Manipulerad av en 16-åring

Val kan inte låta bli att åka till barnhemmet där Amy låst in sig på toaletten. Hon lyckas få Amy att komma ut genom att lova henne att hon får komma på besök nästa dag. När Amy sedan dyker upp med alla sina saker så säger Val tillslut att hon kan stanna i några dagar åtminstone.
 
Nathan surar och tänker försöka få köpet ogjort men Maisie säger åt honom att låta bli för att de ska kunna gå vidare i livet.
 
Ella flirtar en hel del med Declan och hon skojar gärna om att hon tänker stanna kvar i sitt hus som hon precis köpt. Han vill att hon åker hem så fort som möjligt.
 
Charity påpekar för Debbie att Jai vill köpa Dingles hus och att Debbie kan tjäna en massa pengar på det men Debbie vill inte lura Zak och Lisa.
 
Middagen hos Barton går väl hyffsat. Adam och Hannah ser hur dåligt Holly mår men John märker inget och tror att allt är mycket bättre. Moira märker också att Holly mår dåligt så hon ser till att de andra lämnar gården så hon blir ensam med dottern. Efter lite tjat från Holly så ger hon henne mer droger.
 
Chas mår dåligt när hon ser att Carl smiter hem med Eve. Charity lyckas stoppa henne från att göra något dumt på direkten. Hon säger att det är bättre att Chas kan ge igen riktigt ordentligt. Detta leder till att Chas sitter på Kings kontor när Carl kommer tillbaka. Hon säger att hon planerar en överraskning för honom till i morgon.
 
Paddy ska träffa Marlon för en spelkväll. De spelar spel och dricker öl och emellanåt försöker Paddy berätta för Marlon om förhållandet med Rhona men det går inte. Det slutar med att Marlon tror att Paddy träffar Sophie från deras utekväll häromdagen.
 
Rhona säger sedan att det är hon som får berätta för Marlon så hon ringer honom för att de ska träffas. Marlon får ledigt under lunchen fast Diane muttrar om det. Rhona dyker inte upp i tid och när hon väl gör det orkar hon inte prata med honom.
 
När Paddy kommer tillbaka till kliniken får han veta att Rhona är gravid med Marlons barn. Han blir förtvivlad och säger att det aldrig kan bli något mellan dem nu men Rhona håller inte med.
Hur ska detta triangeldrama sluta?

Kommentarer
Postat av: Erik

Ska vi äntligen slippa Nathan nu, avskyr hans översittarflin. Kommer verkligen Declans exfru Ella att ge sig så lätt och sticka till Singapore för gott? Och som någon skrev, kan triangeldramat mellan Marlon, Rhona och Paddy bli värre? Det kunde det tydligen. Och ändå har inte Marlon fått veta något än. Stackars kille! Håller med många andra här om att Holly-historien börjar bli lite väl utdragen och tjatig. Någon förtjänar lite lycka i serien nu, men vem ska det bli?Svårt att få några tydliga aningar om det, det är mest bara elände och misslyckanden just nu.

2012-09-18 @ 13:32:30
Postat av: Carina

Du milde vilken soppa med Rhona, Paddy såg verkligen helchockad ut när hon berättade.
Ella var kul, ser gärna mer av henne. Har en känsla att hon nog dyker upp igen (om hon ens lämnar byn).
Amy är också kul. Lusfräck, som en yngre version av Val, antagligen känner Val också att det finns mycket likheter. Verkar som Amy bestämt sig för att flytta in där, återstår att se när Val (och Eric) inser det :-)

2012-09-18 @ 14:20:54
Postat av: finländskan

Att Moira i smyg ger droger åt Holly kan aldrig sluta väl, det är ju explosionsvarning i den situationen. Och jag håller också med andra, hela denhär Holly-historien börjar bli väl utdragen nu.

Det blir spännande att se vad Chas har hittat på åt Carl, hoppas på nåt riktigt förnedrande för honom.

Rhona-Paddy-Marlon-situationen .. säger bara: ojdå!

2012-09-18 @ 14:28:22
Postat av: Jackson

Amys och Vals relation är litet kul, tycker jag, men hur går det med Eric????

Ella verkar veta vad hon vill. Hihi! Declan är också helskön.

Det skall bli spännande att se vad Chas har hittat på....

2012-09-18 @ 16:04:13
Postat av: AnnaS

Fast jag tycker att Paddy reagerade konstigt. Det är väl inte så konstigt om hon blivit med barn med Marlon, dom var ju faktiskt ihop nyss. Vill hon inte göra abort kan väl Paddy bli som en far för barnet, han har ju visat att han är bra på sånt. Rhona kan ju inte leva med Marlon resten av livet för att hon råkat bli gravid.
Moira kan bara inte vara så korkad! Hon kommer ju att åka fast när hon handlar knark. Vad säger John då?

2012-09-18 @ 17:52:45
Postat av: ELIZA

Moira är en idiot, hur faaan kan man förse sitt barn med narkotika????Har dom verkligen ingen sjukvård i England??? Långdragen historia det där också.Har inte skrivit nåt om den där grejen tidigare, så tycker inte nåt mer om det.Paddy,Paddy, inte förhasta dej nu,jorden går väl inte under för att Rhona är gravid med Marlon! Håller med AnnaS.Blev glad över Debbies reaktion när Charity tog upp det ,om att Debbie äger Dingle huset..Chas har ett omänskligt tålamod ang,Carl och Eve,ska bli kul att se den totala hämnden....Ja Erik, varför ingen lycka till någon? Man blir ju deprimerad av allt elände..

2012-09-18 @ 19:44:21
Postat av: Elin

Rhona måste ju ha anat/förstått tidigare att hon är gravid. Men hon har kanske inte velat inse det? Det lär väl vara försent för abort...

2012-09-18 @ 22:23:39
Postat av: Tina V

Hollyhistorien- Usch bort med den nu, men jag undrar vad Chas ska vänta på.
Om hon ska tjäna på att vänta måste dom väl gifta sig, så att hon kan kräva honom på halva av allt han äger.
Jag hade gått in och tagit dom på bar gärning, ställt dom mot väggen det brukar aldrig vara lika spännande att fortsätta med älskarinna när spänningen är borta.
Om Rhona och Marlons bebis tycker jag att dom ska kunna ha delad vårdnad, man måste inte leva ihop för att man har barn ihop.

2012-09-19 @ 08:22:58
Postat av: Carina

SÅ typiskt, MITT I sändningen när Marlon fått veta att Rhona är gravid, då blir det störning och bara brus på TV:n. Vilken tajming. Grrrrrrrr. Väntar nu otåligt på att det ska komma upp på TV4play... man vill ju inte missa en minut av detta nu!!

2012-09-19 @ 12:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0