Snacks-ring,hiphopbröllop och en Tom Jonesfigur

David, Jacob och Alicia är på cafét. När Alicia ska handla säger David till Jacob att berätta för sin mamma om vad han tycker om pappans blivande fru men Jacob vill inte det. Sedan blir David ensam med Alicia och han försöker tala om för henne att Jacob kanske inte trivs så bra hos Justin på grund av flickvännen. Alicia blir glad men hon tror ändå att Jacob måste vara hos sin far om hon får fängelse.
 
Chas berättar för Cameron att Cain misstänker honom och att han bett henne hålla ett öga på honom. Cameron skrattar och tycker det är lite kul men Chas säger att det är allvar. Precis då kommer Marlon in för att sno kakor ur Dianes kakburk.
 
Rhona börjar planera bröllopet och hon säger till Paddy att hon vill ha en jättestor tårta. Han tycker det verkar konstigt att hon vill ha en enkel fest men en löjligt stor tårta men han går med på det. Paddy visar henne en bil i en tidning som han tycker vore perfekt att ha till bröllopet men Rhona säger nej eftersom det är en "hip-hopbil som studsar".  Hon säger sedan till Marlon och Paddy att inte lägga sig i eftersom det är bäst att hon planerar allt själv.
 
Holly håller på att packa i köket när Hannah kommer hem. Hannah är ledsen eftersom hon tänkt fika med Victoria men Adam hade sagt åt henne att hjälpa till hemma istället. De båda systrarna börjar prata och helt plötsligt kommer Holly på att Hannah kan bo hos henne och Roz för att kunna plugga i London. När de berättar det för Moria så säger hon direkt nej.
 
Robbie får följa med Declan till ett affärsmöte. När de kommer tillbaka så har Robbie snott en stor kartongbild med Tom Jones i helfigur. Han säger att damerna på kontoret borde bli glada, i alla fall Megan och Nicola eftersom de är lite äldre. Declan tycker Robbie skött sig bra på mötet och att han varit till nytta så han erbjuder Robbie jobb. Megan börjar protestera men Robbie säger att han kanske inte vill ha det jobbet ens.
 
Alicia ska prata med Justin om Jacob och vad han tycker om Talia. Justin säger att han inte märkt något. Det slutar med att Alicia och Justin tjafsar om det. Jacob kommer ner för trappan och ber sin mamma att sluta. Justin tar med sig Jacob hem och Alicia är jätteledsen. David försöker trösta henne och de dricker lite vin och diskuterar hur de kan göra för att Jacob ska få stanna i byn. När Alicia nämner att om de vore gifta skulle allt vara lättare så säger David att det är en bra idé. Hon förstår först inte vad han menar men inser det sen. För att hon ska förstå det så tar David en snacks-ring och ställer sig på knä och friar till henne.
 
Debbie, Andy och Sarah kommer hem och det är Cain som hämtat dem från stan. Cameron kommer ut från puben och ser dem. Han går fram för att hälsa. Sedan så får Sarah berätta hur de haft det. När Debbie frågar hur Camerons barn mår så flinar Cain. Cameron berättar historien om bråket med exfrun och kompisen. Debbie undrar varför han sagt att han var hos barnen när hon ringde så säger han att han inte ville oroa henne. Hon godtar den ursäkten även om Cain påpekar att det måste vara en lögn.
 
David berättar för Eric om planerna med Alicia men Eric tycker inte alls att det är bra. Han tror att hon kommer att lura David precis som hennes syster.
Alicia pratar med Chas som råder henne att berätta om känslorna för David för annars kan detta sluta illa.
 
Hannah kommer in i köket med en packad väska. Hon säger till Moria att hon tänker flytta i alla fall. Moira säger fortfarande nej men efter en diskussion så ger hon med sig. Adam blir sur och vill inte ens vinka av sina systrar först men när Alex övertalat honom så kommer han till byn när tjejerna ska åka iväg i en taxi.
 
Cameron går till puben och ser Cain där. Priya undrar varför Cain glor åt deras håll och då berättar Cameron om Cains misstankar. Priya låtsas då vara väldigt nära och viskar i Camerons öra för att göra Cain ännu mer misstänksam.

Cameron sätter sig och äter vid ett bord. Priya flirtar lite till och det gör att Cain kommer fram till Cameron och frågar vad hon och han har ihop. Cameron nekar till att det är något eftersom han är trevlig så är tjejer trevliga mot honom. Cain varnar honom för att bedra Debbie. Chas kommer fram till bordet lagom för att höra när Cameron berättar högt och tydligt att han lämnat fru och barn för att vara med Debbie och att han trots att hon väntar barn med en annan man valt att vara kvar hos henne eftersom han älskar henne. Cain tror honom inte men säger inte så mycket mer utan går därifrån. Chas säger tyst till Cameron att han sa allt det där så lätt. Hon är ledsen eftersom han sagt att han älskar Debbie. Senare får hon ett sms där han ber henne om ursäkt.
 
Alicia tror David kanske ångrat sig men han säger att han vill göra det för Jacobs skull om inte annat.
 
Moira har följt med Marlon hem för att få prata av sig lite och hon är orolig över att även Adam snart kommer att vilja göra annat eller träffar en tjej och då står hon ensam med gården.
 
Cameron går förbi verkstan och han ser Cain där. Givetvis så kan inte Cain låta bli att pika Cameron om otroheten men Cameron svarar att Cain inte kan göra något utan att ha något bevis på det. Cameron flinar när han går därifrån.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: finländskan

För skojs skull tittar jag på ett avsnitt Hem till gården från Finlands TV. Här är Aaron fortfarande med, liksom John Barton. För två sekunder sedan syns Ali för första gången här.

2013-12-02 @ 17:44:32
Postat av: Catrin

Usch vad jag inte tycker om Cameron!! Han är ju läskig. Undrar hur detta ska sluta??

2013-12-02 @ 22:04:27
Postat av: Tina

Jag gillar inte Cains självgoda smile. Inget gott kommer ut om han upptäcker vad Chas och Cameron gör, ej heller om han inte gör det. Den enda som får en kick av det är egot själv, Cain.

2013-12-02 @ 22:35:35
Postat av: Jackson

Cameron behärskar verkligen konsten att ljuga. Läskigt!

2013-12-03 @ 08:34:48
Postat av: Madeleine

Debbie passar inte i ljust hår, bli mörk igen för sjutton,
Sen att hon är väldigt irriterande hänger inte på hårfärgen.

2013-12-03 @ 09:09:19
Postat av: Jonas

Cameron leker verkligen med elden. Frågan är om han bara vill vara ihop med någon i sin egen ålder (Chas) eller om det bara är det otrogna spelet som lockar honom? Jag börjar luta åt det sistnämnda.

2013-12-03 @ 10:32:34
Postat av: Sanna

Kan bara inte undanhålla er detta klipp med Matthew Wolfenden (David Metcalfe) när han medverkar i "Stars on Ice" eller liknande. Manligt godis för ögat!!!
Inte visste jag att han dolde den kroppen där bakom kassaapparaten...

http://www.youtube.com/watch?v=ATZn4VI2bEE

Hoppas att han blir kär i Alicia på riktigt. :)
"På riktigt" i serien alltså.

2013-12-03 @ 11:06:20
Postat av: TinaV

Inte så illa, men jag tycker han var snyggare i längre hår.

2013-12-03 @ 12:04:39
Postat av: Sanna

Och den här då, här är han så himla charmig! Vilken show-talang. :)

http://www.youtube.com/watch?v=J_YUsmdGP3o

2013-12-03 @ 14:25:54
Postat av: Maria

Ja visst passar debbie bättre i brunt hår!

Tror inte Cameron bryr sig om chas, det är att leka med och lura folk. Chas är bara en av alla och är varken den första eller den sista.

2013-12-03 @ 19:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0