En hälsning från andra sidan

Chas och Paddy väntar oroligt på Aaron när de får veta att han kommer att åtalas. Chas blir förbannad på Hazel och skäller ut henne. De får inte träffa Aaron utan måste åka hem. Chas vill inte åka med Hazel som då får ta sig hem på egen hand.
 
I byn väntar bland annat Adam och Cain på hur det ska gå och Bob lugnar dem med att Hazel ringt och sagt att hon är frikänd.
 
Camerons barn är allt annat än snälla mot Debbie och de vill ha sin far i fred, inte dela med sig av honom till Sarah. Cameron är precis på väg att berätta om att de ska få ett syskon till men Debbie stoppar honom. Hon berättar sedan, när de är ensamma, vad som hänt. Han säger att det kanske var lika bra, det räcker med de barnen de redan har.
 
Marlon får meddelande av Rhona att han är välkommen dit och hälsa på. Hur ska han göra, vad säger han till Paddy? Han pratar med Laurel som råder honom att göra det som känns bäst för honom.
 
Cain märker att Charity är orolig för Debbie så han lyckas tillslut få henne att berätta vad som hänt. Han blir chockad och orolig för Debbie. När han sedan träffar henne så inser hon att han vet om allt. Cain säger att han tänker resa iväg ett tag för han behöver det men om hon behöver hans hjälp så kommer han hem direkt.
 
Eric pressar Jai på priset men Jai lyckas höja det med 5000£ och för att inget säga till Val och Amy vill han ha 1000£ till.
Amy övertalar Marlon att jobba extra på värdshuset så Val och Eric kan träffas på en romantisk dejt. Val får reda på det och tvekar först men Amy lyckas övertala henne också.
Eric kommer hem precis när Marlon ska få betalt och han säger att det inte blir av för de har inte råd. Han säger sedan att han överväger att köpa en lägenhet till dem. Både Amy och Val blir glada.
 
Det är dags för Jacksons begravning men Aaron är på stationen fortfarande. Chas vill komma dit men han ber henne närvara på begravningen istället.
Jerry kommer till kyrkan och är förbannad på Hazel fortfarande. Begravningen blir fin, Jackson har spelat in ett sista meddelande på datorn som visas för alla. Han berättar hur mycket han vill dö och att ingen får anklaga hans mor och Aaron för det de hjälpt honom med. Han talar även om hur mycket han älskar dem alla.
 
Efter begravningen är de samlade på puben. Jacksons kompis Steve med fru skäller ut Hazel för det hon gjort.
 
Chas ringer polisen och får veta att Aaron är släppt mot borgen. Hon hittar sedan honom vid Jacksons kista på kyrkogården. Han dricker en öl och har precis hällt en öl på kistan för att dela den med honom. Chas försöker prata med sin son men han ber om att få vara ensam.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Hoppas jag inte är misstänkt "spammare" idag..Idag var det återigen tårdrypande..Men VARFÖR kan inte folk runt omkring lyssna på vad Jackson själv säger????? Väntade på Chas ursäkt till Hazel , men den kom inte..Cain, vad kom han på? Han har väl aldrig varit särskilt hänsynsfull förut..Varför kan (kunde) inte Adam säga till sin pappa att han gjort slut med Mia?? Zak var i kyrkan,var fanns Lisa? Ja så klart att skådisarna måste få vara ledig ibland!!

2013-02-12 @ 18:40:33
Postat av: Carina

Tycker Chas kan sluta gapa och börja lyssna istället. Att anklaga Hazel för allt är ju som att mer eller mindre omyndigförklara sin egen son.
Trots vad Jackson sa på inspelningen verkar inte alla vilja ta det till sig.
Cameron verkar lite konstig, visst är det säkert spänningar pga av att sönerna är där men han verkar ta missfallet med en axelryckning.
Vad ska Cain hitta på...? tror inte att han åkte för att ge "lyckliga familjen" mer utrymme...

2013-02-12 @ 19:08:42
Postat av: malin

Jag tycker fortfarande att framförallt Hazel gjort fel. För lite tid för Jackson att återhämta sig och att faktiskt få Aron inblandad som knappt är myndig är helt orimligt.

Vem tittade på Aaron vid graven? Ska Cain sticka med Aaron? Det är två frågor jag ställer mig.

2013-02-12 @ 20:46:33
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Carro

Har gråtit varje avsnitt som handlat om Jacksons död och idag på begravningen grät jag som ett litet barn. Tur jag var ensam hemma :P Jag är en sån som inte kan hålla mig utan läser på om vad som ska hända så jag har vetat ända sen första gången Aaron och Jackson träffades att det skulle sluta så här, men jag blev lika ledsen ändå.. Jag vet även vad Cain ska göra, men det tänker jag inte avslöja :)

2013-02-12 @ 22:52:18
Postat av: Carina

Ang Jackson... varför tog de inte kontakt med nån psykolog? Man tycker ju att det "borde" vara en självklarhet att en sån kontakt upprättas, och en som är professionell borde väl också märkt hur det stod till med Jackson. Men det verkar finnas mycket brister i vården där som här.

2013-02-13 @ 08:22:50
Postat av: Angelica

När det gäller Aaron och Chas så är jag så glad att dom kommer bättre överrens som mor och son. Det var så länge sen man såg Chas le och lycklig för att hon kan hjälpa sin son. Synd att Aaron missade begravningen få se vad som kommer att hända fram över med alla i byn :)

Postat av: Angelica

Ni som har facebook gå gärna med i We love Emmerdale forever gruppen :)

länken ovanför blev lite fel såg jag. :)

https://www.facebook.com/pages/We-love-Emmerdale-forever/374146872647972?ref=hl

2013-02-13 @ 08:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0