Svartsjuka och göra allt för den man älskar

Nikhil säger åt Charity att inte komma på Jais rättegång för att familjen vill inte ha henne där. Hon tvekar men han lyckas få henne att stanna hemma.

Laurel pratar med Nicola och talar om att hon är besviken på att det inte blivit bättre i förhållandet med Ashely sedan de förnyade löftena. Nicola påpekar att de fortfarande är ihop så det måste ju vara ett tecken på att Ashley bryr sig om henne.
De båda tjejerna ska iväg och shoppa i stan men Ashley är inte så glad över det. Han vill följa med men får inte det. Han och Sandy är hemma och passar barnen.
 
David och Alicia trivs med varann och de småbråkar på skoj. Hon talar om att hon aldrig kommer att göra som han gjorde, dansa i brudklänning mitt i byn.
 
Debbie besöker Charity för att prata med henne. Hon talar om för sin mamma att hon tror att Jai är skyldig. Charity försöker få Debbie att förstå att det inte stämmer.
Jai blir släppt mot borgen så han och familjen kommer hem. Mamma Sharma är inte alls glad över att Charity är där. Efter massa tjafs så säger Nikhil till föräldrarna att Jai faktiskt mixtrat med bromsarna i Cains bil.
 
Debbie kommer in i butiken när Alicia jobbar. Givetvis fortsätter deras ordväxling tills Alicia frågar Debbie om hon får låna Cameron medan Andy är i Debbies säng. Debbie blir helt tyst...
 
Charity är desperat så hon söker upp Cain. Hon försöker få honom att ta tillbaka vittnesmålet mot Jai eftersom de vet att det inte stämmer. Cain vägrar och då säger Charity att hon gjort slut med Jai och nu kan hon göra precis vad Cain vill. Han har svårt att tro henne så han säger att han inte vill ha henne.
 
Ashley är ute med barnen när han möter Jimmy och Nicola. Han blir förvånad över att hon är hemma redan men att Laurel inte dykt upp. När han kommer hem och upptäcker att Laurel fortfarande är borta blir han vansinnig. Han rusar hem till Marlon och börjar ropa efter Laurel.  Ashley hör att någon duschar på övervåningen så han rusar upp. Lizzie blir chockad när hon hör att prästen i byn rusat in när hon duschar. Ashley ber om ursäkt men han varnar Marlon för att träffa Laurel.
 
Chas berättar för Debbie om Camerons planer med Kings. Debbie tror henne inte eftersom om det vore sant skulle Cameron ha sagt något om att han tänkt flytta. Hon konfronterar honom när de ses men han nekar till påståendet. Cameron säger att allt är ett missförstånd och att han aldrig kommer att lämna henne.
 
Val är så besviken på Amy att när de ses på puben så kommer anklagelserna om att Amy bara tänkt på sig själv. Hon menar att Amy visst kunde ha tagit hand om Kyle med hjälp av Val. Eftersom både hon och Eric försökt ge Amy ett kärleksfullt hem kunde Kyle också ha fått det.
Amy ringer till socialen för att de ska låta Val träffa Kyle så länge han är på ett barnhem.
 
Laurel möter Nicola och Jimmy när hon kommer hem från stan. Nicola varnar henne för att Ashley letat efter henne. Väl hemma så försöker Laurel få Ashley till att förstå att hon valt honom och att det faktiskt inte hände något mellan henne och Marlon. Hur ska de kunna gå vidare om Ashley inte litar på henne?
 
Charity försöker övertala Cain men han vägrar att göra som hon vill. Debbie kommer hem och tillslut blir Charity så desperat att hon vill berätta allt hon vet. Hon berättar att Jai är skyldig till att ha förstört bromsarna men att han skulle aldrig ha slagit ner Cain. Både Cain och Debbie inser att det ger Jai ännu mer problem om det kommer fram. De tjafsar med Charity som inte vill ge sig och när de alla kommer ut på gatan så hör Chas och Aaron dem.
De får veta vad som hänt och Chas blir förbannad. Charity säger att hon ska erkänna en annan sak för att få dem att förstå att Cain bara jäklas med dem. Hon säger att hon också varit på platsen och sett Cain ligga där blödandes men att hon inte ringde ambulans för hon ville att han skulle dö. Chas blir så rasande att hon hoppar på Char och börjar slå henne. Aaron och Debbie får bort henne ifrån Charity. Det slutar med att både Debbie och Chas säger att de vill inte se Charity något mer.
Cain njuter av att alla tar avstånd mot henne.

Kommentarer
Postat av: finländskan

Det blev rätt intensivt idag dendär Cain - Charity - Jai-historien. Jag tror inte riktigt att Jai är den skyldige, jag vet inte riktigt vem jag skall tro att det var. Vad tror ni andra om detdär? Är det Jai ändå?

2013-08-22 @ 15:36:32
Postat av: Katarina-Cinnamon

Jag har svårt att tro att det är Jai.

2013-08-22 @ 17:45:10
Postat av: Kristina

Jag tror inte att det var Jai. Jag begriper inte hur Charity kunde vara så dum så att hon berättade om mixtrandet med bilen! Och sen bjuda ut sig och tro att Cain skulle nappa på det :( Det stör mig att alla verkar ha glömt allt Cain gjorde innan olyckan.

2013-08-22 @ 18:07:31
Postat av: Catrin

Jag tror inte heller det var Jai. Som sagt, det finns många på listan som vill Cain illa. Håller med om att det var väldigt korkat av Charity att berätta om bilen. Och Val blir jag så trött på.

2013-08-22 @ 19:38:20
Postat av: Catrin

Okej även om vi inte tror det är Jai så blev det ju lite konstigt nu när du avslöjat att det inte är det. Man vill ju spekulera lite... Låt oss fundera lite innan vi får svaret i serien.

2013-08-22 @ 20:01:15
Postat av: ELIZA

Hej Alla ! Hoppas Ni haft en skön sommar,det har jag haft i alla fall..Måndag skrattade jag åt mej själv,ÄNTLIGEN började HTG, och hann bara börja förrän jag svor åt Alicia..Hur människan betedde sej på julafton,och med barnen närvarande...Ha ha ha..Igår och idag drog det ihop sej ang, Cains missöde...Jag skrev före uppehållet att Jai kan inte vara skyldig ,eftersom han kom rusande blodig in på puben...Och tror så fortfarande...Mixtra med bil är en sak,slå ihjäl någon är värre...Debbie,finns ordet "leende", någonsin i hennes manus?? Och påhittet att hon och Andy ska...Förstår att Alicia drog,och är förvånad att inte Cameron gör detsamma...Men han kanske tänker "smygdra" ?? För visst pratade han om att flytta och öppna åkeri rörelse...Nu verkar Charity ha ställt till det..Men det förtjänar hon,hon liknar en hal ål i sitt sätt...Vet inte vad jag ska säga om Amy, och bebis...Tjejen ska föreställa 17 år,kan inte sätta mej in i problematiken...Men att Val bara är för mycket kan jag ju tycka...Tyckte hon hjälpte Amy för lite,tog över liksom, och sen sura för att det inte gick hennes väg...Måste bara säga , att jag tycker Bartons behandlar Moira väldigt illa...Hade dom fått bestämma kanske det varit döds straff för otrohet..?? Och vad har ungarna med det att göra??? Hallå!!!, Är väl en sak mellan dom vuxna i äktenskapet... Håller för övrigt med Catrin, vi kan väl få spekulera först...Det visar sej hur sanningen ser ut...

2013-08-22 @ 21:11:30
Postat av: ELIZA

Meeen... Glömde ju Prästen!!!!!Hur många gånger ska Laurel bedyra sin kärlek? Hon har bett om förlåtelse,hur många gånger? Litar han inte på henne,så låt det vara...Och Sandy i bakgrunden som eldar på...Släng ut skit gubben..Skulle ALDRIG ha en sån i mitt hem...

2013-08-22 @ 21:20:11
Postat av: Catrin

Haha Eliza,du är för skön med dina kommentarer :)) Jag håller med dig om allt :) Glömde skriva om Ashley, han blir jag lika trött på som på Val.

2013-08-22 @ 21:54:44
Postat av: Tina V

Hade jag varit Laurel så hade jag packat ihop och flyttat, att Ashley ville förnya äktenskapslöfterna borde ju betyda att han litar på henne.
Det hände ju ingen mellan Marlon och Laurel, och tar man tillbaka sin fru, så har man ju accepterat att något hände mellan dom.

2013-08-23 @ 08:04:15
Postat av: finländskan

Laurel försöker nog så gott hon kan med att intala både Ashley och sig själv att hon har valt Ashley och att hon älskar honom, men då man ser blickarna mellan henne och Marlon så tror jag nog att Ashley har orsak för sina misstankar.

2013-08-23 @ 08:34:45
Postat av: Hanna

Åhhh, vad jag stör mig på Debbie, Chas och Aaron som svassar efter Cain. De vet ju allihop vilket skum han är, men tar ändå hans parti. Det var ju inte längesedan som de fick reda på vad han gjort mot Amy. Tycka vad man tycka vill om Charity, men jag tycker att hon ska få vara lycklig med Jai för en gångs skull.

2013-08-23 @ 11:19:45
Postat av: Julia

Jag tror att Laurel mest är med Ashley pga att hon vill hålla ihop familjen och för att inte förlora ett av barnen som ju inte är hennes.

Jag har funderat lite på om det kanske kan vara Moira som orsakat Caines skador, men samtidigt känns hon inte riktigt som den personen. Pappa dingle har ju också motiv för det, men han känns inte heller som personen som skulle göra det eller låta någon annan åka dit för det. Hmm.. vem kan det annars vara??

2013-08-23 @ 15:55:09
Postat av: Kristina

Jag börjar misstänka att det kan vara Cameron! Har någon avslöjat att det inte var Jai som gjorde det här på sidan? Kanske Marie har tagit bort det isåfall för jag har inte sett det

2013-08-24 @ 10:14:14
Postat av: Kristina

Jag börjar misstänka att det kan vara Cameron! Har någon avslöjat att det inte var Jai som gjorde det här på sidan? Kanske Marie har tagit bort det isåfall för jag har inte sett det

2013-08-24 @ 10:14:49
Postat av: Catrin

Ja,Marie har tagit bort en kommemtar

2013-08-24 @ 23:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0