Paddys flickvänner berör alltid familjen Dingles

Paddy söker upp Marlon på puben och säger att de behöver prata. Marlon kommer hem till Paddy och ser att Rhona är där. Hon berättar att hon är gravid och Marlon blir jätteglad men glädjen varar inte länge för han får strax efter veta om förhållandet mellan Paddy och Rhona. Marlon blir givetvis helt förkrossad och vill inte veta av dem.
Senare försöker Paddy att prata med Marlon på puben men blir avvisad. Zak märker det och det leder till att Marlon går över till Dingles för att prata. Zak blir irriterad över att alla Paddys flickvänner har något samband med familjen Dingle och att det alltid skapar någon form av problem. Han säger sedan till Marlon att som pappa har han ändå rättigheter.
 
Hos Bartons är det som vanligt. Holly mår riktigt dåligt och Moira försöker få dottern att må bra. (Jag förstår inte varför hon inte frågade sina föräldrar om lån till sjukvård om hon ändå skulle göra något bakom ryggen på John, istället för att köpa droger till dottern)
 
Maisie håller på att packa på Home Farm. Nathan är fortfarande bitter och han säger till Declan att inte bli för säker för man vet aldrig vad som händer i framtiden. Declan säger att Maisie och Will alltid kan bo kvar men Maisie vill inte det.
Will vill inte flytta och Belle blir ledsen över att mista sin bästa vän. För att ha lite kul sista dagarna så börjar de med att limma fast milkshakeglasen i bordet på cafét.
 
Amy berättar för Brenda om hur ensam man är när man blir inlåst på ett barnhem. Brenda vill trösta flickan genom att bjuda på bullar men precis då kommer Val in på cafét och hämtar hem Amy. Amy blir glad över att Val säger "hem".
 
Chas förbereder överraskningen för Carl. Hon bjuder över så många som möjligt, speciellt Eve, till puben på kvällen.
När de sedan ska gå dit så ser Carl hur fin Chas är och förför henne. Hon har svårt att säga nej till honom.
De båda kommer en aningen sent till puben så de flesta är redan där. Alla är nyfikna på vad som kommer att hända. Plötsligt ställer sig Chas på knä och friar till Carl som blir väldigt förvånad men tackar ja. Eve ser väldigt olycklig ut.
 
Chas går runt och låtsas vara jättelycklig. Hon vill planera för bröllopet så fort som möjligt men Carl vill att det tar sin tid. Aaron blir sur på henne som ska gifta sig med Carl och hon säger till sin son att för en gångs skull lita på att hon gör rätt sak.
För att skynda på bröllopet så får Chas Carl till att tro att hon är gravid. Han säger att han är jättelycklig över beskedet.

Kommentarer
Postat av: Carina

YES! vilken superblåsning det kommer bli för Carl :-)
och ÅH NEJ... stackars stackars Marlon.

2012-09-19 @ 14:05:10
Postat av: Erik

Ja, stackars Marlon, två avslöjanden på samma dag, kan han och Paddy nånsin bli vänner efter det här? Det ser mörkt ut. Och Chas LÅTSAS vara gravid. Men kommer inte Carl att förstå att hon ljuger? Eller ska de hinna gifta sig först? Eve såg inte glad ut. Undrar om det här triangeldramat verkligen är slut i och med det här? I HTG kan ju allt hända, och gör det ofta också, till och med i kyrkan på bröllopssdagen. Skulle inte förvåna om det vankas någon överraskning. Att Chas skulle fria kom nog som en överraskning för alla i byn i alla fall

2012-09-19 @ 16:38:18
Postat av: viktoria

Undra vilket spektakel som kommer upp härnäst hahaha undra hur länge chas kommer att kunna hålla sig och spela med så som hon gör nu? Marlon ja vad ska man säga....men jag hoppas att det löser sig på nåt sätt för han.

2012-09-19 @ 17:43:11
Postat av: ELIZA

Carina! Kunde inte sagt det bättre!!

2012-09-19 @ 18:15:38
Postat av: Jonas

Maisie verkar totalt ignorera stackars Nikhil och nu ska hon fly byn. Fint förhållande de har.

2012-09-19 @ 19:45:48
Postat av: ELIZA

Ja,vem skulle inte det? Och vadå stackars, han har väl mål i munnen, om han vill nåt...

2012-09-19 @ 20:16:29
Postat av: Pandora

Val var skön som vanligt! "Om hon drar någon snyfthistoria, så tag fram fiolen och slå den i huvudet på henne" hahahaha

2012-09-19 @ 22:54:10
Postat av: Andrea

Moria sa ju i dag vi är inga experter på de här! till john varför söker de inte hjälp då????

de hade varit roligare om chas hade berättat vad carl och eve hade hålt på med inför alla på pubben hihi

2012-09-20 @ 01:53:05
Postat av: Andrea

nu gör hon kanske det inför alla i kyrkan då är väll nästan hella byn med? Carl är ju så korkad så han märker nog inte att chas inte är gravid hihi men vad ska Aaron säga om det???

2012-09-20 @ 01:54:51
Postat av: Andrea

måste hon kanske berätta allt för Aaron också. Nu är det ju bara Charity som vet om Chas planer

2012-09-20 @ 01:56:03
Postat av: finländskan

Jo, hon borde nog berätta för Aaron också, han skulle ju bara bli superglad över det. (Han skulle kunna behöva en uppmuntring som omväxling.)

2012-09-20 @ 09:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0