Ett helt vanligt by-bröllop

Idag var det dags för bröllopet som planerats den senaste tiden. De flesta var förväntansfulla och glada för Chas och Carls skull. Brudtärnorna fick åka i förväg till kyrkan medan Chas gjorde sig i ordning, Zak väntade dock på henne.
Paddy kom över med ett gammalt halsband han fått av sin mor och han gav det till Chas och sa att hon fick behålla det och att det var ok för Rhona att han gav bort det. Han lyckönskade henne från hela sitt hjärta.
 
I övrigt så var det även jul i byn. Det öppnades paket i de flesta hemmen under morgonen. Amy hade gett Eric strumpor som han hade på sig sen och Val fick en ny tallrik att ha på väggen. Av Pollards fick Amy pengar och det var hon nöjd med.
Ett av sällskapen som bokat julmiddag på värdshuset ringde och avbokade och det gjorde att Eric och Val hade alldeles för mycket mat över så de bad David att bjuda Leyla, Alicia och Jakey men David tvekade.
Tillslut gick han över till Leyla och gav henne en julklapp, sexiga underkläder, som han köpt tidigare. Sedan bad han henne att komma över på middag för att han ville det.
 
Carl börjar bli nervös i kyrkan men tillslut kommer Chas dit. Allt börjar helt normalt men när Carl sagt "Ja" så kan inte Chas svara när det är hennes tur. Carl blir otålig och tillslut säger Chas "Nej" och hon säger att hon inte kan lita på honom som varit otrogen med Eve. Han förnekar allt men när Chas frågar Eve om det så säger hon bara "Förlåt". Chas berättar att hela bröllopet bara varit en bluff för att lura honom på pengar och sedan går hon därifrån. Carl följer efter och han bönar och ber om att Chas ska komma tillbaka.  Utanför kyrkan berättar hon för honom att hon inte ens är gravid.
 
Nick kom över till Katie med ett paket men hon ville inte ta emot det men han lämnade kvar det ändå. När Andy kom över så såg han det och började genast att ställa frågor. Katie surnade till eftersom han lovat att låta bli att hålla koll på henne
 
Alicia, Jakey och Leyla kommer över till värdshuset och David leker med Jakey så han blir helt slut. Leyla ser gladare ut och det verkar som om det kan bli bra mellan dem igen.
Justin kommer över och ger sonen en mobiltelefon trots att Alicia haft något emot det. Justin vill att Jacob ska kunna nå honom precis när han vill, speciellt innan han ger sig ut på vandring igen..
 
Jackson fick komma hem och de firade julen ihop med Paddy och Rhona. Aaron hade till och med köpt en julklapp till Jackson som han gav när de två blev ensamma på kvällen. Det var en stor svart t-shirt som Jackson inte gillade men han uppskattade omtanken från Aaron.
 
Carl är hemma hos Jimmy och Nicola och hon är förbannad på vad Carl gjort men värre vore det om Jimmy vetat om det. Det leder givetvis till att Jimmy förnekar vetskapen, allt för husfridens skull. Carl går sedan hem till Chas för att försöka igen men hon vill verkligen inte vara ihop med honom  och hon säger att hon insåg det efter att Paddy önskat henne all lycka i framtiden även om hon behandlat honom som skit tidigare.
Det slutar med att Chas lämnar Carl.
 

Kommentarer
Postat av: Erik

Det var en hämnd som heter duga! Rätt åt Carl, han är ju inte att lita på. Erkännandet satt långt inne.

2012-10-10 @ 16:11:48
Postat av: Tina

Jag tycker själv att hämden var ganska fånig, men så var det ju också ett Dinglegrej.

2012-10-10 @ 17:18:34
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Tina V

Jag tycker att det var dåligt av Carl att säga att det var en engångsgrej, var det inte han som skickade iväg Chas på en lång semester för att få vara med Eve.

2012-10-10 @ 18:38:54
Postat av: Kristina

Jag trodde faktiskt att Chas skulle säga ja.
Skönt att David och Leyla är sams igen.

2012-10-10 @ 20:47:39
Postat av: viktoria

Jag tror inte David och leyla är ihop särskilt länge men han är sårad hur ska han lita på henne igen?Hon har ju ljugit hela tiden för han ju,Ska bli spännande och se vem denna Elizabeth är och om hon dyker upp eller är någon annan, Eric såg himla nervös ut .Kul att val gillade tallriken som Amy köpte som julklapp.
Carl har ju bränt sina broar med Chas han fick vad han förtjänade.Ska bli spännande vad som händer härnäst.

2012-10-10 @ 22:44:21
Postat av: finländskan

Det var ett fint ögonblick då Aaron kom och gav en julklapp (kramen) till Chas.

Hoppas att Chas inte faller till föga för Carls prat nu och går tillbaka till honom. Ut på nya äventyr, Chas, det finns trogna män i denhär världen.

2012-10-11 @ 05:38:24
Postat av: Carina

Oj oj oj, ja där fick han Carl. Tycker inte det minsta synd om honom.
Nyfiken på den mystiska Elisabeth. Är det Erics "döda" hustru, eller vem???

2012-10-11 @ 10:42:54
Postat av: Conny

Ja, Eric var gift med en Elizabeth som dog i flygkrachen 1993. När det hände spekulerades det i om Eric hade mördat henne eftersom hon visste om att han fifflat med en diverse affärer.

2012-10-11 @ 18:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0