Ett hus eller ett hem

Rhona ska på ultraljudet och Paddy följer med henne så hon inte behöver gå ensam. Hon väntar in i det sista och hoppas att Marlon ska dyka upp men det gör han inte. Efteråt så blir hon inkallad till läkaren.
 
Chas tror verkligen att Carl har förändrats men Charity håller inte med. När de sedan har varit ute och kommer till byn så ser de Carl och Eve smyga iväg tillsammans. Chas blir upprörd och vill vara ifred.
 
Carl och Eve träffas vid klubbhuset och han säger till henne att han väljer Chas. Eve blir ledsen och när hon går därifrån möter hon Chas. Eve säger att tårarna är för att hennes ex är så jobbig och att det är helt slut mellan dem nu. Chas börjar fundera på om det är Eves ex som orsakat tårarna eller om det är Carl.
 
Henshall kommer till byn och bjuder ut Katie. Hon går med på en middag men när de sedan är ute så blir träffen avbruten för att han måste jobba. De bestämmer sig för att träffas på lunchen dagen efter.
Andy blänger surt på Hensall så fort de ses.
 
Lisa har fått med sig Zak att följa med och titta på hus men han tycker att de är för små, de kommer aldrig att få plats med allt i en skokartong som han kallar det. Dessutom så är det bara hus medan där de bor nu är ett hem. Lisa fortsätter att påpeka alla positiva fördelarna med ett nytt hus och att de även kan bli skuldfria om de antar Jais erbjudande.
 
Hazel fortsätter att försöka få igång ombyggnaden av huset men det fattas pengar. Hon får höra av Ashley att församlingen samlat in pengar till Jackson och hon skiner upp men inser snabbt att pengarna ska gå till ryggmärgsforskningen.
 
Paddy söker upp Marlon för att berätta vad läkaren sagt. Det finns risker för att barnet föds med Downs syndrom. Marlon blir upprörd men glad över att Paddy berättat. Han pratar sedan med Rhona som är väldigt orolig och funderar på abort.

Kommentarer
Postat av: Stina

Dingles skall väl inte försvinna ur serien , finns ju risk om de flyttar. Trots att de ibland är väldigt jobbiga kan jag inte låta bli att gilla dem

2012-10-02 @ 14:01:47
Postat av: Tessan

Tror inte det är någon risk att Dingles försvinner. De är en för stor del av handlingen.

2012-10-02 @ 18:28:36
Postat av: ELIZA

Nej,nej, inte får Dingles försvinna!!! Jag älskar att bli förbannad på Zak!!Gillar familjen stenhårt!!Charity ska lugna ner sej ang Chas-Carl. Det är väl ändå Chas som bestämmer...

2012-10-02 @ 18:54:35
Postat av: Pandora

Tror nog att Chas kommer att gifta sig med psykopatcalle iaf. Hon är på tok för kär i honom för att avstå.

Tycker inte att Dingles skall sälja sitt hus. Shadders ligger ju begraven där, och var skulle dom ha Hamish och grisarna?

2012-10-03 @ 00:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0