Som sagt...blåser du mig så...

Jimmy vaknar upp med Gennie vid sin sida. Precis då hör han att Nicola har kommit över för att prata med honom. Gennie behöver gå på toa men får vänta tills Nico gått, dessutom är hon sen till arbetet. Jimmy går ner för att prata med Nicola medan Gennie försöker smita ut men upptäcks av Carl som inte kan hålla tyst. Nicola blir besviken och rusar ut.
 
Leyla planerar kalas för Justin när Alicia åkt, hon säger även till honom att de kan göra massa utflykter till nöjesparker och till stranden.
Alicia och Andy packar ihop det sista inför resan och de säger hejdå till sina nära och kära. Hon ger Jacob ett kontantkort så han kan fylla på mobilen för att kunna ringa henne när han vill.  Sedan åker de iväg till Spanien.
 
Laurel upptäcker att hon glömt bort att hon betalat för Gabbys skolresa och att det var därför hon inte hade pengarna kvar i plånboken. Hon säger det till Nikhil som får be Holly om ursäkt. Holly är bitter över att ha blivit anklagad och påpekar att hade Lisa varit ensam kvar när plånboken försvann hade hon inte fått sparken. Hon får jobbet tillbaka om hon vill ha det.
 
Hazel pratar med Aaron för hon vill ha hjälp med att välja Jacksons gravsten. De träffas senare på puben för att diskutera saken men Chas blir irriterad för som läget är får inte Hazel och Aaron ha kontakt med varann.
 
Jimmy hämtar upp Gennie efter arbetet för att prata om det som hänt.
De kommer fram till att inget hände i sovrummet eftersom de var för fulla. Senare så ses de på cafét och han vill att de fikar ihop. Precis då kommer Nicola och Laurel in. Nicola blir sur och går därifrån.
 
Jacob försöker ringa sin mamma men kommer inte fram. Leyla säger att han får vänta ett tag sedan säger hon att hon kan ta hand om mobilen så länge. Hon gömmer den i butiken så när Jacob vill ha den nästa dag så är den "borta".
Medan Leyla skjutsar Jakey till skolan så hittar David mobilen och blir förbannad över att hon gömt den. Leyla lovar att låta Jacob få ringa när han vill.
Hannah som fått höra att Jacob inte fått ringa ifrågasätter Leylas beslut men då blir Leyla sur.
 
Laurel söker upp Jimmy för att berätta vad Nicola tänkt säga häromdagen. Jimmy lovar att det aldrig hände något mellan honom och Gennie och då säger Laurel att han bör prata med Nicola om saken.
Jimmy träffar Nicola och de sätter sig för att prata. De kommer fram till att skjuta på skilsmässan och att han ska få träffa Angel lite oftare, sen får de se vart det leder.
 
Charity fortsätter att leta hus som ska renoveras och hon hittar ett hon är intresserad av. Hon väntar på sin del av försäljningen av ladan för att få råd att köpa huset. När hon upptäcker att Jai bara satt in 15 £ på hennes konto får hon ett raseriutbrott. Han försvarar sig med att hon lurade honom på massa pengar och nu tar han bara tillbaka det.
Charity blir fly förbannad och lämnar honom på kontoret, hon är tveksam om de kan fortsätta som par.
När de senare ses så säger hon att hon är en mycket bättre partner än Nikhil och hon kommer att bevisa det om Jai bara låter henne göra det. Jai är trött på att bara vara hennes plånbok.

Kommentarer
Postat av: Lena

Nu måste väl David snart tröttna på egot Leyla, visar gång på gång att hon gör vad som helst för att få som hon vill. Visst hon är Jacobs biologiska mamma men det är ändå inte okey det hon gör. Sen tycker jag nog att hon varit likadan ändå från början, första prio för henne är vad hon vill och vad hon vill ha, ingen ödmjukhet och tanke på andra där inte.
Det var jag som skrev igår (fast namnet ramlade bort) att båda systrarna gärna får åka till Spannien och jag har då inte ändrat mig idag.

2013-02-21 @ 13:35:59
Postat av: malin

Heja Jai! Fy fan vad bra av honom. Brödrarna är nog bland de vettigaste i serien egentligen.

Leyla är fruktansvärd, det är så synd för att det är så bra när hon är vettig och det fungerar med david. Tycker det är tröttsamt med all jävla misär.

2013-02-21 @ 16:31:47
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Agneta

Jag gillar den nya bitska Gennie. Hoppas hon fortsätter så, hon var alldeles för velig förut.

2013-02-21 @ 18:51:18
Postat av: Tina

Om inte Lisa hade pushat på Laurel som inte ville ta upp det egentligen, så hade det inget hänt. Ingen hade anklagat Holly, som sedan blev uppsagd för att ha gjort ingenting.

2013-02-21 @ 22:22:58
Postat av: Maria

Jag kan förstå leyla, hon är och kommer alltid att vara jake mamma - oavsett. Dessutom framstår ju Alicia som lite väl impulsiv och omogen för att ta hand om Jake. Visst älskar hon honom men så fort ngt inte passar som ex med ex-maken så sticker hon och förbjuder dem från att träffa Jake. Samma sak gör hon mot leyla - använder Jake för att hota sin vilja fram.

Kunde gennie ha lugnat sig liiite, eller ville hon bli upptäckt? Vad var så viktigt att hon inte kunde vänta? Hon var redan sen, såg ut som f-n och måste fortf vara full eller iaf stinka alkohol. Hade det inte varit bättre om hon hade legat kvar den stunden Nicola var där, sjukanmält sig och gått hem när de andra var på jobbet och det? Förstår inte hur hon tänkte!

Tror att hazel döljer ngt i sin bostad eftersom ingen får komma dit.


2013-02-21 @ 22:32:19
Postat av: Marie

Ja Leyla får väl ge sig snart, jag tycker om henne, men nån måtta får det väl vara på intrigerna... Jag gillar Gennie också men att gå ner för trappan när Nicola var där var väl lite korkat. Trevligt att få se Carl susa förbi, han är alltid en ljuspunkt =) Appropå ljuspunkter den där Alex (heter han va, nye drängen) känns ju lite... malplacerad?? Ingen ny skåderspelarstjärna direkt, känns som att han mest är där som ögongodis men det räcker inte för mig. Samma sak gäller väl Alicia, för min del kan hon och Andy stanna i Spanien.

2013-02-22 @ 08:07:32
Postat av: Stina

Nu har väl Jai tröttnat på Charity eller? Hoppas det. Kan bara hålla med att det var korkat av Gennie att gå ner för tapporna så länge Nicola var kvar.Men det verkar faktiskt ordna sig för Jimmy och Nicola, jag gillar dem som par. Ja det var ju fktiskt delvis Lisas fel att Holly blev anklagad för stöld

2013-02-22 @ 09:10:21
Postat av: Kristina

Är det någon mer än jag som stör sig på Alex rakade huvud? Kan inte förstå tjejernas tjusning vad det gäller honom så länge han ser ut som en huligan.

Jag förstår inte heller varför Gennie anses vara ett bottennapp! Hon är ju både söt (speciellt nu när hon ändrat frisyr o klädstil), snäll och empatisk (om man bortser från när hon anklagde Andy för branden) Måste man vara utmanande som Chas och Charity och supa sig full för jämnan för att vara attraktiv?

2013-02-22 @ 11:04:31
Postat av: Maria

Vet inte om gennie anses oattraktiv pga hennes tänder som faktiskt nästan är bruna och hennes stil som är konstig. Nu börjar hon se ok ut men tidigare var den hemsk. Har hört att skådespelerskan själv inte är nöjd med gennies stil. Förstår inte heller varför charity och chas ska anses attraktiva, för mig är de bara smutsiga, billiga, okvinnliga och inte snygga. Vet dock inte vilken deras konkurrens är. Både två är ju ganska bedrövliga och därför var ju chas och nikhil ett ganska konstigt par egentligen. Hon framstod mest som hans utslitna, nersupna trashiga mamma.

Skönt om det äntligen ordnar sig med Jimmie och Nicola!

2013-02-22 @ 12:04:53
Postat av: Nora

Den snyggaste kvinnan i Emmerdale är utan tvekan Kate.

2013-02-22 @ 18:03:32
Postat av: ELIZA

Intressant att läsa om allas kommentarer ang utseende på skådisarna! Jag brukar tycka att sånt talar man inte om...Men nu har det kommenterats så mycket att jag vågar ha en åsikt..Gillar inte Alex underläpp!!!!Ha ha!!!Den hänger ibland..Och får väl härmed erkänna att den största glädjen är skadeglädjen...Charity, jag njuter när hon får på skallen..Återigen,vem tror hon att hon är??? Guds underverk till männen???? Elak fan är hon, tycker Jai ska förpassa henne dit hon hör hemma, sophögen..Idag (fredag) visade hon vad som gäller för henne..Med kunden som kom till fabriken, vad hade hon där att göra???? Sen vad gäller Chas, SLUTA gå på Hazel, du var inte där när det hände och har inte varit delaktig i deras liv,så ge dej nu...Jag hoppas också att det ordnar sej för Jimmy och Nicola, hon är ett hår av hin, men det visste han ju när dom gifte sej,och då dög hon ju...Vass tunga...Leyla kan ju också tagga ner lite, passa dej, David börjar se lite less ut på dina åsikter...

2013-02-22 @ 20:32:14
Postat av: Kristina

Jag är orolig för vad Charity ska hitta på med Nikhil nu. Hon ville ju sätta dit honom :(

2013-02-23 @ 11:23:42
Postat av: Gerd

Den som jag är mest irriterad på är Jacksons pappa, det är för sent nu att bry sig,vilken otrevlig typ.
Har nån annan märkt att Hazel gått ner i vikt?

2013-02-23 @ 17:47:22
Postat av: finländskan

Jag tror vi redan fick se lite försmak av vad Charity hittar på med Nikhil, då hon ljög för fabriksarbetarna om hur han brukar prata om dem.

2013-02-23 @ 19:30:53
Postat av: Katarina-Cinnamon

Ja Jacksons pappa ska inte säga något för han brydde sig ju inte i Jackson på länge. Hazel började banta när hon fick rollen i HTG, så hon är smal numera.

2013-02-23 @ 22:55:36
Postat av: ELIZA

Någon här skrev tidigare att Hazel gjort en sån där operation som förminskar magsäcken..? Passade bra då till den här rollen, hon ser ju ut som en riktig sörjande..

2013-02-24 @ 12:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0