Att sova på en parkbänk

Jai försöker få tag på Rachel men hon svarar inte när han ringer. Han är orolig för vad hon kommer att göra. Charity kommer in precis när han pratat in ett meddelande på Rachels svarare.  Hon undrar vad han pratar om men han säger att det är en kund och nu måste han iväg på möte.
 
Jimmy gör i ordning barnen inför skoldagen. Elliot säger att han vill att hon (Nicola) skjutsar honom. Nicola har egentligen inte tid men blir ändå övertalad av Elliot.
 
Paddy och Rhona sitter på cafét. De har beställt baconsmörgåsar men Paddy ändrar sig när han hör att Nikhil beställer något nyttigare. Paddy vill då hellre ha fullkornstoast.
 
Ashley kommer in i affären. När han ser att David är upptagen med att prata med Rachel så snor han lite mat. Sedan går han däräifrån. Han ser sedan skolklassen komma ut från kyrkan och han går fram till Gabby för att prata med henne om att han saknar dem. Gabby står still men säger inget. Laurel blir rasande och när klassen gått iväg så skäller hon ut Ashley. Han bönar och ber om att få träffa barnen. Laurel blir arg och när Ashley säger att det är hennes fel blir hon rasande och går iväg. Han faller ihop på gatan gråtandes. Edna, Dan och Jude har sett allt men det är Rodney som kommer ut och hjälper sin vän.
 
Rachel kommer in på puben när Charity och Jai är där. Charity blir arg på henne eftersom hon inte städat klart hemma hos dem. Jai säger att Rachel blev ju sjuk så det är ok. När Rachel sedan går på toa kommer Jai efter henne. Han frågar henne hur hon tänker göra och hon svarar att hon vill att han säger som det är till Charity. Jai tar fram pengar som han vill ge Rachel men precis då kommer Charity in. Samtalet avbryts och Rachel går därifrån.
 
Rodney tar med Ashley till cafét och Bob stänger för dagen. De pratar och Rodney får veta att det inte är så bra. Rodney säger flera gånger till Ashley att han måste ta tag i sig själv och ta tillvara på livet. Efter pratstunden får Ashley skjuts till sin så kallade kompis. Rodney släpper av honom men så fort Rodneys bil åkt iväg går Ashley iväg åt ett annat håll. Han hittar en plats bakom ett gallerstaket och han sätter sig bakom det för att äta sin stulna smörgås. En kvinna går förbi och ger honom några slantar.
 
Nikhil kollar i en bok med pojknamn. Han säger till Jai att han inte vill ha något bibliskt namn på barnet så som Dingles döper sina barn. De sitter på kontoret ocn precis när Nikhil ska gå kommer Rachel. Jai säger till sin bror att det är ok så Nikhil går iväg. Jai ber Rachel om ursäkt och han menade inte att hon skulle känna sig som en prostituerad när han gav henne pengar. Rachel säger att hon blev bara så arg men inte hade hon tänkt säga något till Charity. Sedan vill hon säga upp sig men Jai tycker inte hon ska det. Han vill att hon jobbar kvar.
 
Nicola frågar Bob om han hört något från Kelly. Det har han inte och Nicola ser lättad ut. Bob ser det men Nicola erkänner inte att hon fått känslor för den lilla killen.
Jimmy ber Nicola att följa med på en idrottsdag i skolan eftersom han måste åka på jobb i Bulgarien. Nicola vill inte alls ställa upp men återigen så lyckas Elliot övertala henne.
 
Jai kommer hem och han ber återigen Charity om ursäkt för att han blivit så sur när de pratat om barn. Han har accepterat hennes ovilja. När han sedan får se Noahs pass där det står Noah Sharma så blir han glad igen.
 
Ashley sover när någon försöker ta något ur hans väska. En tjej skriker till och Ashley vaknar så tjuven springer iväg. Tjejen påpekar att man brukar tacka så när Ashley hämtat sig tackar han henne.
Senare ser han samma tjej som är i bråk med någon kille. Han går fram och stoppar bråket. Det leder till att Ashely och tjejen börjar prata. Han vill inte tala om vad han jobbat med så han säger bara att han "fixat" folk. Tjejen heter Rose och hon märker att Ashley är trött och ledsen. Hon säger att han kan sova så sitter hon kvar och vaktar honom. Så fort Ashley somnat så ger Rose tecken till en kille längre bort.
 
Nicola får låna ett par shorts av Laurel. Hon ska delta i "mammaloppet" på Elliots idrottsdag. När Elliot och Nicola kommer tillbaka till byn efter idrottsdagen går de till cafét. Bob får veta att de två vunnit loppet och nu vill de fira lite med något gott. Bob berättar att Kelly ringt och sökt Jimmy. Nicola ser återigen besviken ut.
 
Chas och Cam fortsätter att planera flykten. Han frågar om hon ändrat sig men det har hon inte.
 
Megan blir irriterad på Robbie som inte söker jobb som han ska. Han vill inte stapla varor men vet ännu inte riktigt vad han vill heller. Declan vill hjälpa honom men Megan tycker Robbie borde klara av att få jobb själv.
När Declan sedan erbjuder sig att prata med Jai om jobb på fabriken så vill inte Robbie jobba där.
 
Jai bokar en natt på hotell för att han och Charity ska komma iväg.  När de sedan pratar om det på puben frågar Charity Rachel om hon kan städa klart medan de är iväg.
 
Marlon som hört skvallret i byn om Ashleys utbrott går över till Laurel. Han är på väg att krama henne men hon drar sig undan. Han vill hjälpa henne om det behövs men hon säger att hon klarar sig själv. Marlon går då därifrån.
 
Ashley vaknar upp på parkbänken och ser att Rose är borta. Han känner efter i fickorna och där är det tomt.
 
Gennie kommer in på puben och får då veta att Chas ska resa bort på semester i två veckor. Chas säger att Gennie ska vara rädd om magen under den tiden. Precis innan Gennie går iväg så säger hon till Chas att de vill att hon blir barnets gudmor.
 
Edna frågar Rodney om hur det är med Ashley. Rodney berättar då att han skjutsat Ashley till en kompis. Edna är orolig så hon frågar Rodney om adressen. Rodney erbjuder sig att skjutsa Edna dit eftersom han också är orolig för sitt barnbarns far. De åker iväg men givetvis finns inte Ashley i det huset han pekat ut. Edna tror Rodney tagit fel men han är säker. Han går runt och frågar efter Ashley i de andra husen men ingen känner till Ashley. När Rodney ringer till Ashleys mobil är det ingen som svarar. Nu börjar de bli riktigt oroliga, de förstår inte vad som kan ha hänt
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Rörande att se hur fint byborna skyddade gabby från sin far. Tom mannen som är så lite vuxen och omanlig så att hans fru blir lesbisk hjälpte till. Efter det hemska beteendet tycker jag Ashley ska åka hem till sitt slott och tänka på vad han har gjort, precis som fyllot Sandy sa. *ironisk*

2013-12-12 @ 14:43:18
Postat av: Julia

Håller inte alls med dig Maria. Tycker det hela går helt över styr nu. JA, han gjorde fel. Men ska han behöva betala för det hela livet? Ska han förlora sin relation med sina barn pga det? Jag tycker Laurel är egoistisk. Det handlar inte om henne och ashley och deras relation längre. Det borde handla om att göra det som är bäst för barnen. Och vad som är bäst för barnen är inte att de inte få träffa sin far. Att mata på den bild Gabby har av att han skulle vara farlig och läskig. Om Laurel och hela byn visar att jo men så är det, hur ska det hjälpa Gabby och hennes känslor?

Zac slog nästan ihjäl sin egen son, men har han fått något skit ifrån de som vet om det? Har de visat avsky? Har Lisa förbjudit Zac att träffa Belle eller Samson? Märkligt ..

2013-12-12 @ 15:05:46
Postat av: Jackson

Hemskt att se Ashley. Hur skall det sluta för honom? Gulligt att relationen mellan Nicola och Elliot myser till sig.

2013-12-12 @ 15:21:44
Postat av: Thomas

@Maria; Jag tror inte man blir lesbisk för att mannen är en "mes". Hon var nog född i fel kropp.
Fy f-n för Jai som försöker köpa Rachel. Tror han att hon är ett fnask ? Tråkigt att vissa män använder kvinnor som dörrmattor.
Hävdar fortfarande att Rachel är snygg. Finns bilder på nätet där hon är privat och där är hon en toppentjej.
Kan trösta er med att här på Gran Canaria har vi världens oväder med regn, åska och ner till +13. Imorgon dock, är vi tillbaka till sol och upp till 30 grader PLUS !

2013-12-12 @ 15:42:36
Postat av: finländskan

Äntligen börjar de andra (några av dem i alla fall) se Ashleys nöd.

2013-12-12 @ 15:43:15
Postat av: JH

Ingen annan än jag som fattar att Maria är ironisk? Tror att vi alla är ense om att hela grejen gått till överdrift och att Ashley blir orättvist behandlad.

Thomas, vad är logiken? Måste man vara man för att gilla kvinnor? Om alla lesbiska är födda i fel kropp?

2013-12-12 @ 17:13:06
Postat av: Gerd

Nu borde nog Ashley få en ny chans, så såg man hur Gabby börjar närma sig honom igen. Elliot har nog charmat Nicola, han är nog för härlig !!

2013-12-12 @ 18:04:35
Postat av: Sanna

@Thomas: ja, idag har jag suttit och kurat med värmeljus och spelat spel hela dagen. Vilket tokregnande på Canaria! Var tvungen att åka och handla en värmefläkt på Carrefour, höll på att frysa ihjäl i vår läckande lilla bungalow. Det måste vara det extrema lågtrycket från oss här i Atlanten som nu letar sig till er i Sverige alldeles snart, stormen Ivar heter den visst.

Saknar verkligen HTG och alla spännande intriger!

Sen ett inlägg i lesbian-diskussionen: jag är ganska övertygad om att de flesta föds antingen hetero, homo eller bi. Det är nog ingenting som kan leda en till det om man inte redan har det i sig. Däremot kan nog fördomar och förakt hindra många från att våga leva ut sina äkta känslor. :)

2013-12-12 @ 18:15:52
Postat av: Sanna

@Thomas: ja, idag har jag suttit och kurat med värmeljus och spelat spel hela dagen. Vilket tokregnande på Canaria! Var tvungen att åka och handla en värmefläkt på Carrefour, höll på att frysa ihjäl i vår läckande lilla bungalow. Det måste vara det extrema lågtrycket från oss här i Atlanten som nu letar sig till er i Sverige alldeles snart, stormen Ivar heter den visst.

Saknar verkligen HTG och alla spännande intriger!

Sen ett inlägg i lesbian-diskussionen: jag är ganska övertygad om att de flesta föds antingen hetero, homo eller bi. Det är nog ingenting som kan leda en till det om man inte redan har det i sig. Däremot kan nog fördomar och förakt hindra många från att våga leva ut sina äkta känslor. :)

2013-12-12 @ 18:15:53
Postat av: Sanna

@Thomas: ja, idag har jag suttit och kurat med värmeljus och spelat spel hela dagen. Vilket tokregnande på Canaria! Var tvungen att åka och handla en värmefläkt på Carrefour, höll på att frysa ihjäl i vår läckande lilla bungalow. Det måste vara det extrema lågtrycket från oss här i Atlanten som nu letar sig till er i Sverige alldeles snart, stormen Ivar heter den visst.

Saknar verkligen HTG och alla spännande intriger!

Sen ett inlägg i lesbian-diskussionen: jag är ganska övertygad om att de flesta föds antingen hetero, homo eller bi. Det är nog ingenting som kan leda en till det om man inte redan har det i sig. Däremot kan nog fördomar och förakt hindra många från att våga leva ut sina äkta känslor. :)

2013-12-12 @ 18:15:56
Postat av: Sanna

Sorry, för tre inlägg!!! Wi-fiet är en smula slappt!

2013-12-12 @ 18:17:21
Postat av: Anonym

Vidrigt att se hur Sandy vräker sig i det som egentligen är hans sons (o naturligtvis Lauras) soffa när hans son ligger på en parkbänk.

2013-12-12 @ 20:39:05
Postat av: Jonas

Maria skrev ju till och med *ironisk* längst ned i sitt inlägg.

2013-12-12 @ 22:36:51
Postat av: Kristina

Den nya prästen är ju en urusel människokännare! Igår sa han efter att ha träffat Ashley att han verkade till att må bättre, orakad och allmänt vissen som han var!

2013-12-12 @ 22:45:03
Postat av: ELIZA

JO, håller med om att det går för långt nu med Ashley grejen..Och vad har hänt med Edna? Fått ett samvete plötsligt?? Tror och hoppas verkligen att det inte går till så här i England..Ett misstag (av fel sort) och vips är man paria..Men det är ju det som är så underligt, vissa kommer undan med vad som helst..Kanske beror på olika manusförfattare och deras olika värderingar, på vad som är rätt och fel?

2013-12-13 @ 07:12:32
Postat av: Thomas

Till alla som är utomlands och vill titta på HTG.
Googla på "svensk proxyserver". Eller direkt till gratis-proxy.se
Lycka till med tittandet !

2013-12-13 @ 07:33:25
Postat av: Jackson

Mycket elände idag. Riktigt sorgligt.

2013-12-13 @ 15:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0