Förföra för att få som man vill

Charity vill ha en förklaring av Cain innan han åker iväg men precis då kommer Zak så Cain säger till Charity att fråga honom. Sedan säger Cain att han är på väg till polisen för att be dem lägga ner åtalet mot Jai.
Zak och Charity går hem till Dingles där han berättar vad som hänt. Strax efter kommer Jai som får svårt att tro det när de andra säger att han kommer att gå fri eftersom Cain tar tillbaka anmälan.
 
Val kommer hem efter att ha försökt träffa Kyle men inte fått det för Amy har sagt till om att Val inte får stå på listan över besökare. Val är så besviken och undrar varför Amy hatar henne så.
 
Victoria klagar på att hon och Alex aldrig har råd att göra något. Sandy hör det och kommer med ett förslag till ungdomarna. Han bjuder hem Alex, Victoria, Hannah och Amy. De får pizza och alkohol.  Ungdomarna säger att det här är mycket bättre än en fritidsgård. Amy håller sig undan spriten och börjar sedan prata med Sandy. Han tycker hon var modig som vågade göra det hon kände var rätt angående Kyle.
 
Andy och Debbie träffas hemma hos honom. Hon häller upp vin och börjar dricka snabba klunkar, hon verkar rätt nervös. Han tar ifrån henne vinglaset och försöker sedan kyssa henne. Debbie som inte alls var beredd på den intima gesten backar undan. När hon sedan insett att han kanske behöver lite uppvärmning så böjer hon sig fram för att kyssa honom men i sista sekunden så ändrar hon sig. Debbie säger att hon kan inte genomföra detta, inte ens för Sarahs skull. Andy blir förbannad på sig själv som gått med på detta.
 
Ashley bjuder Laurel på champagne uppe på rummet. Han försöker förklara vad han känner men det går inte så bra men ändå så får han fram att han vill att det ska bli som förr. Laurel och han har sedan sex och efteråt ligger de och pratar. Ashley berättar då att det finns en ledig tjänst här i Leeds som han kan söka så de kan flytta hit. Laurel blir inte speciellt glad men lovar att tänka på saken.
 
Jai blir upprörd när han får veta att det var Zak som är skyldig. Han vill gå till polisen men Charity ber honom vänta så får de se vad som händer. Jai får sedan veta att åtalet är nedlagt och att han är fri.
 
Aaron förstår inte varför Cain tagit tillbaka anmälan mot Jai. Han försöker få reda på vem som kan ha varit skyldig men Cain säger inget. Tillslut orkar inte Cain med Aarons frågor så han säger att det var en kille från Spanien som suttit i fängelse och nu blivit frisläppt.  Aaron tror honom inte utan han tror att Cain bara vill skydda Charity.
 
Cain söker upp Zak och Lisa. De är tacksamma för att Cain inte sagt något till polisen. Cain säger att det är för att skydda Debbie för hon ska inte behöva få veta vilken ynkrygg hennes farfar är.
 
Laurel och Ashley kommer hem från hotellövernattningen i stan. De möter Pearl och Edna utanför på gatan. Pearl berömmer Sandy för att vara ett föredöme av återhållsamhet eftersom han inte druckit så mycket medan Ashley var iväg. När Ashley och Laurel sedan ser att ytterdörren är öppen och att Sandy slocknat på soffan så inser de att Pearl inte haft riktigt rätt.
Senare så möter de Pearl ute på gatan igen och då anklagar Ashley henne för att ha festat med hans far. Pearl som inte vetat om vad som hänt nekar givetvis. Ashley frågar Sandy om vem som varit med honom och får då veta att det var ungdomarna. Han blir inte glad.
 
Aaron tror att Zak övertalat Cain till att ta tillbaka anmälan. Zak säger att det har han inte men att Aaron ska låta det vara.
 
Debbie möter Andy ute på gatan. Han gör klart för henne att han inte vill att de försöker på samma sätt igen utan nästa gång kommer det att bli provrörsbefruktning.
 
Nikhil kommer till kontoret och får veta att Jai är frikänd. Han hade redan hört det från deras föräldrar. Han ber sedan Jai om ursäkt för att han försökt sätta dit Charity.

Charity och Jai kommer in på puben för att fira. Chas vill bjuda dem på drickat och sedan ber hon om ursäkt för att hon betett sig illa och inte trott på dem. Aaron som precis kommer in börjar hota Jai med att säga att han inte kommer undan för det han gjort. Zak som är på puben tar tag i Aaron och går iväg med honom.
 
Aaron är besviken på Zak som inte ställer upp för Cain. Han säger att Cain förtjänar bättre ifrån Zak. Då svarar Zak att han gett Cain vad han förtjänar. Aaron vill inte låta det bero utan han ska hitta den skyldige. Zak varnar då Aaron för att annars kommer han att göra likadant som han gjorde med Cain. Aaron blir riktigt besviken när han inser att det var Zak som var skyldig eftersom Zak alltid predikat att man ska ställa upp för familjen.
Zak ber Aaron att inget säga till Debbie men Aaron kan inte lova det. Då säger Zak att Cain kommer bli rasande om Debbie får veta något.
 
Andy träffar Alicia på puben. Hon får veta att inget hände mellan honom och Debbie. Det gör henne glad.
 
Ashley hittar Laurel på kyrkogården vid Daniels grav. Han ber om ursäkt för att han försökt få henne att lämna alltihop för att flytta till stan. Hon säger att kan det göra så att deras äktenskap fungerar igen så är hon beredd att flytta.
 
Debbie väntar in Andy utanför hans hus. Hon vill att de försöker igen men han totalvägrar. Han går in och Debbie står kvar utanför. Chas kommer förbi och börjar prata med Debbie. Hon får veta om Debbies planer om att bli gravid med Andy på det vanliga sättet men att Andy inte vill. Debbie säger sedan att hon tänker se till att han ändrar sig, det finns alltid sätt att göra det på...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Man kan ju undra hur länge det kommer att hålla mellan Laurel och Ashley. Det verkar så krystat nu.

Sedan tycker jag att Aaron kan tagga ner sig lite eller han ska komma att flippa ut helt. Jag hoppas inte det.

Undrar hur många turer det ska gå innan Debbie blir gravid eller så blir hon det inte.

Sedan har vi Amy, kommer hon att ångra sig eller?

Det känns som om det borde börja att hända något.

2013-08-29 @ 18:46:11
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Kristina

Så skönt att det äntligen ordnar upp sig för Jai och Charity. Jag är glad för att Cain inte satte dit Zak. Men vad håller egentligen Aaron på med? Han känns som en tickande bomb

2013-08-29 @ 19:37:50
Postat av: ELIZA

Och vad håller Val på med? Amy har tagit ett beslut, så låt flickan bearbeta det och sluta surra om bebisen...Nu verkar det väldigt viktigt att sura Debbie inte ska få veta nåt om Zak och misshandeln.. ""halva"" byn vet redan, så hur har dom tänkt att det ska undgå hennes öron?? Allt annat pratas det ju om inför öppen ridå...

2013-08-30 @ 09:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0