Kommer det verkligen bli goda minnen denna jul?

Idag var det dags för Natashas rättegång. Det gick fort eftersom hon erkänt redan. Hon dömdes till livstid med chans till benådning om 21 år. Nathan var där och Faye för att höra hur det skulle gå.
 
Amy och Val träffar en socialsekreterare som märker den goda kontakten Val och Amy har. Hon säger att hon kan ordna så att Amy får bo kvar men då protesterar Val. Amy blir lite ledsen och tillslut lovar Val att prata med Eric.
 
Declan ska börja inreda Home Farm och ber Nicola om hjälp med alla gardinprover han fått. De sitter på puben och kollar i kataloger. Alicia passar på att flirta lite med honom men han verkar inte intresserad.
 
Alicia ser till att Leyla syr upp en dräkt till Jakeys julspel. Leyla tvekar men kan inte motstå Jacobs "Snälla moster Leyla"
 
Belle och Samson ska skriva önskelistor till tomten. Lisa och Zak är oroade över att Samson inte kan skriva läsligt. Dessutom blir det lite prat om dålig ekonomi och brist på pengar. Trots detta så säger Lisa till Charity att de inte tänker sälja huset till Jai.
 
Chas planerar för bröllopet. Hon nästan tvingar Ashley till att viga henne och Carl på juldagen trots att han har fullt upp den dagen. När Carl och Jimmy får höra vilken dag Chas har valt vill de först avstyra det hela tills Carl säger att det är "ok, för de kan behöva lite gladare minnen till jul"
 
Carl träffar Eve vid klubbhuset. Han berättar att Chas är gravid och att han inte tänker lämna henne just nu. Eve blir både ledsen och förbannad.
 
Ryan söker upp Nathan på Home Farm för att en sista gång få chansen att kanske få reda på varför Nathan försökt sätta dit honom. Nathan vägrar att erkanna att han gjort det men tillslut lyckas Ryan få honom till att skryta om det han gjort. Tyvärr för Nathan så har Declan lagt en mobil under soffan så allt blir inspelat.
 
Chas hämnd fortsätter. Hon planerar ihop med Charity att det ska kosta en hel del och hon får Carl att öppna ett bröllopskonto till henne. Tyvärr så blir budgeten inte alls så hög som hon önskat men Charity säger att Carl kan ju alltid belåna huset om det behövs.
 
Chas kommer in på Kings kontor och upptäcker Carl och Eve inne i hans rum. De har precis tjafsat om deras förhållande men Chas låtsas som inget. Hon säger att hon vill prata med dem och stänger dörren. Eve får frågan om hon vill vara Chas brudtärna och hon tackar ja. Carl ser inte alls glad ut.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Nu måtte väl Nathan åka dit. Sedan väntar jag bara på att Cain får sitt för kidnappning..men nä han är ju en Dingle så han kommer nog undan:(

Jag har redan börjat att tröttna på Chas hämd, den är inte rolig längre. Den har bilvit så utdragen.

2012-09-20 @ 17:19:12
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Erik

Nu har vi väl sett Natasha för sista gången. Fattas bara att Nathan åker dit också, åtminstone för skyddande av brottsling och för att ha satt dit Ryan för mordet. Frågan är om det lyckas. Nu har ju Ryan bandinspelningen, så han har väl trumf på hand. Det vore skönt att slippa se Nathans otäcka leende i fortsättningen.

2012-09-20 @ 18:22:52
Postat av: ELIZA

Få se om jag kommer ihåg nåt om det.Var det inte så,när Cain äntligen kom hem (efter hur lång bortavaro)(alltså,när han hade stuckit med Kings pengar) så hade han tjallat på några andra tjuvar och banditer.Det var därför han kunde komma hem OCH behålla pengarna!! Därför har han immunitet när det gäller att straffas för nåt som han gör. ?? Kommer andra ihåg??Tycker också Chas grej är seg. Brukar inte avsnitten hålla tiden något så när? När vi har jul så har dom jul. Alltså TRE månader till....Nää,brukar det vara så? Och HEJA RYAN, hoppas nu du klämmer åt din så kallade bror.Ordentligt...Har inte Lisa en tvättmaskin??? Hur sköter hon den biten? Tvättar i ån?

2012-09-20 @ 20:09:11
Postat av: Andrea

tror att hon har en men den fungerar väll dåligt... Hur kan nathan vara så korkad att berätta allt för Ryan låter inte som han...

2012-09-20 @ 23:38:39
Postat av: Erik

Eliza - jag tror vi befinner oss i slutet av november i de avsnitt som går nu, alltså är det en månad kvar till jul. Med dubbla avsnitt varje dag borde det inte dröja så många veckor förrän vi är framme vid bröllopsdagen, inte tre månader i alla fall.

2012-09-21 @ 08:22:25
Postat av: Marie G

Jag tycker Chas' hämnd är riktigt bra, även om jag är lite svag för Carl trots att han är en skitstövel. Han verkade ju uppriktigt glad för barnet. Ska bli spännande att se hur det slutar tycker jag.

2012-09-21 @ 11:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0