Datorstrul igår

Tyvärr så har jag fortfarande datorproblem och den och jag kommer inte riktigt överens. Därför blev inlägget från Colin väldigt konstigt och jag kunde inget göra..Vi får väl se om jag kommer ihåg vad som hände igår.
 
De boende i byn hade bestämt sig för att hålla en minnesstund på puben för Viv samtidigt som begravningen var på annan ort.
 
Chas är fortfarande väldigt övertygad om att det var Carl som anlagt branden och han blir bara mer och mer irriterad på henne. Han blir så förbannad att han går fram till henne på puben och säger några väl valda ord men Nick som sitter med i sällskapet tar fram händfängsel och tar med Carl till stationen.

Betty är nyfiken på Dermot och bjuder över honom på en spelkväll hos henne. Han är egentligen upptagen den dagen men efter lite övertalning av henne så säger han att han ska försöka dyka upp. Alan som hör det är inte alls glad och Betty tror att Alan vill vara ensam tupp i hönsgården.
Tyvärr kommer inte Dermot till spelkvällen och både Betty och Pearl är lite besvikna, Alan däremot är rätt nöjd.
När Pearl och Alan sedan är på puben dyker Dermot upp och genast vill Pearl bjuda över honom till deras bord.
Alan säger att han hellre sitter med Pearl och får lite ensamtid med henne.
 
Aaron tar hand om Jackson och ser till att göra så mycket han kan för sin pojkvän men Jackson blir bara irriterad. Jackson vill att Aaron umgås lite mer med sina vänner för han behöver inte ha hjälp hela tiden eftersom han har en assistent som kan hjälpa till.
 
Nicola vill att de försöker skaffa ett syskon till Angel så fort som möjligt men Jimmy har fullt upp med företaget och han får ta hand om det mesta själv eftersom Carl inte gör något. Jimmy blir trött och vresig och inte alls på humör, han får samtal på telefon och han säger att han hör av sig när han får tid.
 
Andy flyttar från huset till Bartons gård. Diane pratar med honom och säger att han borde inte flyttat dit utan hem till henne istället för nu verkar det som om han flyr för att han är skyldig.
 
Charity kommer med Jais bil till verskstan för att byta däck och Cain blir inte alls glad när han måste göra det. De börjar tjafsa men Debbie säger åt dem att låta bli.

Kommentarer
Postat av: Tina

Datorer är ett släkte för sig, det går inte att resonera med dem ;).

Man kan ju undra hur länge det kommer att gå innan det kommer fram att Nick är den skyldige.
Sedan är jag ganska trött på Jackson.

2012-10-30 @ 11:23:07
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0