Aaron --> Jackson --> Hazel --> Viv --> ?

Eric sätter sig helt emot att Amy ska vara kvar. Val låter sig inte besegras så hön tar med sig Amy ut och låter Eric tro att de söker upp ett härbärge. De återkommer sedan och säger att tyvärr fanns det ingen plats så Amy måste vara kvar till åtminstone efter julhelgerna. Eric går med på det bara hon går någon nytta under tiden
 
John märker att Holly inte alls mår bättre och han vill att de söker hjälp för hennes skull. Moira motsätter sig det och säger att hon tar hand om Holly. Senare åker hon iväg till stan för att köpa droger till Holly fast hon säger till John att hon ska besöka kliniken för att få goda råd.
 
Ryan berättar för Maisie om vad Nathan gjort och låter henne höra bandinspelningen. Hon blir rasande och konfronterar Nathan. Han försöker ljuga men erkänner sedan allt. Wil råkar höra deras gräl och det slutar med att Will och Maisie lämnar Nathan och åker hem till Nikhil.
 
Edna är orolig för Eve och får henne till att prata ut. Edna har insett att det är något mellan Eve och Carl och då erkänner Eve allt. Hur ska Edna kunna jobba utan att råka tala om vad hon vet. När hon sedan blir ensam med Carl berättar hon att hon vet vad som hänt men att hon inte kommer att berätta något för Chas.
 
Zak och Lisa säger till Charity på puben om att de aldrig kommer att sälja huset. Cain och Debbie som hör det undrar förståss vad som står på. Charity skyller på att det bara är hennes jobb och att hon vet att de inte säljer men hon kommer aldrig att förlåta Cain om han förstör för henne genom att prata med Jai.
 
Chas och Charity pratar med Carl om bröllopsplanerna och tillslut får de honom att säga att bröllopet får kosta hur mycket som helst för vill Chas ha ett drömbröllop så ska hon få det. Chas frågar sedan om Gennie vill bli brudtärna och det gör henne jätteglad.
 
Nathan söker upp Ryan och frågar om varför han inte gått till polisen än med inspelningen. Ryan bjuder in honom för att prata ut. Han får Nathan till att böna och be att inte ringa polisen och då börjar Ryan att skratta. Han njuter av att vara i överläge. För att inte Ryan ska ringa polisen så får han Nathan till att lova att sätta in alla sina pengar i en fond till Will.
 
Nathan skyndar sig sedan till Maisie hos Nikhil för att berätta att han gett Will pengarna och att de nu kan börja om från början. Maisie vill inte veta av honom och Ryan dyker upp och säger åt Nathan att sticka på en gång. När Nathan sedan kommer till Home Farm så kastar Declan ut honom efter att ha fått nycklarna till både huset och bilen.
 
Chas är orolig för att Aaron ska bli förbannad på henne för att hon ljugit så hon vill berätta om sina planer. Charity säger att det inte är bra för tänk om Aaron berättar för Jackson som pratar med Hazel som sedan pratar med Viv och då vet hela byn om det ganska snart. Chas kan inte låta Aaron vara ovetandes så hon berättar allt utom att det var Eve som Carl varit otrogen med. Aaron blir rätt nöjd  över hennes hämndplaner och ger henne en kram.

Kommentarer
Postat av: Erik

Skönt att få se Nathan lida lite också och smaka på sin egen medicin. Förhoppningsvis slipper vi se honom i fortsättningen nu, efter att han utfattig och förödmjukad tvingats lämna Home Farm till fots. Synd om lille Will bara ...

2012-09-21 @ 13:21:42
Postat av: Erik

Såg något om att "mannen" som sliter av sig masken i reklamen för telebolaget 3 och visar sig vara en kvinna skulle vara Carolin Stoltz som spelade Olena i HTG. Vet inte om det är sant, det gick så fort, man får lov att ta stillbild för att se bättre.

2012-09-21 @ 14:53:32
Postat av: AnnaS

Är det bara jag som har en känsla av att den nya killen på fabriken är intresserad av Lisa?
Det börjar bli många som känner till det här med Chas, Carl och Eve nu. Det kan aldrig bli bra.

2012-09-21 @ 16:29:29
Postat av: Tina

Jo, AnnaS, nog är han intresserad och Lisa verkar inte ha något emot det heller.

2012-09-21 @ 17:15:51
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: ELIZA

Många som känner till?? Ha ha ha...Hela byn är den största skvaller hålan i manna minne!!!Ska bli intressant vem som glappar först.Måtte hon hinna få en ring på fingret före, hon ska ha halva huset,deeet är hon värd!! Moira är fortfarande en idiot...Hoppas Maise och Will blir kvar i byn,dom trivs ju där, tror jag.

2012-09-21 @ 18:00:44
Postat av: Carina

Eliza, detta trodde jag också var planen, men hon har sagt att hon ska dumpa honom vid altaret, att det inte kommer bli nån vigsel. Själva "planen" går främst ut på att förödmjuka där det smärtar mest, och att lämna Carl barskrapad, men jag fattar inte vad hon själv vinner på detta?? Hon kommer ju stå utan pengar och hus. Hazde varit smartare att först gifta sig och sen sno halva huset.

2012-09-22 @ 15:39:16
Postat av: Tina

Är det bara jag som tycker att Chas hämd är lite i barnsligaste laget.

2012-09-22 @ 21:58:56
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Jonas

Tina: nej, det är inte bara du. Jag tycker att hela planen är oerhört löjlig.

2012-09-23 @ 11:33:06
Postat av: ELIZA

Ja men precis.Vad är det för mening med allt då?

2012-09-23 @ 11:57:35
Postat av: Göran

Det är väl egentligen Charity som ligger bakom planen Chas bedriver. Men nog vet för många om det nu, för att det ska lyckas ?

2012-09-23 @ 11:58:55
Postat av: Suss

Jo jag håller med verkligen barnsligt nu får det bli en ende tycker jag...

2012-09-23 @ 17:11:46
Postat av: Andrea

headern där uppe ser ny ut eller vissa bilder ser nya ut

2012-09-23 @ 23:55:42
Postat av: Andrea

pengar får ju tar ju carls pengar

2012-09-23 @ 23:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0