Att skvallra eller inte

Laurel ska på lunch med Nicola och hon ser till att Ashley inte kommer att få ett utbrott och börja leta efter henne. Stämningen mellan dem är allt annat än bra. Hon föreslår att de ska åka iväg några dagar för att rädda äktenskapet men Ashley vill inte lämna jobbet.
 
Charity berättar för Jai att hon varit desperat när hon sökte upp Cain och att hon erbjöd honom vad som helst. Jai blir förtvivlad och ber henne att aldrig gå i närheten av Cain. Han vill inte att hon offrar sig på det sättet.
Hon går sedan till Zak och Lisa för att reda ut saker och ting. Charity säger att hon endast vill Debbies bästa.
 
Nikhil pratar med Jai och han är övertygad om att Charity är skyldig. Inte blir det bättre när han får veta om att hon varit på brottsplatsen och lämnat Cain där.
 
Rodney kämpar på och han tror att nyårsafton kommer att ge honom fler uppdrag med taxiservicen. Det visar sig att så inte är fallet. Nicola får veta det och hon blir extra gosig mot Jimmy för att få honom att anställa Rodney. Jimmy går med på det men Carl vägrar.
 
Marlon berättar för Rachel om att Ashely stormat in hos honom. Precis då kommer Sandy in på puben och hör det. Han skäller ut Marlon för att förstöra andra människors liv offentligt.
 
Nikhil ringer polisen och berättar att Charitys vittnesmål inte stämmer. Polisen kommer till Sharmas och förhör henne. Hon säger att det är någon som ljuger. När polisen gått blir hon konfunderad eftersom hon inte tror att hennes familj skvallrat.
Jai konfronterar Nikhil och får då veta att det var han som ringt. Nikhil säger att det var för att skydda Jai från Charity.
 
Laurel och Ashley sitter på puben när Paddy och Rhona kommer. Ashely vill att de sitter hos honom och Laurel. Stämningen blir väldigt stel. När Ashely går iväg så pratar Rhona med Laurel om det som hänt med Marlon. Ashley hör dem när han kommer tillbaka. Han är trött på allt tisseltassel så han går därifrån.
Senare så pratar Ashely med en kyrkoherde om att bli förflyttad till en ny församling.
 
Polisen kommer hem till Debbie och Cain. Chas är där. Polisen frågar om bråket härom dagen och om Charity erkänt att hon varit på brottsplatsen. Cain nekar till det och låtsas som om det bara var allmänt bråk.
När polisen gått blir Debbie nyfiken på vem som skvallrat. Hon tror att det var Cain men han nekar, han skulle aldig utsätta Debbie och Sarah för något sådant.
 
Jai var på väg att skriva över fabriken på NIkhil eftersom man aldrig kan vara säker på att bli frikänd. När han får veta att Nikhil ringt polisen ändrar han sig och säger att han skriver över alla papper på Charity istället för han litar mer på henne.
 

 
 
Gerd, jag tog bort din kommentar i förra inlägget eftersom vi inte berättar vad som kommer hända, eller på annat sätt talar om framtiden.
Vill man diskutera framtiden finns det en flik uppe som heter "Närmaste framtiden" där man kan göra det.
 
Trevlig helg allesammans!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Det var ju för väl att dinglarna inte avslöjade för polisen vad Charity sagt hemma hos Debbie!

2013-08-24 @ 10:19:31
Postat av: ELIZA

Säga vad man vill om Dingle.. Men vet hur man håller ihop.. All heder till dom!! Skvallra aldrig på dina egna..Nikhil är en dum skalle.. Har han inte fattat att dom älskar varann? Scenerna med Nic och Rodney, har jag missat nåt? Bor dom inte i samma hus?? I så fall borde väl Nic veta hur det går med pappas taxi?? Och behöver inte diskutera det på gatan..Och när blev Rhona äktenskapsrådgivare?? Hon är väl veterinär..?(ha ha) Åh , till med hembesök,för att höra hur det går...Och Sandy ska enbart hålla igen truten, är väl 2 om att ha en "affär"...Om man nu kan kalla det där för en affär...Tänkte på en sak,David och Alicia, är det inte upplagt för kärlek där? Han, kärlekstörstande, och hon, desperat..?

2013-08-24 @ 16:34:02
Postat av: Catrin

Nicola har väl flyttat tillbaka till Jimmy...tror jag. Och Rodney bor med Brenda..tror jag :) Nikhil har jag lite svårt för,så tafatt på nåt sätt. Inte världens bästa skådespelare precis (enligt mig då, jag kan ha fel) Kan mycket väl vara upplagt för lite romantik i butiken...man får lite sånna vibbar tycker jag...

2013-08-24 @ 23:24:14
Postat av: Frida

Det känns som att det kommer bli en chock när man får reda på vem som egentligen gjort det mot Cain. Själv tror jag inte att varken Jai eller Charity har gjort det. Men vem skulle det kunna vara?

Postat av: Julia

Råkat kolla lite för mycket bland emmerdale bilder på instagram och fått se lite vad som händer där just nu, om något år för oss alltså. Kommer givetvis inte avslöja något men, WOW.. det kommer hända så galna saker. Saker som känns helt orimliga idag. Ska bli spännande att se hur vägen dit ser ut. Jag förstår verkligen inte hur skaparna av emmerdale lyckas hitta på så mycket och får det att fortsätta vara så spännande efter så många år. De som säger att det är en "skitserie" kan ju inte ha kollat allt för noga. Det är ju en genialisk serie och skaparna måste ha sån enorm fantasi. Finns det ens någon annan serie som hållit såhär länge?!

2013-08-25 @ 16:02:40
Postat av: Julia

Hur långt före oss ligger de förresten? Nu är vi ju i årskiftet mellan 2011-2012 i serien. Så 1,5 år ungefär?

2013-08-25 @ 16:04:12
Postat av: Carina

Är rejält trött på både Ashley och Sandy. Fattar inte att Laurel står ut.
Debbie är såååån egodiva. Suckar och himlar med ögonen när någon har den minsta lilla avvikande åsikt. Hon känns väldigt stel och kallhjärtad. Varför stannar Cameron? Hade varit bättre hon skaffade en hund, för det är ungefär så hon behandlar honom.
Och Cain... hur kommer det sig att så många som avskydde honom innan överfallet, nu plötsligt månar SÅ mycket om honom?
Att Nikhil agerar utan att tänka genom ordentligt var väl väntat, han är verkligen en kappvändare. Fattar att Jai väljer att satsa på Charity trots allt. Hon är den enda som brytt sig om att lyssna och vågat ta lite obehag för att försvara honom.

2013-08-25 @ 22:31:59
Postat av: Louise

Hej! Jag har precis hittat till den här bloggen, jättekul att någon tagit sig an att skapa en blogg om HTG :D fastnade för serien för lite mer än ett år sen och sen dess har jag sett varje avsnitt, lite beroendeframkallande kan jag tycka! Varje fredag känns det lite jobbigt eftersom man måste vänta ända tills på måndag innan man får se mer ;)
Julia: jag har råkat söka lite väl djupt på youtube och kan inte annat än hålla med dig, det kommer att hända så sjuka grejer längre fram som man inte kan tänka sig idag!
Eftersom jag är ny i HTG-träsket så kommer jag säkert att ställa frågor angående händelser som utspelat sig för länge sen, hoppas det är okej :)
/Louise

2013-09-12 @ 01:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0