Att mötas eller inte

Amy är lite orolig för att socialsekreteraren ska komma på besök. Hon har svårt att koncentrera sig på jobbet när hon ska hjälpa Zak med renoveringarna av husen så hon går till värdshuset istället.  Victoria inser att Amy är orolig för att det inte ska lösa sig med Eric och Val som fosterföräldrar.
 
Charity kommer till fabriken och behöver en dator eftersom hon inte har någon själv. Eftersom Faye har rast så lånar hon hennes och det gör inte Faye glad.
Jai och Nikhil ska på affärslunch i stan men Nikhil lämnar återbud i sista minuten. Charity erbjuder sig att följa med men Faye protesterar och säger att det är hon som ska följa med eftersom hon är mer insatt i branschen. Jai bestämmer att det blir Charity som får följa med och Faye får ta hand om kontoret.
 
Jackson fortsätter att sura när Aaron vill hjälpa till. Han berättar för sin mamma att han inte vill att Aaron slösar bort sitt liv på att ta hand om honom utan att han lever som en ung kille borde göra.
 
Holly verkar må bättre och hon ber om att få hjälpa till på gården för att få komma ut lite ur huset. Det går bra och efter arbetsdagen när hon kommer hem igen så kommer Roz på besök. Roz har blivit utkastad av sin far och Holly säger att hon kan bo hos dem så länge.
 
Brenda och Bob kommer hem efter begravningen. Hon mår inte bra och när hon får veta att Gennie städat undan i huset blir hon ledsen och rädd att alla saker som påminner om Terry är borta. Gennie säger att allt finns i lådor på vinden men Brenda har svårt att tänka sig att flytta hem igen.
 
Bob är orolig för framtiden och att tvillingarna inte riktigt förstår att deras mamma är borta för alltid. Han känner att han sviker Diane för att ta hand om barnen. Lizzie hör det och erbjuder sig att passa barnen när han måste jobba på kvällarna.
 
Chas vill bjuda över Aaron och Jackson på middag. Aaron blir förvånad men tackar sedan ja. Tyvärr så orkar Jackson inte att följa med så Aaron får gå själv. Chas vill prata med sonen om allt ansvar han tar och att han borde inte bara tänka på Jackson men Aaron säger att han lovat att ställa upp för sin pojkvän och då gör han det.
 
Faye kan inte låta bli att berätta för Cain om att Charity är på affärslunchen med Jai. Cain blir irriterad och konfronterar Charity när hon kommer tillbaka. Hon blir förbannad för att han misstänker det värsta och att hon bara gör sitt jobb.
 
Cain säger till Jai att hålla sig undan och låta bli Charity. Även Debbie ber honom att tänka sig för och att inte gå emellan hennes föräldrar.
 
Affärsmannen som Jai och Charity träffade på lunchen kommer till kontoret på fabriken för att avsluta affären. Han flirtar med Charity och vill gärna träffa henne igen. Hon lovar att de kommer att ses någon gång.
 
Fabriksarbetarna retar Jai och Charity om att det är något på gång mellan dem och plötsligt kommer de in på att Derek och Lisa också är ett kärlekspar men då blir Lisa irriterad för hon vill inte prata om honom.
 
Amy vill gå ut och träffa Victoria men Val tycker hon ska vara hemma så de kan prata lite innan socialsekreteraren kommer dit. Då säger Amy att det är hennes födelsedag och att Vic ska ge henne en present. Eric och Val blir förvånade men låter flickan gå ut om hon lovar att vara tillbaka i tid.
 
Victoria och Amy går till klubbhuset och dricker vin som de stulit från värdshuset. De har även ringt till Hannah som kommer dit och festar med dem. Amy har inga planer på att gå tillbaka för att träffa sekreteraren.
Val ordnar presenter till Amy i tron om att det är Amys födelsedag. Hon och Eric blir lite stressade när Amy inte dyker upp inför besöket.
 
Jai och Charity bestämmer sig för att göra en del arbete hemma hos honom och dricka lite vin. Faye hör det och berättar givetvis för Cain när hon möter honom.
Cain smyger iväg till Jais hus och ser genom fönstret att Jai och Charity sitter nära varann i soffan och skålar i vin. Cain skyndar sig till Dingles och ber Sam om hjälp. De går till  Sharmas byggarbetsplats, bryter sig in för att förstöra bygget...

Kommentarer
Postat av: Tina V

Vad dum Amy är nu har hon säkert förstört allt med sitt drickande.
Jackson är det mest synd om.
Cain tycker jag börjar bli väl jobbig,jag hade spolat honom för länge sedan pga hans svartsjuka.
Brenda och Fay kan få försvinna ut ur serien för min del, eller kan ju Fay och svartsjuke Cain bli ihop.

2012-10-30 @ 14:17:38
Postat av: AnnaS

Vilken idiot Amy är! Varför förstöra allt nu?
Krig mellan Fay och Charity! Kan vara kul, bara det inte blir för långdraget. Fast Cain är ju ganska tröttsam. När ska han sluta ta till våld så snart nåt inte passar honom.
Det börjar bli väl segt med Jackson. (Jackson surar. Aaron kommer dit. Jackson surar. Aaron går sin väg. Jackson surar...) Är det inte dags att det händer nåt nu? Snygg vårdare har han också! Kanske dom blir ihop istället? Eller Aaron och vårdaren?

2012-10-30 @ 14:37:39
Postat av: AnnaS

För övrigt tycker jag inte att Charity är speciellt snygg. Jag har alltid undrat hur hon lyckas ragga upp alla dessa män med pengar.

2012-10-30 @ 14:39:16
Postat av: Pandora

Instämmer med AnnaS. Charity ser ut som en ung, blond Olof Palme i tjejkläder. Samma inställning till andras pengar har hon med.
Snyggast av tjejerna tycker jag nog att Moira är. Ser söt ut på ett charmigt sätt. Katie skulle vara söt om det inte vore för den där glödlampan till panna som hon har. Vickan kommer att bli fin när hennes ansikte har fått mogna till sig litet.

Av killarna så ligger Aaron och Jacksons vårdare bra till. Pappa Barton skulle jag inte heller sparka ur sängen. Även skurkpolisen Shane har utseendet för sig, även om han är litet i slemmigaste slaget. Declan duger han med.

Värst av killarna är utan tvekan Cain. Maken till osympatiskt utseende får man leta efter, även fast skådespelaren tydligen skall vara urtrevlig privat.
Ingen av Dinglarna är några sexbomber direkt om man inte räknar den avlidna Luke. Han var fin han=)

2012-10-30 @ 15:55:17
Postat av: Pandora

Ps// Skulle kunna mörda för att få ha Nicolas ögon, men resten kan hon gott få behålla haha.

2012-10-30 @ 15:57:23
Postat av: viktoria

Jag tror charity lämnar cain för Jai.Toffey boy haha som cain säger.
Visst är han svartsjuk men han har ju varit alltid sådan.
Tycker Brenda är tråkig nu faktiskt.
Hoppas att detta med Lisa kommer ut så att Zak får veta.
Undrar om det kommer att komma mer snygga killar in i serien?? han vårdaren e ju snygg inget fel som sagt på mr barton pappan

2012-10-30 @ 17:02:05
Postat av: ELIZA

Är väl ganska givet att Charity hamnar i Jai´s säng snart..Tycker hela det gänget plus Rödtotten beter sej som högstadieungar... Ha ha..Jag är också less på Jackson historien,dom kan väl flytta då,så blir han av med Aaron..Ganska kul att se dom äldre damerna försöka få med Declans pappa i gänget..Det har hänt mycket,men har inget mer att skriva om..Kanske det skulle hända något roligt i stället..? Ja just det,Roz,utkastad hemifrån,vad har hon gjort,hon drogar ju inte , enligt egen utsaga..

2012-10-30 @ 19:14:02
Postat av: Jonas

Snyggast är helt klart Mia och Amy. Katie och Charity ser mest dumma ut.

2012-10-30 @ 19:40:56
Postat av: Pandora

Jonas: Ja Mia är fin. Klassiskt vackra drag även fast hennes hårfärg är litet handikappande (Enligt denna korpsvarthåriga cypriotiska hehe)

2012-10-30 @ 20:55:53
Postat av: Tina

Cain beter sig som ett barn. Jag är så trött på honom. Han kunde försvinna.

2012-10-30 @ 21:07:58
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Jonas

Pandora: jag tycker att hon har en fin hårfärg (och frisyr).

2012-10-30 @ 22:14:55
Postat av: Andrea

Chas ser ju bra ut men börjar få lite rynkor, Debbie ser väll bra ut med och David är så snygg. och de är ju tillsammans på riktigt.

2012-10-31 @ 00:10:03
Postat av: finländskan

Så klart att Cain skall ställa till med nåt idiotiskt i sin svartsjuka. Fast nog är det onödigt att Charity spenderar så mycket tid med Jai.

Det var skönt med ett avsnitt där man inte behövde höra Brendas "you murdered my Terry".

2012-10-31 @ 06:05:51
Postat av: Jonas

Chas utseende kan jag inte med alls, ständigt dessa grimaser. Att hon låter som hon gör gör inte saken bättre heller.

2012-10-31 @ 08:35:23
Postat av: Stina

Det var nog tvugna att låta Viv begravas långt ifrån Emmerdale, är nog svårt att få tag på skådespelarna som spelar Vivs barn och så löser man problemet genom att förlägga begravningen någon annanstans
Stackars Aaron , han är 20 år och det är hans första förhållanden, man kan inte begära att han skall hålla fast vid Jackson som är totalförlamad. Fast visst är det synd om Jackson, men jag tror att han själv förstår att förhållandet inte kan hålla i längden

2012-10-31 @ 11:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0