"Jag och ångern är gamla vänner"

Jackson och Aaron är ute på kluabben. Det går bra och efter en stund kommer även Hazel dit och festar lite med dem. På väg ut håller Aaron nästn på att hamna i bråk med en kille som säger något om rullstolen men han lugnar sig och det slutar inte med slagsmål som förr. Sköterskan blir lite sur på Aaron som tagit med Jackson utan lov och säger att de måste säga till nästa gång. När Hazel och Aaron ska gå så får Jackson ett sammanbrott och gråter, han vill inte vara kvar längre och han vill inte vara förlamad.
Hazel får dåligt samvete och gör allt för att försöka få ordning på huset till jul för att Jackson ska få komma hem.
 
Viv är på middag hos Terry och Brenda. Brenda verkar inte allt för glad men hållar masken. Hon blir inte gladare när Terry bjuder över Viv på julmiddag.
 
Chas pratar med Charity för hon börjar få dåligt samvete för att så många som hon tycker om kommer att bli sårade när hon ska ge igen på Carl, framför allt Thomas och Zak. Charity säger att Chas måste tänka på hämnden och att Eve och Carl får det de förtjänar.
 
Zak kopplar in julljusen och då går elen, även hemma hos Sharmas.
Jai pratar med Charity och hon gör återigen ett försök att prata med Lisa. Hon påpekar att Dingles får dubbla marknadsvärdet och 10 000£ extra, dessutom ett varm lägenhet med kyl och frys och andra bekvämligheter. Lisa försöker sedan prata med Zak men han är inte intresserad. Han säger att pengarna tar slut så småningom men detta hus kommer att stå kvar. Dessutom är Shadrach begravd på gården.
 
Lizzie ordnar med massa öl och tv-spel. Sedan ser hon till att Paddy kommer hem till Marlon när ingen annan är hemma vilket gör att killarna börjar prata med varann. De reder ut en hel del av deras problem och blir lite mer vänner igen.
 
Rhona frågar Marlon om han vill följa med på första ultraljudet men han tycker Paddy ska följa med istället. Hon tror att Marlon kommer att ångra sig om han inte följer med. Då svarar Marlon att han är van för han och ångern är gamla vänner.
Zak får veta det och säger till Marlon att följa med för det vore korkat att inte göra det och så korkad är ju inte Marlon trots att han har ett kvinnoyrke och är så lång som han är.
 
Zak bjuder över Carl och Chas på middag. Hon vill inte gå men Carl övertalar henne. Både Zak och Carl håller sedan tal under middagen och båda är lyckliga över bröllopet. Carl lovar att göra allt för Chas och att han är så lycklig nu.
Hon berättar sedan för Charity vad Carl sagt och att hon tror att han älskar henne fortfarande och att han kommer att bättra sig. Hon MÅSTE få veta om Carl och Eve fortfarande träffas...
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Spelar det någon roll om Carl har ändrat sig, otrogen har han ju varit ändå.
Hade inte Chas hittat på att hon är med barn och vill gifta sig, så skulle han ju fortsätta att gå bakom hennes rygg.
Kan inte bara ett mirakel inträffa och Jason kan börja röra sig igen, jag tycker så synd om både honom och Aaron när det är så här.
Vart skulle familjen Dingels flytta, finns det nya hus i byn, det lät som någon annanstans.

2012-10-01 @ 14:58:37
Postat av: Erik

Jag tyckte någon pratade om Connelton, det är väl en grannby eller något näraliggande samhälle.

2012-10-01 @ 15:43:06
Postat av: Marie G

Bloggen är fantastisk när föräldraledigheten är slut och jag bara tittar sporadiskt på tv4play. Är det nån som vet hur långt det är kvar till jul i serien? Vill ju inte missa bröllopet!

2012-10-01 @ 15:55:40
Postat av: Erik

Tror att det är om lite över en vecka, på tisdag onsdag ungefär, som bröllopet ska ske.

2012-10-01 @ 16:43:47
Postat av: Hanna

Vet inte om det diskuterats redan, men är det inte märkligt att Jackson kan andas själv om han inte kan röra sig från axlarna och nedåt? De flesta som drabbats av denna form av förlamning får andas genom respirator i halsen då bröstkorgen är förlamad.

2012-10-01 @ 20:43:01
Postat av: ELIZA

Mitt hjärta blöder för hela familjen "Jackson", inklusive Aaron.Så glad han var för utflykten,och så ledsen när dom skulle gå...Hur ska det ordna sej för dom? Så skönt att Paddy och Marlon börjar prata med varann igen! Bra fråga från Paddy: Om det hade varit den omvända situationen? Hanna: såna petitesser funderar vi inte över här... Ha ha ...

2012-10-01 @ 21:25:54
Postat av: Colin

Connelton may have been referring to Connelton View - the name of Terry and Brenda's house.

Christmas Day is next Wednesday - see also my post on last Wednesday's blog!

2012-10-02 @ 00:57:46
Postat av: finländskan

Så hjärtskärande att se Jacksons utbrott.

Carl verkade så uppriktig att jag nästan ändrade åsikt om honom. Men bara nästan.

Skönt att det verkar ordna upp sig mellan Paddy och Marlon.

2012-10-02 @ 06:23:02
Postat av: Tina V

Är Terry och Brendas hus till salu?

2012-10-02 @ 08:09:15
Postat av: Jonas

Hanna: Jacksons bröst rör sig ibland, så han verkar inte vara helt förlamad i den delen i alla fall.

2012-10-02 @ 10:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0