Dåligt samvete

Debbie frågar Andy om inte de kan ses inne i stan för att prata lite om det som händer. När Andy gått så kommer Chas så Debbie ber henne om hjälp med att inget säga till Cameron eftersom hon ska träffa Andy på ett hotell senare under dagen. Chas vill inte ljuga för Cameron men när han dyker upp på puben så låtsas hon vara försenad till mötet med Debbie.
 
Laurel vill att de förbereder Sandy för att de ska flytta men Ashley vill att de väntar tills det blir klart med nytt jobb. Senare så tar hon med sig en tårta hem så de ska kunna prata ut medan de äter tårta. Sandy säger då att han vet om planerna för att Ashley berättat. När han blir ensam med Ashley så försöker han pressa honom till att erkänna att de flyttar bara för att Ashley ska få ha sin fru ifred. Det blir upprörda känslor mellan de två männen och Sandy säger att han tänker inte flytta och Ashley svarar att det är lika bra.
 
Laurel och Nicola träffas vid lunchen. Nicola får veta om att Laurel och Ashley ska flytta och hon blir väldigt besviken
 
Heath och Cathy frågar efter sin mamma och Bob får försöka förklara att hon inte kan komma till dem. Hazel hör det och hon säger sedan till Bob att hon förstår inte hur han klarar av att se sina barn så ledsna. Hon hjälper honom med att lova att skjutsa tvillingarna till simskolan. Precis när hon ska iväg kommer Aaron och hon märker att han mår dåligt. Det slutar med att hon låter tvillingarna titta på en film medan hon pratar ut med Aaron. Han berättar om sin besvikelse över Zak och att han allra helst bara har lust att sticka långt bort från byn. Sedan säger han att han har bara henne, Hazel.
Bob får veta att Hazel inte åkt till simskolan med barnen och han blir mycket besviken.
 
Lisa pratar med Zak angående Belle som vill umgås med Sean. Han tycker inte det är ok men ändrar sig eftersom han vet Belle ändå kommer att träffa grabben i smyg. Zak berättar sedan för Ali att det är ok för honom om Sean träffar Belle.
 
Alicia är på gott humör och hon berättar för David att Andy nobbat Debbie. Hon är rätt nöjd och säger att det inte är konstigt eftersom Debbie inte är så snygg men då svarar David att det är hon visst det och att han inte skulle ha något emot att vara med Debbie. (Lite kul att höra det eftersom skådespelarna David och Debbie är ihop på riktigt)
 
Debbie bokar rum på ett hotell sedan gör hon sig ordning, sminkar sig och byter om till en klänning. Hon väntar på Andy i baren. Han kommer dit i tron om att de bara ska prata. När han får veta att hon har ett rum till dem så tänker han inte ställa upp. Debbie lyckas övertala honom och när de kommer in på rummet så förför hon honom. Hon säger att de två är speciella och Andy faller för det.
 
Ashley står i cafét och pratar med Bob. När Marlon kommer in så börjar Ashley prata om att man ska förlåta och gå vidare i livet, speciellt när man kan göra det på en annan plats så som de ska göra i Leeds.
Marlon hör det och blir ledsen. Han går ut med Leo som är med honom. Ute på promenaden möter han Laurel och han frågar om det är sant att de ska flytta. Hon svarar att det stämmer men han kan inte tro att hon verkligen vill det. Tillslut säger Laurel att hon önskar bara att han vill att hon blir lycklig med det hon väljer.
 
Alicia har bestämt sig för att tona ner sin sexighet så hon minskar ner på sminket och köper en klänning som inte är urringad. Chas säger att hon bör byta klänning när hon är på jobbet eftersom brösten är det som drar till sig kunder.
 
Sandy försöker hitta ett nytt boende och han frågar både Pearl och Edna om de har plats för honom. När de inte svarar så inser han att de inte vill ha honom där.
Han går till värdshuset och knackar på. Val som hör att han ska bo där tror att han börjar bli gammal och senil så hon säger åt honom med hög och tydlig röst, samtidigt som hon pekar, att han bor i grannhuset. Sandy ger sig inte så han får flytta in. Eric och Val ringer dock Laurel och talar om att Sandy är där.
 
Nicola har kommit fram till att hon inte vill ha fler barn och hon ska försöka säga det till Jimmy utan att han ska bli besviken. Han tror att hon fortfarande vill försöka bli gravid, fast han inte egentligen vill det. När han får veta vad Nicola tycker så blir han mycket lättad.
 
Debbie kommer tillbaka till byn och hon möter Chas som berättar om lögnen för Cameron. Strax efter möter Debbie Cameron och de går till puben. Han erkänner då att han inte klarade av tanken på Debbie och Andy ihop och att skulle det ha skett så hade han stuckit från byn. Precis då kommer Andy in på puben och Alicia skiner upp. Han ser Debbie och när hon går på toa följer han efter. Andy erkänner att han känner sig förvirrad efter deras träff och det som hände eftersom hon sagt att de var speciella ihop.
Chas kommer in på toaletten och kör ut Andy. Debbie är förtvivlad och hon känner sig äcklad av vad hon gjort och det dåliga samvetet över att ha bedragit Cameron börjar ta över. Chas påminner henne om att det kanske inte ens var en engångsgrej eftersom det kan ta tid innan Debbie blir gravid.

Kommentarer
Postat av: finländskan

Om Debbie blir gravid nu, hur skall hon då förklara det, nu då hon ljugit för Cameron? Som jag uppfattat det hade hon ju gett upp IVF-försöken (åtminstone för en tid).

2013-08-31 @ 11:48:25
Postat av: Sanna

Ja, detta kokar ihop sig till något riktigt stort. Hur ska det sluta? Ganska obehaglig scen på hotellet, har så svårt att sätta mig in i att behöva göra något sådant? Jag menar, de är ju inte ens säkra på att det blir ett barn som kan donera benmärg? Hur hög är sannolikheten? Och hur ska barnet känna sig om det får veta? Det är inte första gången som vår kära favoritserie handskas med moralfrågor och det är därför jag älskar HTG!. ;)

2013-08-31 @ 16:59:56
Postat av: Jonas

Håller med Alicia; Debbie är inte snygg.

2013-09-01 @ 10:15:50
Postat av: ELIZA

Ja sur Debbie, nu har du börjat röra ihop en soppa som du får röra länge tills den är färdigkokt..Andy börjat få känslor för henne ???....Hur kunde hon vara sååå djävla dum??? Och varför säger sandy surt att han ska inte flytta?? Är det nån som bett honom följa med då??? Sur gubbe,bo på B&B på din pensionärs rabatt tills dom storknar ...Han har väl överhuvudtaget inget med Laurels och Ashleys problem att göra...Och allt som kommit fram om mordförsöket på Cain...Ja vad säger man? Annat än att Zak borde undersöka huvudet..Förstår vad han sa om det, men nån måtta får det väl ändå vara...

2013-09-01 @ 17:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0