Bra tips mot frissigt hår?

Chas är förtvivlad över upptäckten om att Eve och Carl har ett hemligt förhållande. Som tur är finns Charity där för henne och hon tröstar så gott det går. Speciellt när Chas blir så förbannad att hon vill slå ihjäl Eve så säger Charity att ta det lugnt och att det är bättre med en speciell hämnd.
Chas har sedan svårt att vara normal ihop med Carl, hon vill inte att han rör henne men hon avslöjar inget om att hon vet hur det ligger till.
 
Val pratar med Amy och Victoria om vad som hänt. (Jag tycker de båda tjejerna är väldigt lika varann och påminner om Piff & Puff när de pratar) Eric gillar inte Amys kaxiga attityd och han vill att hon återförenas med sina fosterföräldrar.
 
Bob hjälper Viv med tvillingarna och när barnen sover bjuder Viv honom på vin. Han är kvar ett tag men sedan vill han träffa Hazel för att fråga hur det gått på sjukhuset. Viv blir besviken för hon verkar vilja ha honom där hos sig hela tiden.
 
När Holly och Adam varit på sjukhusapoteket så vill han att hon ska få se andra personer som mår dåligt men som inte kanske själva orsakat problemet. De går till Jackson för att träffa honom. Aaron och Hazel är där på besök och Aaron ser inte så glad ut över att Holly kommer dit. Hon får sedan bråttom att gå på toa och Adam följer med henne. Han är sur och besviken på att hon inte ens brytt sig om att fråga hur Jackson mår.
När Hazel sedan letar i sin handväska efter värktabletter som hon inte kan hitta tror Adam att det är Holly som stulit dem. Han börjar kolla i Hollys väska men då hittar Hazel tabletterna.
 
Ryan kommer hem från fängelset men humöret är inte på topp. Han vill inte följa med Andy till Bonfire-firandet och han vill inte träffa Katie utan han sitter hellre hemma och surar.
 
Det kommer in en sjuksköterska för att tvätta Jackson och då vill Hazel veta vad som ska göras. Aaron står en bit i från men det blir förmycket för honom så han går ut ur rummet.
 
Folket i byn samlas sedan för att titta på brasan och fyrverkerierna. Bartons har kommit dit men givetvis så ställer Holly till det med att dricka vin och det är inte så bra med tanke på att hon går på metadonbehandling.
 
Andy flirtar med Katie och är glad över att hon kommit dit.
 
Eve tappar bort sin nya mössa men hittar den och tar på sig den. Hon ser först inte att den är full med knäcksmet från äppelklubborna som finns till försäljning. När det upptäcks skyller hon tilltaget på Jacob som säger att han är oskyldig. Då blir Alicia förbannad på henne och skäller ut henne. Eve blir förtvivlad över att få håret fullt med knäck och Chas låtsas trösta henne och säger att enda chansen är att klippa bort det värsta. Chas klipper bort endel tåtar, vi får inte se hur mycket. (Borde det inte ha räckt med varmt vatten och shampo?) Hon är rätt nöjd med att ha fått hämnas lite på Eve, nu är det bara Carls tur...
 
 

 
Jag blev lite orolig för i min tv-tidning så stod det att HTG börjar 12.10 denna vecka och endast ett avsnitt  per dag skulle visas. TUR att det var tryckfel ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Haha hämnden är ljuv. Heja Chas!

2012-09-10 @ 16:11:26
Postat av: Erik

Ja, hämnden är ljuv, men Eve vet ju inte än vem som ligger bakom. Hoppas att Chas hittar på något ännu värre så att både Eve och Carl får sig en riktig minnesbeta. Vad är det för brasa förresten? Guy Fawkes-firande?

2012-09-10 @ 16:22:19
Postat av: ELIZA

Den där brasan har väl varit tal om tidigare? Gjorde dom inte en "docka" av bonden,markägaren? Och varför dom slängde honom på brasan, har jag glömt!! Ha ha.. Nu har det hänt igen,fattade inte riktigt varför Chas ska vänta, varför hon inte konfronterar Carl och Eve direkt? Vad har jag missat? Kände någon konstig känsla när Hazel sa ang, att tvätta Jackson.Att titta på och lära. Inte ska hon väl lägga den bördan på Aaron? Menar hon bokstavligen ta hand om Jackson? Killen är 18 år...Vad tycker ni?

2012-09-10 @ 18:36:35
Postat av: Tina

Känck lösre sig ju lätt i vatten så varför doppade inte Chas ner henne i en vattenbalja eller nåt isället. Det hade ju varit mere trovärdigt.

Ett tips.Om du får tuggummii håret. Blöt in tuggummit i lacknafta, tuggummit är inte längre klippigt och det går att plocka ut. Jag provade det på min son,20 år sedan, då han han hadeglömt att han hade lagt ett begangat tuggumi i cykelhjälmen och sedan satt hjälmen på huvudet.

2012-09-10 @ 22:09:10
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Pandora

@Eliza: Gubben som britterna bränner varje år skall föreställa Guy Fawkes. En katolsk rebell som försökte att spränga det brittiska parlamentet. "Bonfire night" kallas kalaset för.

Guuud vad förbannad jag höll på att bli i pausen mellan avsnitten när de extrasända nyheterna började att rulla. Hade avsnitt 2 blivit inställt p.g.a Etiopien frisläppt de där två kommunistäcklen som satt inlåsta därnere så hade jag gått i taket!

Jag ville ju så gärna se Skränet nita Barbiedockan!!
Nu verkar jag få vänta ett tag till på det, men en liten "söt" hämnd fick Skränet i.af hehe!

Undrar vad Psykopat-Calle har att vänta... Vad det än är så hoppas jag att det gör ont.. Riktigt Ooooonnttt!!!

2012-09-11 @ 00:13:53
Postat av: Carina

Anledningen att Chas inte konfronterar direkt är ju att hon riskerar bli hemlös - hon bor ju i Carls hus. Förra gången det var Guy Fawks var ju Wyldes nya ägare av Home Farm och Johns familj hade ju gjort dockor av dem som brändes på bålet, traditionen var att herrarna på täppan skulle brännas... och det var även då som Laurel blev instängd i kyrkan som psykot satte eld på.

2012-09-11 @ 09:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0