Vägglus eller fluff från torktumlaren

Debbie är orolig för att Gennie kanske är sjuk. Hon nämner det för Cameron och när han får höra att Debbie vill besöka Gennie igen säger han att de ska låta henne vara i fred.
 
Gennie är på cafét när Rishi kommer in. Han klagar på att Nikhil joggar och tränar hela tiden. Sedan säger han att han hade hoppats att Gennie skulle lära Nikhil att lata sig lite mer. Gennie blir ledsen och går därifrån. I dörröppningen möter hon Cameron som viskar att han slutat träffa Chas. Han tackar sedan Gennie för att hon håller tyst men då säger Gennie att det inte är för hans skull i alla fall.
 
Lizzie vill till puben och fira efter jobbet. Ali vill ha med Laurel så hon kan träffa någon. När Laurel undrar vad hon menar så får hon veta att Ali tycker hon ska träffa Marlon. Laurel säger att det är för tidigt än.
 
Gennie kommer sent till kontoret och Nikhil är sur. När hon går iväg för att ringa säger han till Charity att de kanske måste hitta en ny assistent. Charity säger åt Nikhil att sluta vara blind sedan går hon efter Gennie.
 
Alicia kommer fram till Eric på cafét och lämnar fram ett äktenskapsförord som hennes advokat skrivit ut. Eric blir förvånad och tror det är Davids idé men han får veta att David inget vet.
Senare så visar Alicia äktenskapsförordet till David och han tror att det är hans pappas idé. Alicia säger att Eric frågade det samma om honom.
 
Cameron kommer hem till Chas. Han vill att de fortsätter som vanligt men Chas mår så dåligt av situationen att hon mår illa. Då säger Cameron att de borde sticka iväg nu, båda två tillsammans och lämna allt detta bakom dem. Chas blir förvånad och säger att hon måste få lite tid att tänka på saken.
 
Nikhil kommer fram till David och visar ett sms han fått av Gennie. Hon har skrivit att de måste ses för att prata och Nikhil är orolig för att hon ska göra slut.
När de sedan ses hemma hos Gennie och hon försöker få fram hur svårt det är att säga något som är svårt och att man väntat på rätt tillfälle i flera veckor så blir det inte lättare så säger Nikhil att han förstår. Så istället för att vänta på vad Gennie har att säga så säger han att det är lika bra att de tar en paus eftersom det är det båda vill. Gennie blir stum och säger inte emot.
 
Alicia pratar med Chas om bröllop och känslor och att man ska passa på när man har chansen. Sedan säger Charity till Chas att man måste ta till vara på tillfällena och inget hålls hemligt i denna by speciellt länge. Det gör att Chas säger till Cameron att hon vill följa med honom bort härifrån.
 
 
Nikhil kommer hem och han är på dåligt humör. Charity följer efter honom för att höra hur det gått hos Gennie. Han berättar att de gjort slut, eller rättare sagt tagit paus vilket är det samma som att göra slut. När Charity frågar honom om det var vad Gennie sa så kan han inte bekräfta det. Charity blir så irriterad att hon säger att Gennie är gravid och väntar hans barn.
 
Chas sitter på cafét och fikar. Cameron kommer in och sätter sig hos henne. Han frågar om hon ångrar sig men det har hon inte. Alex och Victoria kommer in och de hälsar från Diane som ringt och sagt att hon är borta några veckor till. Chas får bråttom och går därifrån. Cameron går efter henne och han frågar om de ska sticka till Jersey. Chas tycker inte det verkar så bra med tanke på att han har sin exfru där. Hon säger att hon följer med honom vart som helst men behöver bara lite mer tid på sig.
 
Charity frågar om Nikhil har pratat med Gennie men det har han inte för han måste bara vänja sig vid tanken. Han undrar varför Gennie inte sagt något tidigare men då säger Charity att det inte är så konstigt eftersom han tjatat om hur illa han tycker om barn. När Nikhil säger att det inte är samma sak med sitt eget barn så svarar hon att alla barn är stökiga och kladdiga, han ska inte tro att hans barn kommer med antiseptisk blöja.
 
Val stormar in hemma hos Eric, med sig har hon ett papper med något i. Hon säger att det är en vägglus som hon hittat i ett rum på värdshuset. Brenda kollar närmare och ser att det är fluff från torktumlaren.
 
Belle är hemma från skolan för hon mår dåligt. Lisa tror att det är för att de andra barnen retar henne eftersom hennes pappa är sjuk men Belle förnekar det.
Lisa kommer hem från jobbet och hon ringer sjukhuset för att höra hur det är med Zak. Debbie kommer dit och erbjuder sig att skjutsa henne till sjukhuset men Lisa vill vänta.
 
Chas möter Gennie som är jätteledsen. Gennie berättar att de gjort slut och att hon nu ska vänja sig vid att bli ensamstående mamma. Chas säger att Gennie kommer att klara det alldeles utmärkt och då säger Gennie att hon är glad att hon har Chas.
 
Nikhil kommer in på kontoret när Gennie är där. Han ber om ursäkt och säger att han inte alls vill ha någon paus. Sedan ska han ställa sig på knä men är rädd att byxorna blir smutsiga så han friar till henne ståendes.
Gennie blir chockad och går iväg till fikarummet. Nikhil blir förvirrad men sedan säger hon ja.
 
Eric, Brenda och Amy kommer in på puben. Val gör allt för att försöka få göra upp planer för Amy som snart fyller 18. Amy vill helst ut och fira med kompisarna men Val vill anordna en fest på puben.
 
Rishi upptäcker Val bakom disken och han börjar flirta med henne. Hon tar tillfället iakt och flirtar tillbaka. Jai och Priya tycker inte om det. Val bjuder in honom på ett glas vin när hon slutat för dagen.
 
Georiga ringer till Jais mobil men han är på toa så Charity svarar. De sitter på puben och hon säger att Rishi är hemma och sörjer för han mår så dåligt utan sin fru.
 
Rishi och Val sitter i rummet bakom puben. Hon tycker hans flirtkommentarer är lite gammaldags men han säger att de fina kommentarerna sparar han tills Eric är i närheten eftersom  det är honom hon försöker göra svartsjuk med sitt flirtande. Han muntrar upp Val genom att säga att hon kommer att få Amys kärlek om hon bara är tålmodig och väntar.
 
Gennie och Nikhil är hemma hos henne och lagar mat. När hon stammande ska försöka få fram vad hon vill ha sagt så säger han att han vet om barnet och att han är överlycklig. Först är Gennie glad sedan tror hon att han bara gifter sig med henne för barnets skull. Hon tar av sig ringen och säger att han ska ge den till någon han verkligen älskar. Nikhil tar ringen och går därifrån.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Vad är det för fel på Gennie, blir hon aldrig nöjd.
Vad vill hon att Nikhil ska göra, kräla, böna och be?

2013-12-05 @ 14:11:23
Postat av: Jackson

Dagens hattande hit och dit var bara för mycket....!

2013-12-05 @ 14:27:06
Postat av: Julia

Att Nikhil allt för ofta kan vara egoistisk och inte fatta signaler, visst, men nu tycker jag Gennie är lite för mycket. Hon har oroat sig för hans reaktion då han bla. antytt att han inte gillar barn, men han var ju positiv över nyheten. Visst att han blev chockad först och att frieriet kan tolkas "fel". Men han blev glad och känner att han vill dela sitt liv med henne, vad mer kan hon begära? Han verkar vilja göra rätt för sig, tror inte han är typen som skulle lämna henne med en unge. Men man kan ju undra om hon hellre önskar att han gjorde det så hon hade rätt att agera som hon gör. Hon verkar inte vilja göra abort, varför vill man då inte försöka lösa det med barnets far, mannen hon påstår sig älska. Är det bättre att vara en ensamstående mor och förlora sitt förhållande bara för att han inte fattat signalerna och gjorde ett lite klumpigt frieri?

Nästan vill att C och C ska bli avslöjade nu. Tänk vilka smaskiga avsnitt det skulle bli. Hihi!

2013-12-05 @ 15:47:19
Postat av: Agneta

Jag skulle vilja ta ett snack med den som stylar Chas och Alicia...Finns väl ingen bordell i Emmerdale vad jag vet.

2013-12-05 @ 15:48:00
Postat av: Thomas

@Agneta
Behövs väl ingen bordell i Emmerdale, alla ligger med alla.
Solen lyser där jag sitter i badbyxor och njuter av +29. Välkomna till Playa del Ingles!

2013-12-05 @ 17:22:30
Postat av: Ida

Jag kommer att vara utomlands i 7 veckor. Finns det något sätt att kunna se programmen på nätet??
tv4play funkade iaf inte i Grekland när jag var där :(

2013-12-05 @ 20:22:47
Postat av: Maria

Tack och liv för charity som berättade. Nikhil som är far har ju rätt att få veta. Tror gennie är så rädd och orolig att hon inte vet vad hon håller på med.

Kan inte priya sluta "leka" snygg med sin attityd och mun som hon håller på med. Omoget och larvigt.

Tycker att Cameron är riktigt obehaglig, han bryr sig verkligen bara om sig själv. Undrar inte chas vad han kommer att göra mot henne när han är kapabel att göra detta mot sina barn, fru, debbie som fick missfall, Sarah osv. Det är som att han gillar dramatiken. Tror chas är så bitter och desperat så hon inte kan se klart. Tycker det är så ynkligt att spänningen i hans liv är att lura en kvinna vars dotter är sjuk - vilken utmaning...

2013-12-05 @ 20:25:48
Postat av: Jonas

Debbie är, som vanligt, sanslöst dum. Cain tror att Cameron är otrogen och Gennie vill prata med Debbie. Då tror Debbie att Gennie är sjuk. Så dum kan ingen vara.

Gennie reagerade väldigt konstigt, men jag hoppas att det ordnar sig för henne och Nikhil. Hon förtjänar att vara lycklig med en bra kille och Nikhil ÄR en bra kille - om än lite klumpig och självupptagen.

2013-12-05 @ 22:16:04
Postat av: Jonas

Ida: TV4Play fungerar inte utanför Sverige (såvida du inte är extremt datorkunnig).

2013-12-05 @ 22:16:39
Postat av: AnnaS

Stackars Nikhil! Man måste ju tänka på att han inte har då stor erfarenhet när det gäller kärlek och förhållanden. Det var ju inte länge sen han var oskuld. Typiskt att Gennie ska få för sig att peppa upp sitt ego just nu!

2013-12-05 @ 22:45:20
Postat av: Sanna

@Thomas - och jag sitter i Maspalomas, fast där var det inte riktigt lika varmt idag... ;)

2013-12-06 @ 00:58:49
Postat av: irene

någon som vet om o när det blir juluppehåll....på HTG :) God Jul på er alla <3

2013-12-06 @ 11:36:41
Postat av: irene

när blir det juluppehåll...nån som vet ??? ;)

2013-12-06 @ 13:23:46
Postat av: Jackson

I dagens avsnitt tycker jag att både Val och Nikhil var för mycket. Visserligen bra att det - äntligen - ordnade upp sig mellan Gennie och Nikhil, men....

2013-12-06 @ 16:13:47
Postat av: Thomas

@IDA
Jo det går att titta på alla svenska program som sänds via webben. Har glömt sidan man går genom. Har för mig att någon tipsade om sidan här på denna blogg för ett år sedan. Googla annars så hittar du lösningen.

2013-12-06 @ 16:45:13
Postat av: Gerd

Kan man inte se hela avsnitt på yuotube ??

2013-12-06 @ 18:32:22
Postat av: Maria

Tycker det är svårt att hitta hela avsnitt på youtube, dessutom en hel del spoilers.

2013-12-07 @ 16:24:17
Postat av: Frk Höger

Förr kunde man hitta hela aavsnitt på Youtube men de fick plocka bort dem för ITV började brååka om rättigheterna. Nu kan man endast se delar och då riskerar man spoilers, tyvärr :(

2013-12-07 @ 19:44:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0