Tillbaka med massor av julstämning

Amy ser att hon har fått post och hon tittar i kuvertet. Det är ett julkort från hennes mamma men Amy är inte intresserad utan kastar kortet på golvet.
 
Laurel blir orolig när hon inser att Sandy sovit på soffan under natten och att han är alldeles kall om händerna efter det. Hon säger till Ashley att de måste hålla bättre koll på Sandy så det inte händer igen.
 
Charity säger till Jai att hon vill prata med Cain för att få honom att erkänna att det inte var Jai som slog ner honom men Jai vill inte att hon gör det.
 
Pearl försöker fråga ut Amy om Kyle när de ses i butiken men Debbie ber Pearl att sköta sitt. Amy söker sedan upp Debbie för att tacka och för att prata lite med henne. Debbie råder Amy att göra det hon känner verkar bäst när det gäller adoptionen och om hon väljer att behålla barnet så kommer det är gå bra.
Amy berättar sedan att hon låtit Kyle testas för donation av benmärg men att han inte passade.
Zak dyker upp och talar om att han är på väg att hälsa på barnet på sjukhuset. Han ger Amy en julklapp och hon får dåligt samvete för att inte ha något till honom. När Zak gått så påpekar Debbie att Zak ser lycklig ut när han pratar om Kyle.
 
Lizzie träffar Laurel på fabriksarbetarnas julfest. Hon säger att hon är orolig för Marlon som inte verkar må så bra. Laurel ber då Lizzie att prata med honom.
Nikhil är något spänd på festen och Gennie gör allt för att han ska koppla av. Han blir jätteorolig när han hör att Lisa och Ali tjafsar med varann men Gennie säger att de bara skojar. Strax efter börjar Lisa och Ali att skratta och kramas.
Ashley står utanför fabriken och väntar på att Laurel ska komma ut.
 
Andy får låna pengar av Diane för att köpa ett stort leksaksslott till Sarah. Han kommer hem med jättepaketet och Alicia upptäcker att han inte köpt något till Jacob och det gör henne ledsen.
 
Amy går över till värdshuset och berättar för Val och Eric att hon tänker behålla Kyle. Val blir överlycklig men när Eric säger att de borde meddela Zak så vill hon vänta med det. De hämtar hem bebisen men Amy verkar tveksam. Eric frågar henne flera gånger om det är vad hon vill och Amy svarar ja.
 
Marlon jobbar och han berättar att han kommer att träffa Leo lite senare under dagen. Chas talar om hur besviken hon är över att Aaron inte gett henne något. Moira ser ledsen ut och hon längtar efter sina barn.
 
Adam går över till Aaron med en Justin Bieber-cd och får en Spice Girl-cd tillbaka i julklapp. Väl hemma så håller Bartons på att ordna med julmiddagen. När de ska äta så är inte kalkonen riktigt klar så John föreslår att de äter den senare. Hannah är ledsen eftersom hon saknar Moira.
Moira får tillslut nog för hon saknar sina barn. Marlon säger åt henne att gå och besöka dem. När hon kommer till gården så hör hon familjens glada skratt så hon stannar kvar utanför men sedan går hon därifrån. Hade hon stannat hade hon hör när Holly sagt att "om mamma är intresserad av oss hade hon kommit hit oavsett vad jag hade tyckt"
 
Val ringer Dingles och berättar den glada nyheten. Zak med familj kommer genast över och hälsar på Kyle. Alla är glada över Amys beslut men hon ser inte speciellt glad ut själv.
David som också är där gullar med Kyle och varnar honom för tjejer som heter Leyla. =)
 
Cameron ska precis ge Debbie en julklapp när Andy, Jacob och Alicia kommer över. Stämningen mellan Debbie och Alicia är inte speciellt bra. Jacob blir svartsjuk på att Sarah får så många klappar. Det gör Alicia mer och mer irriterad. Inte blir det bättre när Diane och Victoria kommer över och har glömt att köpa en julklapp till Jacob. Diane försöker lösa problemet med att ta en burk kakor och ge honom, tillsammans med pengar så han kan köpa det han vill ha. Tyvärr så var det en kakburk som Alicia och Andy haft med sig så Alicia blev ännu mer besviken.
 
När sedan Dingles dyker upp hos Debbie med en levande griskulting i julklapp till Sarah så blir Jacob ännu mer avundsjuk. Han säger att han vill också bli sjuk så han kan få massa julklappar. Detta startar ett ordkrig mellan Debbie och Alicia och det slutar med att Debbie häller en tallrik med mat över Alicia.
 
Val är så ivrig över att få ta hand om Kyle att Eric måste säga till henne att låta Amy ta hand om sin son för hon måste lära sig hur man gör. När Amy ska bada Kyle får hon minnen från sin egen barndom och börjar gråta. Val ser det och blir förskräckt över att Amy tappat uppsikten över babyn.
 
Dingles är på väg hem och Belle som varit upptagen med att sms:a någon träffar Sean. Han vill att de hittar på något men hon tvekar och säger att de kanske ses senare. Han grattar henne på födelsedagen innan hon går iväg.
 
Amy som rusat ut får sällskap av Victoria som kommit på besök med Diane. De två flickorna står på bron och pratar. Amy berättar att hon känner sig värdelös och sedan berättar hon om sin mamma. Victoria håller givetvis inte med Amy utan försöker att trösta henne så gott det går. Hon säger att Amy måste tänka på vad hon själv vill, inte vad Val eller alla andra vill. Amy säger då att utan Val skulle Kyle inte få en bra framtid.
 
 
 
Jaa nu var det äntligen dags, som vi har väntat hela sommaren ;)
Vi fick till och med en liten extrasnabb paus i sista delen av andra avsnitten.
Är det någon som vet varför, har det varit ett extra långt avsnitt i England?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Thomas

Ja det var ett extra långt avsnitt i England.
Skönt att HTG börjat så man kan äta middag framför TV:n.

2013-08-19 @ 16:33:41
Postat av: Angelica T

Ja vad kul att det börjat :) hade glömt bort det. Stod och bytade blöja idag när jag hör det berömda introt :) sprang och pausade tvn så jag inte skulle missa en sekund ;)

2013-08-19 @ 20:51:57
Postat av: Lovisa

Jag blev besviken på tv4 play. Gick bara att se ett avsnitten och det andra var man tvungen att vara premium kund för.

2013-08-20 @ 11:32:20
Postat av: Tina

Ja, det är något visst med att äta lunchen och se på HTG. Det hör liksom ihop.

2013-08-20 @ 11:54:38
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Tina V

Lite jobbigt med jul och vinter när vi har sensommar här.
Jag tycker det är svårt att börja titta på HTG efter så långt uppehåll, det tar tid innan man kommer in i det igen.

2013-08-20 @ 13:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0