två söker sedan upp Sandy för att höra hur det är med honom. Sandy fortsätter att säga att detta är vad han vill men både Alan och Edna verkar tveksamma.
 
Lisa måste iväg en stund från jobbet och Ali lovar att täcka upp för henne. Lisa som gör en säkerhetskontroll ger Ali papprena och säger att det är bara att göra som det står i instruktionen. Ali vill att Lisa visar henne men Lisa hinner inte det. När Lisa sedan kommer tillbaka säger Ali att det var jätteenkelt. (Nåja, något problem lär väl komma upp i efterhand...)
 
Charity och Nikhil återkommer från kundbesöket och hon är strålande glad eftersom hon lyckats fixa kontraktet med den besvärliga kunden. Gennie känner sig mer nedtryckt när hon hör Nikhil lovorda Charitys säljcharm.
 
Nicola kommer ner i köket och märker att Jimmy och Carl viskar med varann. Hon hinner inte ta reda på vad de pratar om för det ringer på dörren. Det är Bob som kommer med Elliot. Det visar sig att Kelly träffat en kille och ska sticka till USA i ett halvår och hon vill att Jimmy tar hand om deras son så länge. Nicola blir rasande och vägrar vara barvakt åt Kellys unge. Jimmy pratar med Kelly i telefon och efteråt så säger han till Nicola att Elliot kommer att stanna. Han säger att han älskar sin son och Nicola får finna sig i att han bor med dem.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Men hur var det med Elliot? Fick vi veta om Jimmy verkligen är pappan?

2013-10-25 @ 20:52:46
Postat av: Maria

Egentligen är man väl inte förvånad över Cameron och chas, lika barn leka bäst. Hon kom dock över John barton som hon var så kär väldigt snabbt...

Är inte Sarah ute och uppe väldigt mycket nu? När Andy och debbie hade ihop det såg hon ju döende ut, det var ju därför de inte kunde vänta på att en insemination skulle lyckas. Hon har ju inte fått ngt botemedel men är ändå pigg.

Usch, tycker synd om gennie. Först golddiggern charity och illojale nikhil. Tycker de är så respektlösa mot henne, det är vad de säger mellan raderna om henne i jämförelse med charity. Hoppas hon hämnas.

2013-10-26 @ 00:12:16
Postat av: ELIZA

Ha ha ha, och dom som inte skulle ha fler barn...Och inte lär Jimmy vara pappa till den pojken..Men tog dom inte DNA prov och Kelly fifflade med det?? Nåt var det..?

2013-10-26 @ 02:23:32
Postat av: Flickan

Usch för Ashley.!!!

2013-10-26 @ 15:57:21
URL: http://www.nattstad.se/Flickansord
Postat av: Sanna

Tyckte så synd om den lille pojken, Jimmys son (om det nu är det). Att vara så liten och behöva skiljas från sin mamma och slängas över till en främmande familj där man inte blir välkomnad utan snarare tvärtom. Gräl utbryter och de vuxna blir arga. Nicola som inte kan sätta sig in i en liten människas känslor utan skriker inför honom att han måste bort. Otrevligt skildrat, hoppas man slipper se mer av det, även om det är dramatatiskt intressant. Carl steppade upp som den enda vuxna i familjen.

2013-10-27 @ 10:19:57
Postat av: Kristina

Håller med dig Sanna om Elliot. Och jag fattar inte heller hur Jimmy kan vara pappa till honom. Det stämmer inte tidsmässigt. Det verkade som att Kelly fifflat med fadersskapstestet vilket hon påpekade för Eve har jag för mig.
Angående Chas och Cameron - jag är sååå trött på dessa otrohetsaffärer!!

2013-10-27 @ 17:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0