En lugn möhippa och en ännu lugnare svensexa

Rodney och Edna sitter och pratar på cafét när Laurel kommer in. Edna vill att de berättar om att Ashley är spårlöst borta men Rodney tycker de ska vänta. Han säger sedan att han måste vara ledig för att åka till stan för att leta efter sin vän.
 
Brenda tjatar sig till att få vara med på Alicias möhippa trots att David sagt att Alicia säkert vill vara med sina jämnåriga vänner.
 
Cameron fortsätter att bete sig som vanligt hemma. Han pussar och kramar Debbie som om inget vore på gång. När Andy dyker upp för att umgås med Sarah så passar Cameron på att gå till verkstan.
 
Chas besöker Lisa för att be om ursäkt för att hon inte funnits där för dem när de haft det så jobbigt. Hon skyller på att Alicias bröllop fått henne att tänka på familjen igen. Sedan går hon iväg och ser ledsen ut.
 
Rodney går runt i stan och frågar efter om någon sett Ashley. Efter ett tag ser han honom rota bland soporna. Ashley försöker skylla på att han tappat något där men Rodney säger att han vet att Ashley är hemlös. Rodney vill att Ashley följer med hem men det vill han inte. De fortsätter att prata ett tag och tillslut erkänner Ashley att han är hungrig. Rodney vill bjuda honom på ett café men Ashley tror inte att han är välkommen där. Då går Rodney iväg för att köpa en smörgås. Givetvis passar Ashley på att smita under tiden.
 
David ska på svensexa med Nikhil. Plötsligt ringer det på dörren och utanför står flera kopior av Alicia. Det är några av tjejerna i byn som klätt ut sig. Tjejerna går till puben medan Nikhil och David åker till stan.
 
Nicola träffar Rodney ute på gatan. Han vill prata med henne men hon är lite spydig om att det passar nu när han vill prata och inte när hon ville det tidigre på dagen. Hon berättar att Kelly ringt och vill ha tillbaka Elliot men Nicola vill stödja Jimmy om han vill behålla sonen. Precis då kommer Edna och frågar om Ashley så Rodney säger att han inget sett. När Edna gått märker Nicola att Rodney ljugit. Hon får veta att Ashley är uteliggare.
 
Chas säger till Gennie att  hon ska ha det så bra. Sedan bjuder Chas Lisa och Sam på öl på puben. Möhippan pågår för fullt och Alicia börjar bli rätt full. Eric kommer in och surar. Tillslut kan han inte låta bli utan han berättar för Brenda om varför David gifter sig med Alicia.
 
Debbie och Cameron sitter i soffan och myser. Hon säger att hon vill sälja verkstan sen när Sarah blivit frisk. De kan flytta till ett annat ställe och starta om.
 
Rodney och Nicola kommer hem till Laurel. De berättar för henne och Sandy att Ashley är hemlös. Sandy blir väldigt orolig och vill hitta Ashley på en gång medan Laurel säger att Ashley gjort sitt val. När hon märker hur upprörd Sandy är så går hon med Rodney för att åka till stan och leta efter Ashley.
 
Nikhil och David dyker upp på puben de också. Gennie säger åt David att ta hem Alicia som är på toaletten och mår dåligt. David gör så och sedan återkommer han till puben. Han och Nikhil sitter med Andy och Sam och dricker öl. David och Nikhil sitter och småtjafsar om vem som är mest intressant för tjejerna. Nikhil tror han vinner eftersom han äter nyttigt och är vältränad medan David tycker att han är snyggare. Tillslut frågar Nikhil Andy och Sam om vem de skulle ha valt.... om de varit tjejer. Varken Sam eller Andy vill svara på det.
 
Chas sitter på sitt rum och skriver avskedsbrev till Debbie, Diane och Lisa och Zak.
 
Dagen efter är det dags för bröllopet. Ett blombud kommer med brudbuketten. Strax efter kommer Talia för att lämna Jacob. Hon frågar Alicia om de kan prata lite i enrum. Alicia följer med till cafét. Där får hon veta att Justin märkt på Jacob hur mycket han vill gå kvar i skolan och att han hellre bor hos David. Alicia säger att det har hon sagt hela tiden men Talia påpekar att Justin förstått det när Jacob sagt det själv. Talia säger att Justin kommer inte att söka vårdnaden om Jacob och det innebär att Alicia inte måste gifta sig med David.
 
Chas ser när Cameron säger hejdå till Debbie som ska lämna Sarah i skolan. Hon ser när de kysser och kramar varann. Även Gennie ser dem och när Debbie åkt iväg kommer Cameron fram till henne. Hon har ingen lust att vara trevlig eller prata med honom så han går iväg. Cain som sett att Gennie pratat med Cameron kommer fram och frågar vad de pratat om. Han märker att hon inte heller gillar Cameron.
 
Laurel har dåligt samvete eftersom hon tagit nyckeln från Ashley. Nu kan de inte hitta honom. Sandy vill polisanmälan Ashley som saknad men Laurel vill inte blanda in polisen för det kan oroa barnen.
 
Chas går fram till Cameron ute på gatan. Hon säger att hon såg den fina föreställningen på morgonen när han kysste Debbie. Hon frågar om han ändrat sig om att åka därifrån men det har han inte. Cain ser att de pratar med varann och han frågar Cameron om vad de pratat om när Cameron kommer till verkstan, Han får till svar att Cameron bett Chas om pengar eftersom han inte fått betalt för en hel vecka.
 
Alicia kommer hem till Chas. Hon berättar om mötet med Talia och att Justin inte tänker begära vårdnaden. Hon undrar vad hon ska göra nu om hon ska låta bli att gifta sig med David eller inte. Chas råder henne till att inte backa ur nu för då är det kört.
 
Chas pratar med Charity som kommit in på puben. Hon frågar om Charity är lyckig nu och att hon inte ska göra något dumt. Cain kommer fram till sin syster när Charity gått. Han frågar om vad hon och Cameron pratat om tidigare ute på gatan. Chas svarar att hon bett honom att jobba medan hon är på semester men att han inte velat det. Då blir Cain ännu mer misstänksam eftersom Cameron sagt något helt annat.
 
David märker att Alicia inte gjort sig i ordning och han blir orolig för att hon ångrat sig. Hon säger bara att hon är nervös. Sedan kommer Gennie för att hjälpa Alicia med håret.
 
Den ena mannen som  Zak lånat pengar av dyker upp hos Dingles. Det är bara Belle hemma men som tur är dyker Lisa upp ganska kort därefter. Hon skickar upp Belle till sitt rum sedan säger hon till mannen att han måste ringa först för han får inte komma dit när som helst. Sedan säger hon att de får pengar när hon har så hon kan betala dem.
 
Chas lägger fram kuverten, med breven hon skrivit, på borden. Hon har packat väskan och är redo för att ge sig av.
 
David väntar på rådhuset, även de andra bröllopsgästerna väntar på att Alicia ska komma men hon syns inte till.
 
Cain konfronterar Cameron om vad han sagt till Chas. De är hemma och Debbie börjar bli trött på sin fars gliringar till Cameron. Cain fortsätter att påpeka att Cameron säkert är otrogen för varför skulle annars Gennie och Chas ha något emot honom. Cameron blir förbannad och reser sig upp för att vara beredd att slå till Cain. Debbie blir rasande och säger åt dem att sluta men då blir hon knuffad så hon ramlar baklänges och slår i huvudet. Hon blöder från såret men hon är mest orolig för att barnet ska ha tagit skada.
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Cain har rätt i en sak: Camerons uppsyn är väldigt störande. Hans dialekt är hemsk också.

Debbie fattar fortfarande ingenting - helt otroligt!

2013-12-13 @ 19:30:25
Postat av: Jackson

Cameron är verkligen iskall som kan ljuga som han gör. Otroligt!

2013-12-13 @ 19:40:32
Postat av: Jonas

Simpelt uttryckt är Cameron ett riktigt svin.

2013-12-13 @ 21:33:38
Postat av: Frk Höger

Cameron har en viss vana att titta nedåt när han pratar med någon och det tycker jag är sååå störande. Det ser så slött ut. Han är riktigt obehaglig...
Rachel är jättesöt när hon släpper ut håret och klär sig lite bättre än träningsoverall, som när hon ville flirta med Marlon.
Chas verkar nästan ångra sig när hon märker vad hon måste lämna.
Alicia är också rätt söt när hon är osminkad.
Laurel var också rätt udda när hon kom till byn, hennes kläder var väldigt färggranna.
Ruby gillade jag inte i början när hon tjatade om stan men nu börjar hon visa en bättre sida.
Till sist önskar jag att Cain upptäcker Camerons dubbelspel även om jag inte önskar Chas någon olycka för hon mår nog inte så bra trots allt (hon skulle ha hållt sig till Paddy)
Skönt att Rodders ställer upp för Ashley och kul att Nico gillar Elliot även om hon inte erkännner det.

2013-12-13 @ 22:14:06
Postat av: Catrin

@Frk Höger: Jag kan inget annat än instämma i allt du skrivit :)

2013-12-13 @ 22:37:53
Postat av: finländskan

Jag också håller med Frk Höger, vill bara tillägga att jag tycker att Lisas situation med dedär två lånehajarna är riktigt obehaglig just nu. Ja, och så blir det spännande att se om Alicia dyker upp till vigseln.

2013-12-13 @ 23:48:33
Postat av: Hanna

I dag hade Debbies hus spegelvänts, någon som märkte det?

2013-12-14 @ 00:25:08
Postat av: Katarina-Cinnamon

Ja jag märkte också att det var spegelvänt :-D

2013-12-14 @ 00:56:56
Postat av: Linnéa

Hur kan de lyckas med det? Jag menar, om man skapar avsnitt i en mycket stor serie känns det som att man borde kontrollera resultatet. Eller? :)

2013-12-14 @ 13:16:28
Postat av: Julia

Jag tror chas kommer avslöja dem. Hon och Cameron skulle väl mötas utanför byn någon stans och sedan "rymma" tillsammans. Men nu när Debbie antagligen behöver komma till sjukhus så blir han fördröjd och då hinner någon läsa breven Chas lämnat. Så tror i alla fall jag..

2013-12-14 @ 15:28:00
Postat av: Madeleine

Cameron är jättesnygg i andra sammanhang än HTG, en riktig läckerbit.
Han kanske inte mådde så bra under tiden han var med i HTG.

2013-12-14 @ 19:29:10
Postat av: Maria

Skrev en kommentar på det tidigare inlägget ang Ashley och hur "fint" de andra byborna förhindrade honom från att träffa sina barn. Självklart var jag ironisk. Tycker hela ashleysituationen är vidrig och är bestört över de andras beteende samt laurels. Att en så omanlig och omogen person som lebbpappan tar sig friheten att förhindra Ashley att prata med sitt barn säger allt. Värst är ju laurel som är nöjd över situationen då alla är på hennes sida. Trots att han är hemlös visar Laurel fortf ingen empati för Ashley. Tycker häxan ska ut ur huset.

Jag skulle ha väldigt svårt att vara tyst om jag var Rachel med tanke på hur charity beter sig. Konstigt också med tanke på att charity har varit det lägsta man kan vara, en h**a.

Tror att ngt kommer att gå snett med cc. Tycker det verkar som att Cameron tycker det är roligt. Debbie måste tycka att hon är en gåva till mannen då hon inte ens kan föreställa sig att ngn kan vara otrogen mot henne. Samme man som var otrogen Messing fru med debbie.

Måste säga att då vi lever i ett land med många feminina män så var Sam och Andys reaktion på puben då David och nikhil satt och tjatade om vem de helst skulle vilja dejta efterlängtad. De såg verkligen ut som två frågetecken.

Som ngn annan skrev så måste den nye prästen vara en urusel människokännare. Hur kan man säga att Ashley såg ut att må bra?!

2013-12-14 @ 21:50:39
Postat av: Sanna

Vet inte om vi lever i samma land, Maria. Jag lever i alla fall i Sverige och jag upplever inte att vi har många feminina män här. Fast det beror ju förstås på hur man definierar begreppet. Vad menar du med feminin? Att männen t ex i större utsträckning än i andra länder tar ut föräldraledighet eller att de har mer östrogen i sig? :)

2013-12-16 @ 00:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0