Videodagbok

Jimmy möter Nicola som är på väg till förskolan med Angel och han frågar om han får lämna dottern där. Nicola blir glad och låter honom göra det men precis när han går iväg så vill hon följa med. Efteråt så säger hon till honom att han alltid är välkommen hem för att träffa dem.
 
Zak tycker det är jobbigt hemma och han vet inte hur han ska vara när Lisa är i närheten så han undviker henne. Lisa går till jobbet som vanligt och tjejerna där stöttar henne så gott de kan.
 
Adam kommer sent hem på morgonen efter att ha tillbringat natten med Mia och John är rasande för de har mycket att göra på gården. De börjar tjafsa om arbetet och det slutar med att Adam säger att han slutar jobba på gården.
 
Adam har sovit över hos Jackson på en madrass på golvet bredvid Jackson säng. Jackson är som vanligt väldigt sur och grinig.
 
Rodney är i Leylas butik för att handla när Val kommer in. Han ifrågasätter hennes val att bli fostermor när hon inte varit en bra mamma till sina egna barn. Val säger att hon lärt sig på misstagen.
Amy tycker om att jobba i butiken för då träffar hon David. Till och med Victoria märker Amys beundran av David och säger att de faktiskt är syskon nu.
 
Chas märker att Aaron inte har det så lätt och hon inser att Jackson inte pratar med honom om saker och ting. Hon går till puben och nästan skäller ut Jackson som sitter där i sällskap med Hazel. Chas säger till Jackson att säga till Aaron om hur han känner det för honom.
 
Jimmy ska iväg och lämna papper i fabriken och då stöter han på Kelly som sitter i en bil i närheten. Hon inser först inte att Jimmy tappat minnet men efter en liten stund så förstår hon att så är fallet. Det passar antagligen hennes planer utmärkt och hon talar om för Jimmy att han är hennes livs kärlek. Jimmy som inte kommer ihåg något skiner upp lite när Kelly pratar med honom.
 
Jackson ska iväg till sjukhuset och Jerry kommer dit för att hjälpa Hazel. Jerry har med sig sin yngsta son som heter Josh. Jackson tycker det är lite jobbigt när han inte kan vara den storebror till Josh som han velat. En storebror ska skydda och lära sin lillebror saker och det kan inte han göra.
 
Alicia är glad över att Moira inte kan jobba så mycket för då kan hon ta extra pass. Hon känner att hon inte räcker till för Jacob som får göra massa roliga saker med sin far medan hon är den tråkiga föräldern.
 
John vill inte riktigt inse att Adam slutat så han försöker få sonen att hjälpa till. Adam forstätter att ta det lugnt och det stör John. Adam säger åt  sin far att anställa någon annan som han kan lita på.
 
Jimmy frågar ut Carl om Kelly. Carl blir förvånad över att höra om henne och han får då veta att hon dykt upp igen. Jimmy tar reda på från Bob om var Kelly bor och när Carl hör att Kelly bor i Peterborough så blir han orolig. Han försöker få sin bror att tänka på Nicola och inte Kelly men Jimmy är mer intresserad av hur Kelly och han haft det.
 
När Jackson är på sjukhuset går Aaron hem till honom. Han ser datorn och nyfikenheten tar över så han börjat titta på Jacksons videodagbok. Det börjar med ganska skämtsam ton men strax efter blir Jackson mer ledsen och han säger att han tycker det är jobbigt med alla minnen och att vara Aaron till besvär. Jackson vill inte att Aaron ska behöva ta hand om honom i kanske 50 år, han vill helst av allt bara dö...

Kommentarer
Postat av: Tina V

Vad jobbigt med Kelly i serien igen, kan dom inte tillföra lite nya ansikten istället?
Stackars Jackson men det är lika synd om Aaron i detta fallet.
Jag retar mig på också på John, varför skulle sonen vilja jobba dygnet runt hemma på gården, han kan ju jobba borta och betala för sig hemma.
Amy borde inte springa efter vuxna män, utan hålla sig till småpojkar.
Hoppas att David sätter stop för detta innan det går för långt.

2012-11-28 @ 13:28:02
Postat av: orcid

Härligt att Adam sa åt sin farsa så jävlig som hans farsa varit mot honom, mobbat sin egen son mer eller mindre. skönt att adam slutade. Helt rätt! F you John!

åh kelly...måste du visa ditt nylle? ljuger sig fulare för varje minut!!! SUCK...
Carl verkar vettig för en gång skull...men det går nog över fort :/
Nicola mååste sluta vara desperat (förstår henne dock).

Jackson...jobbigt att han inte bara får ett utbrott och skriker sig hes...bättre det än vara så avig och trumpen...alltså jag fattar han är förlamad men ändå... Egentligen är helt jävla fel att aaron kollar på videodagboken men...nöden har väl ingen lag...åh så ledsen man blir...

Zak...han beter sig mer som det är han som råkat illa ut och inte Lisa... kom igen Zak vart tog du vägen liksom? låt inte Derek förstöra mer för er!

amy amy lägg neeeer det du håller på med.. david är UPPTAGEN..och din "bror", skärpning!

och så tål det att sägas igen- så gott att Cain fick smaka på egen medicin...det kan han ha- psycho dude

så nu är jag klar :)

2012-11-28 @ 16:06:15
Postat av: Kristina

Håller med Tina, varför måste Kelly komma tillbaka?

Sorgligt med Jackson och Aaron.

Jag förstår Adam, jag hade också velat jobba någon annanstans

2012-11-28 @ 21:15:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0