Varför kom polisen till puben efter arbetet?

Aaron är hos Jackson och får veta att Jackson inte gillar att bli behandlad som ett barn hela tiden. Precis då kommer Hazel och Jerry in, hon säger att hon ska ta med sig lite varm choklad till honom nästa gång. Jackson ger Aaron en "vadvardetjagsa"-blick.
 
Nathan  som står vid bardisken på puben säger till Maisie att han hittat en köpare till Home Farm och nu vill han fira lite. Alicia som är ledig råkar höra det och vill gärna vara med och fira med honom. Nathan köper en flaska champagne och de sätter sig vid ett bord.
 
Marlon försöker prata med Rhona och han säger att han vill börja om. Hon blir förskräckt men han säger då att han menar som vänner. Han säger att hon hade rätt och att han insett det.
 
Henshall kommer in på puben. Katie som sitter hos Andy och Ryan frågar honom om hur det går med häststölderna. Henshall svarar att han är ledig just nu men för hennes skull ska han informera lite. Han och Katie sätter sig vid ett annat bord och börjar prata. Han bjuder henne även på en till drink efter den första.
 
Ryan kan inte låta bli att irritera sig på Nathan och när han sedan är på väg ut från puben, något onykter, stannar han till framför Nathans bord och börjar kalla Alicia för billig och slampa. Nathan blir förbannad men Maisie stoppar honom från att göra något. Ryan går ut och letar rätt på en stor sten som han kastar in i bilrutan på Nathans bil. Nathan som kommit ut ser det och blir förbannad men återigen stoppad från att göra något.
 
Val ser Amy på busshållplatsen. Hon frågar varför Amy inte åkt än och ger henne pengar till en taxi. Amy berättar att hon inte kan åka tillbaka till fosterföräldrarna eftersom de ska skiljas och hon har hamnat på barnhem igen.
 
Gabby undrar vad som hänt med George som helt plötsligt ändrat färg på tassarna. Laurel försöker få Gabby till att tro att en hamster kan ändra färg när de fäller pälsen. Senare ber hon Rhona att hålla med om det om Gabby skulle få för sig att fråga.
Rhona som behöver prata med någon anförtror sig till Laurel och berättar om sina känslor för Paddy och att hon kanske borde flytta för att inte ställa till med problem.
Laurel säger sedan åt Paddy att reda ut saker innan det är försent eftersom Rhona funderar på att lämna byn.
 
Debbie, numer blond, och Sarah kommer tillbaka från Jersey. Cain och Charity blir givetvis glada men undrar varför hon valt att komma hem just nu. Debbie vägrar att berätta vad som hänt. När de sedan ses på puben och Chas och Lisa är med för att hälsa henne välkommen hem så berättar hon tillslut att hennes chef blivit jobbig och att hon hämnats på honom med att lägga ut nakenbilder på honom på Internet.
 
Det är dags för Jacksons tester. Det går inte så bra för han reagerar varken på kyla eller smärta.
Hazel frågar sedan ut doktorn om framtiden och får veta att Jackson med största sannolikhet aldrig kommer att kunna gå igen, att han kommer att vara förlamad från nacken och ner. När Aaron får veta det vill han att de berättar för Jackson direkt. Hazel och Jerry vill vänta men Aaron går in till Jackson och säger som det är.
 
Efter det beskedet blir Jackson väldigt bitter. Han vill inte äta men tillsut tvingar Hazel honom att äta en smörgås annars kommer hon att sjunga så högt hon bara kan, tills han äter igen.
Jackson vill inte träffa Aaron eller ha med honom att göra. Han säger att det är Aarons fel att han ligger förlamad. Aaron försöker vara kvar för att hjälpa honom men Jackson fortsätter att anklaga Aaron och ber honom sticka därifrån och aldrig mer komma tillbaka. Aaron går iväg med tårar i ögonen.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Debbie och dotter kom hem. I övrigt är det bara elände,ids inte skriva ens...

2012-09-13 @ 14:29:07
Postat av: Erik

Var det bara jag som tyckte att Debbie och Charity var ovanligt lika i dag, som om de var mor och dotter på riktigt? Debbies ljusa hår gjorde väl sitt till, men det var något med ansiktet också. "Debbie" är alltså tillbaka efter barnledigheten, hon fick sonen Buster med "David". Håller med Eliza, det mesta var bara elände annars, orkar inte ens skriva om det ...

2012-09-13 @ 16:53:22
Postat av: Kristina

Kan förstå Jacksons bitterhet. Kan även förstå att han har svårt för att träffa Aaron även om det känns jättetaskigt gentemot honom. Men som sköterskan sa så är det en normal ilska som förhoppningsvis går över.
Bra att Laurel berättade för Paddy om att Rhona tänker flytta.
Varför gick inte Andy och Katie iväg med Ryan när de såg att både Nathan och störige polisen kom in på puben? Dessa två kombinerat med en full Ryan är ju inget bra.

2012-09-13 @ 17:05:51
Postat av: Göran

Stina du har nog rätt. Andy och Katie skulle nog inte funka bra tillsammans igen. Han blev tjurig bara för att polisen köpte en öl till Katie på puben. Andy behöver nog resa bort från byn ett litet tag.

2012-09-13 @ 22:10:12
Postat av: finländskan

Oj, stackars Jackson, jag hade så hoppats på förbättring. Jag undrar om hans beteende mot Aaron kanske är medvetet för att låta Aaron lämna honom nu då han vet att han inte kommer att bli bra igen. Eller också är det bara normal ilska, som läkaren sa.

2012-09-14 @ 03:55:14
Postat av: Jonas

Är det någon mer än jag som misstänker att Declan har trumf på hand? Kan han ha lejt en bulvan att köpa Home Farm?

Trevligt att Amy var tillbaka. Hoppas hon är tillbaka för gott.

2012-09-14 @ 08:50:41
Postat av: Lotta

Jag tycker Amy är skitjobbig och tillför inte serien mycket,men det är jag det....jag vill se Chas pryla upp Eve och Carl i stället :-)

2012-09-14 @ 11:03:25
Postat av: Stina

Tror det ordnar sig för Jackson, vi har ju sett fler mirakulösa tillfrisknande förr i den här serien.
Håller med Amy är en jobbig person som inte tillför så mycket, hon får gärna lämna seien.

2012-09-14 @ 11:32:47
Postat av: Jonas

Amy är ju så snygg. Vi har ju blivit av med byns alla läckra damer (Donna, Jo och framför allt Lexie).

Har också en känsla av att det ordnar sig för Jackson, även om det verkar rätt otroligt just nu.

2012-09-14 @ 12:16:19
Postat av: Malin

Fy, detta med Jackson är bara såå hemskt. Och jag tror tyvärr inte att det kommer bli bättre heller, har en känsla av att han är påväg ut ur serien inom en snar framtid. Men hoppas såklart på ett mirakulöst tillfrisknande, för jag gillar verkligen honom.

Hoppas att Val och Eric kommer adoptera Amy, känns som att hon ändå skulle passa där på något sätt.

2012-09-16 @ 00:06:23
Postat av: ELIZA

Adoptera?? Här var det snabba ryck.. Varför skulle domm adoptera en tjej som bara dyker upp, så där...?

2012-09-16 @ 09:16:04
Postat av: Andrea

för det är en tv serie hihi med ingen logik....

Bra att Chas hämnas på Carl han annar inget och inte Eve heller hihi

2012-09-17 @ 00:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0