"Nya lampor sa jag, inte slampor"

 
 
Declan flyttar in på Home Farm och Nicola får hjälpa honom att fixa en inflyttningsfest. Alicia vill gärna gå så Leyla och David får sitta barnvakt till Jacob, trots protester från Leyla.
Henshall följer med Katie till festen. De kommer så bra överens att de pussar varann.
 
Maisie och Will försöker att få livet att gå vidare hos Nikhil och Jai. Nikhil "hjälper" Will med läxan genom att göra den åt honom medan Will tittar på film med Maisie.  Detta fusk upptäcks dock av läraren.
Maisie vill sedan försöka få förhållandet med Nikhil att fungera igen och de kysser varann.
 
John börjar misstänka att Hollys humör inte riktigt stämmer med abstinensbesvären hon har. Han vill kontakta kliniken men Moira är helt emot detta.
Roz kommer på besök och John låter henne träffa Holly. Moira blir orolig för att bli avslöjad så när hon får veta att Roz är där blir hon förbannad och skickar hem henne.
 
På Declans fest lyckas Alicia flirta in sig med honom och de är precis på väg upp för en "specialvisning av övervåningen" när Ella och Mia kommer till Home Farm. Alicia märker stämningen mellan Declan och hans exfru så hon går hem. Ella tar över och börjar leka värdinna. Declan vill att hon packar ihop och åker hem igen men först ska hon skriva över huset på honom annars kommer han att stämma henne.
 
Alicia är orolig över att Jason vill ta Jacob i från henne under julen så hon säger till Leyla att han har en ny flickvän. Jason dyker dock upp och Leyla får veta att det inte stämmer. Hon är ändå på Alicias sida eftersom hon själv vill fira jul med Jacob.
 
Viv vill bjuda Bob på middag och vin men han tackar nej för att han ska hjälpa Hazel hitta ett nytt hus. När Hazel får höra det så säger hon åt Bob att hon kan inte alltid vara hans ursäkti för att slippa umgås med Viv.
 
Dagen efter festen är Mia i byn och handlar i affären. Hon har ställt bilen så att Cain blir irriterad så han ställer sin bil så hennes bil blir inparkerad. Hon ber honom att flytta på bilen men han vägrar. Hon fortsätter att be snällt och något förföriskt och kommer honom riktigt nära men sedan knäar hon honom och han tappar bilnyckeln som hon tar och flyttar på hans bil.
 
Declan får tillslut sin date med Alicia. De träffas på puben men sedan följer hon med honom hem. När Ella upptäcker det så blir hon inte alls glad.
 
Roz kommer tillbaka till Bartons men Adam säger åt henne att gå därifrån eftersom han anser att det är hennes fel att Holly mår dåligt. När sedan Adam går till ladugården och Moira åker iväg så smyger Roz in till Holly. Hon ser direkt att Holly är påverkad av något. Moira kommer hem och upptäcker henne men förnekar det Roz säger sig veta. Adam som precis kommer in och hör det inser att Roz har rätt. Ganska snabbt så förstår han att det är Moira som gett Holly drogerna. Han blir fruktansvärt besviken och går iväg men kommer sedan tillbaka. Moira ber honom att inte säga något till John för han skulle döda henne om han visste det.
 
 
(Headern är inte ändrad, tyvärr. Jag har inte fått riktig koll på den nya redigerinstekniken här på blogg.se än)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Hur kan Katie se någonting i Henshall? Alica beter sig väldigt slampigt och jag trodde inte att Declan skulle falla för henne, eller?

2012-09-24 @ 13:41:15
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Jackson

Dejtar Declan Alicia mest för att reta frun???? I så fall har han ju onekligen lyckats....

Jaaaa, VAD ser Katie i polisen?????

2012-09-24 @ 14:13:08
Postat av: Pandora

Äh killar i uniform (även om han är civilare) är sexiga! Sen att han kanske inte är den fagraste polisen är mindre intressant för lilla Katie. Hennes meritlista är ju inte direkt översvämmad av snyggingar direkt;-)

Jag gillar Declans dotter! Cains ballar har gått oknäade alltför länge, så det var på tiden hehe. Söt är hon också även om frisyren är tämligen bedrövlig.

2012-09-24 @ 14:25:21
Postat av: Jonas

Jag uppskattar också Declans dotter, men Ella är bara jobbig.

Moira såg ut som om hon tänkte strypa Roz där ett tag.

2012-09-24 @ 14:33:24
Postat av: Erik

Declan och Alicia är väl ett rätt osannolikt par. Kan det verkligen bli något, hon är ju en sådan jobbig person. Ja, Mia var söt - och att hon knäade Cain på snoppen fick henne nog att stiga i mångas aktning. Men kommer han stillatigande att finna sig i den förnedringen?

2012-09-24 @ 16:11:19
Postat av: ELIZA

Ha ha små roligt avsnitt...Behöver nästan inte skriva nåt... Jag har samma åsikt i allt ni skrivit!!

2012-09-24 @ 17:39:58
Postat av: ELIZA

Fast förresten, Declan har ju en söt dotter.. Tänk om hon blir ihop med Nathan..

2012-09-24 @ 19:37:04
Postat av: Pandora

@Erik: Alicia och Declan skulle vara kul att se tillsammans. En litet mysteriös, fast ändå rak och rättfram kille, ihop-parad med en överspänd, bitsk och överkänslig tjej. Detta kryddat med en ex-fru som verkar litet väl intresserad.. Mums! Såpa i världsklass=)

2012-09-24 @ 19:54:28
Postat av: Andrea

saknas bara att Natasha kommer tillbaka vilken tre kamp de kunde ha blivit hihi

2012-09-25 @ 00:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0