Systrar och kusiner som har hemligheter

Gennie försöker reda ut det hon just sett. Chas förnekar att det skulle ha hänt tidigare men Gennie tror henne inte. Både Chas och Cameron ber Gennie att inget säga till Debbie som är på väg dit. När Debbie kommer blir hon förvånad över att se Chas och Cameron där men Chas försvarar sig med att hon lämnat nyckeln till Gennie. Debbie frågar då varför Cameron är där men när han inte svarar på en gång säger Gennie att det var en stor spindel i badrummet som han fick slå ihjäl eftersom varken hon eller Chas vågade det. Debbie verkar tro på det så Cameron går därifrån.
 
Justin är rasande efter att Eric berättat om bröllopet mellan Alicia och David. Han tror dem inte när de säger att de varit ihop ett tag. Han hotar med advokat och om de inte ställer in bröllopet själva så kommer han att se till att det inte blir av.
 
Moira är ledsen och saknar flickorna. Hon sitter i baren och pratar med Marlon. Han föreslår att hon ska köpa en hund att gosa med hon hon börjar tänka på saken och verkar inte helt ointresserad av det.
 
Laurel är ledsen för att hon inte har råd att ha kvar Ruby som hjälp. Hon vill ändå att Ruby tittar in på en kaffe någon gång eftersom de ändå är vänner nu. Ali hör det och tror att Laurel tänker utnyttja Rubys tjänster ändå. Dan säger till Ali när Ruby och Laurel inte är där att han ser att Ruby har visst ett inflytande på Laurel, att hon som omvänt Ali till att bli lesbisk kan nog omvända prästfrun. Ali tror inte på honom.
 
Chas och Cameron ses hemma hos henne för att diskutera Gennie. De hoppas på att hon inte kommer att berätta något för Debbie. Chas säger att de får väl försöka övertala henne till att tänka på Sarah. De undrar om de verkligen kan ha ett sjukt barn som ursäkt för att inte berätta något.
 
David är arg på Eric som skvallrat för Justin. Han säger att det var ett misstag att berätta för sin pappa sanningen bakom bröllopet. Eric försöker sedan be om ursäkt och han vill ställa upp för David eftersom han inte varit en bra far tidigare. David säger att det är försent för det nu.
 
Debbie och Gennie sitter och pratar. (Inte har väl de haft så nära kontakt förut?) Gennie frågar Debbie om hur det är att föda barn och hon frågar om förhållanden. Även denna gång så säger Gennie inget om graviditeten.
 
Marlon skämtar med Priya om att hennes hår finns i maten så hon måste använda hårnät. Hon skämtar tillbaka om att en av hennes naglar finns i en av pajerna. Chas hör dem och ber dem att skaffa ett rum eller börja jobba. Både Marlon och Priya fnyser åt att det skulle vara något mellan dem.
 
Adam får beröm för att han gjort ett bra jobb när han var på affärsmötet. Han har lyckats skapa kontakter och ett bra kontrakt så Moira är mer än nöjd.
 
Gennie söker upp Chas för att prata med henne. Hon försöker förstå vad som händer men hon tror inte på att det är riktig kärlek mellan dem även om Chas tror det. Gennie säger att Cameron är kär i Debbie så han kommer inte bli ihop med Chas på riktigt.  Chas säger att hon är kär i Cameron och att detta kanske är hennes sista chans att bli lycklig. Gennie tror inte på det utan hon vill berätta för Debbie.
 
David och Alicia kommer in på puben hand i hand. Marlon vill se ringen och då hör Nikhil och Priya den goda nyheten. De tror att David skämtar men då kysser David en mycket förvånad Alicia. Hon ler lite förvirrat efteråt.
 
Nikhil vill ordna en svensexa för David. David vill inte ha någon men Nikhil insisterar och David ändrar sig. Nu ska rock n´roll Nikhil ordna något häftigt...
 
Ruby söker upp Laurel utanför fabriken. Hon säger att hon accepterar Laurels erbjudande om att jobba svart. Ali ser dem och hon blir inte glad när hon hör att Ruby ska jobba hos Laurel och Sandy.
 
Gennie har fått rycka in och hjälpa till i cafét medan Brenda köper mjölk. Nikhil kommer dit och han försöker be om ursäkt för att han betett sig illa. Han vill gottgöra henne med en middag men då blir Gennie rasande eftersom han tror att det enda hon tänker på är mat. Charity som hör det pratar sedan med Gennie när Nikhil gått. Hon säger att hon vet allt eftersom Chas berättat det. Gennie förstår först inte om Charity menar graviditeten eller Chas förhållande med Cameron. Ganska snart förstår hon att Chas berättat om graviditen och hon blir rasande.
 
Chas kommer till verkstan för att prata med Cameron. Hon får veta att Debbie inte vet något än. Precis då kommer Debbie och Sarah. Debbie undrar givetvis varför Chas är där och då svarar Chas att hon ville träffa henne för att äta frukost ihop men nu var det försent.
 
Brenda frågar David om Alicias brudklänning och hon blir förfärad när hon hör att David tänkt låta Alicia ta den Leyla skulle ha haft. David säger att det är ju bara hans som använt den så det spelar väl ingen roll.
 
Val vill vara en god fe och hjälpa till vid bröllopet. David säger att han behöver ingen god fe men om hon fixar dryck och tilltugg utan att vara där så är det ok.
 
Gennie stormar in hos Chas och hon är rasande för att Chas skvallrat för Charity. Chas försöker ursäkta sig med bortförklaringar men Gennie säger att hon tänker inte hålla tyst till Debbie bara för det. Chas ber henne tänka på Sarah och barnet som inte är född.
 
Debbie kommer hem till Gennie för att ta reda på hur hon mår. Hon säger att hon inte går därifrån förrän hon får veta vad Gennie grubblar på. Sarah är med henne och hela tiden när Gennie är på väg att säga något så kommer Sarah och avbryter dem med att visa ett halsband eller så vill hon ha vatten. Gennie berättar inget denna gång heller.
 
Laurel och Sandy kommer in på puben och han vill bjuda Ali och Ruby på ett glas. Ali tackar nej men Ruby tackar ja och Ali ser besviken ut.
 
Gennie kommer in till Chas och hon ser att Cameron är där. Hon säger att hon ger dem ett tillfälle nu att avsluta det hela annars kommer hon att berätta för Debbie
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Gennie och Nikhil, sluta krångla någon gång!

2013-12-05 @ 13:16:39
Postat av: TinaV

Alicia måste vara gravid, hennes lilla kula börjar synas ordentligt.

2013-12-05 @ 13:39:12
Postat av: Linnéa

Tina V: Det kan vara korrekt! Jag tror att Natalie Anderson fick barn under 2012, om det inte är jag som har blandat ihop det :)

2013-12-05 @ 17:04:41
Postat av: Frk Höger

Aha är det därför hon ska i "fängelse" i serien?

2013-12-05 @ 17:09:41
Postat av: Andrea

Ja, de är därför.

2013-12-06 @ 03:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0