Vad har egentligen Amy gjort?

Marlon längtar efter Leo och när han får veta av Paddy att Rhona kommer vara borta en vecka till blir han ledsen. Laurel märker det och pratar med honom.
Även Pearl märker att både Paddy och Marlon mår dåligt så hon ser till att de pratar ut med varann. Det gör så att Paddy åker iväg till Rhona för att reda ut saker och ting.
 
Amy får sms från Jared och de träffas. Han är fortfarande förbannad på henne och han vill ha mer pengar än de 50 £ som hon ger honom. Han säger att hon snodde mer än så från hans familj och han kommer att komma tillbaka för att hämta mer.
 
Declan flirtar med Katie och säger att han vill bjuda ut henne någon kväll. Han berättar sedan för Jai om planerna. När Jai träffar Ella som är väldigt glad och tror att det kommer att lösa sig mellan henne och Declan så talar han om vad Declan sagt. Ella låtsas oberörd men hon verkar bli ledsen ändå.
Ella ska äta lunch med Mia hemma hos Sharmas. Hon bjuder även Jai och de sätter sig ute i trädgården. När Mia hälsar från Declan så kan inte Ella låta bli att nämna Katie och tillslut blir hon så irriterad att hon avbryter lunchen.
 
Carl köper nya lastbilar för att kunna expandera åkeriet och för att kunna göra det har han tagit pengarna Aaron skulle få till advokaten. Scarlett blir inte alls glad när hon får veta det.
 
Sam kommer till skolan för att prata med rektorn. Även Rachel, mamman till den flicka som Samson knuffat, kommer. Rachel börjar gnälla på Sam redan innan mötet. När de sedan träffar rektorn så visar det sig att Rachel inte är flickans mamma utan en moster. Sam försöker försvara Samsons handlingar och rektorn inser att det är båda barnen som är skyldiga men Rachel blir förbannad och rusar ut från kontoret.
 
Leyla vill ringa Alicia för att tala om att Jacob inte vill flytta men David stoppar henne för han tycker de ska vänta tills Alicia kommer hem. Leyla lovar det men senare på dagen är hon så orolig för Jacob att hon tänker ringa en advokat för att få veta vad hon kan göra.
 
Ella söker upp Katie och först så är Katie lugn och säger att hon inte tänkt träffa Declan men när Ella blir otrevlig och hotar henne så säger hon att hon visst kommer att träffa honom. Katie säger också att hon tänker hoppa i säng med honom eftersom han verkar vara värd att kämpas för. Ella kokar av raseri när Katie går därifrån.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Skönt att Katie satte Ella på plats.

Carl beter sig som en idiot just nu. Hade det verkligen varit så svårt att kolla med Scarlett innan han spenderade hennes pengar?

2013-02-28 @ 08:54:35
Postat av: Carina

Skumt det där med Jared...
Tycker Ella är pinsam, men fattar inte varför Declan låter henne springa in och ut i huset?
Han kunde väl letat upp nån som var lite äldre än Katie? Särskilt som han uppmuntrat att de ska bli vänner. Eller är det för att ge igen mot Ella där det uppenbart svider som värst.

2013-02-28 @ 10:49:52
Postat av: Anonym

Inget HTG i dag fredag pga friidrotts-EM

2013-03-01 @ 09:09:52
Postat av: Jackson

Blir snart gaaaaaalen på att allsköns sport skall få styra hela tillvaron!!!!! När knuffade HTG eller andra program ut ett idrottsprogram?????? DET FINNS JU SPORTKANALER TILL VANVETT!!! ANVÄND DEM!!!!!!! OK, många människor är idrottsintresserade, men långt ifrån alla.

2013-03-01 @ 11:43:28
Postat av: Jackson

Blir snart gaaaaaalen på att allsköns sport skall få styra hela tillvaron!!!!! När knuffade HTG eller andra program ut ett idrottsprogram?????? DET FINNS JU SPORTKANALER TILL VANVETT!!! ANVÄND DEM!!!!!!! OK, många människor är idrottsintresserade, men långt ifrån alla.

2013-03-01 @ 11:43:28
Postat av: Jonas

Det tål att upprepas: friidrott eller ingen sport.

Skamligt att ställa in Hem till gården, framför allt när det är så spännande.

2013-03-01 @ 12:27:35
Postat av: Jonas

Fridrott är ingen sport skulle det stå.

2013-03-01 @ 12:28:01
Postat av: Jackson

..... allsköns sport/idrott.....

2013-03-03 @ 12:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0