"Från 0 till 100 på...sex veckor"

Terry får Viv att erkänna att ena inbrottet och rånet bara var en bluff. Hon berättar hur jobbigt det känns när Bob gått vidare utan henne så Terry bjuder över henne på middag hos honom och Brenda.
 
Gennie får fixa till tärnklänningarna för de måste sys in lite. Debbie kommer över och hon tror inte sina ögon när hon ser klänningarna. Hon försöker sedan få Charity att byta dem till något finare men Charity vägrar.
 
Jai försöker få Lisa att läsa några broschyrer om andra hus/lägenheter men hon säger direkt att hon inte är intresserad och det har hon sagt till Charity redan.
Hemma hos Dingles så fortsätter problemen. Vattnet fryser till is i rören, pengar saknas så de binder kransar att sälja på en marknad. Sam är orolig för Samson som antagligen lider av dyslexi.
 
När Jai konfronterar Charity om Dingles hus så säger hon att Lisa bara försöker höja priset och det är därför hon inte vill sälja just nu.
 
Bob och Lizzie försöker få Marlon på bättre humör men han vill varken spela "Sbox" eller åka skridskor.
När Marlon ska handla i butiken så står Rhona där och glömt plånboken, han betalar för hennes varor.
 
Chas fortsätter planerandet av bröllopet och nu börjar hon känna att det är mycket på gång. Hon måste låtsas dricka alkoholfritt, Zak erbjuder sig att föra fram henne till altaret fast hon inte vill och Carl har bjudit in Thomas och Anya för att de ska kunna vara delaktiga.
Jimmy varnar Eve för att försöka hitta på något som förstör för Carl nu när han är så lycklig.
 
Hazel försöker få Aaron att besöka Jackson men han vägrar. Hazel blir förtvivlad och pratar ut med Paddy och Rhona. Aaron hör hennes förtvivlan över att Jackson inte har någon förutom henne och hur blir det sedan när hon är borta. Han skyndar sig hemifrån och stickr till gaybaren. Där kommer det fram en kille och flirtar med honom och Aaron är nästan på väg att följa med killen men ångrar sig.
 
Aaron besöker Jackson på sjukhuset och de reder ut allt. Han vill att Jackson flyttar till byn och att de är tillsammans. När Hazel får höra det blir hon strålande lycklig, hon tror knappt sina öron.
 
Hazel ska besöka Jackson på sjukhuset men han är inte där. Aaron har tagit med sig Jackson ut på stan på bondpermis och de fnittrade som skolpojkar när de stack. (Rubriken syftar på Jackson kommentar om hur snabb hans rullstol är)
Aaron och Jackson äter hamburgare och sen vill Aaron att de går till gaybaren. Jackson vägrar men när han fått tänka efter så säger han till Aaron att köra dit honom innan han ångrar sig...
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Riktigt bra avsnitt idag utan tjatet med Bartons. Jag tycker så mycket om Aaron och Jackson.

2012-09-28 @ 14:09:41
Postat av: Tina

Sedan kan man ju undra hur länge det ska vara frid och fröjd på Aaron-Jackson-fronten?

2012-09-28 @ 18:37:52
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Andrea

ja, de var mysigt att se Aaron och Jackson tillsammans igen och att de kom överens med. Att de fick ha lite roligt ihop efter allt som har hänt.

2012-09-29 @ 00:32:15
Postat av: Carina

Fint avsnitt. Skönt att se glimten i ögat på Jackson. tycker dock att Hazel kunde tagga ner lite. Förstår att hon känner sig pressad men det gör bara situationen värre.
Undrar om inte Lisa får nog av ruckelhuset snart, trots alla minnen. Nån gräns måste väl finnas.

2012-09-30 @ 17:52:40
Postat av: Kristina

Åh,vad jag tycker om Hazel! Alltid klok och rolig

2012-09-30 @ 21:07:25
Postat av: Tina

Jag tyckte att hon var jobbig i början, men nu är hon riktigt trevlig.

2012-09-30 @ 21:41:44
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Jackson

Har Carl verkligen tänkt om, eller vad skall man tro?????

2012-10-01 @ 13:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0